QUOTE(Jeta @ 2010 02 10, 21:42)
Ačiū Srovei už prancūziškų batonų receptą
Prasom, tik ner uz ka
QUOTE(mamkaa @ 2010 02 11, 09:55)
Didelis aciu Srovei uz koldunu recepta, labai skanus, vakar virem pietum
I sveikata
QUOTE(flamingo @ 2010 02 11, 11:56)
tikejausi kazko ypatingo..
o cia paprasti ryziai, paprasta vista.. o isgirta jau taaaiiippp.
joooooo... skoniai skiriasi.
Dariau ir as si patiekaliuka, tik svogunu gerokai padauginau keptu, morku ir zirneliu, viska kepiau ant svogunu (kai jie apkepe) ir nepadauginau ryziu, dabar ir skorpionzuve sitaip kepu, nes ja sunku iskept nesuirusia, mums patinka.Ir dar galvoju, kad gaminant maista reikia tureti cinkelio ir megti tai, ka darai, nes be meiles dazniausiai visur s...s gaunasi