QUOTE(lineva @ 2010 02 09, 12:48)
Niu svedukes nesigincykit
dazniausiai sitie Köttbullar(mesos kukuliai) valgomi su brun sås(rudu padazu) ir niekada nemaciau, kad jie valgytu su uogiene butent juos, su mesa jie valgo uogiene, bet butent su siais kukuliukais ne
, pati gyvenau metus Svedijoj, o mama gyvena jau 8 metai
gal padejau isspresti ginca
arba gal dar ziurint kokioj kommunoj gyvenama, gal ir kiti valgymo paprociai
gal kiek skiriasi
Lineva
-tu ,čia kalbi apie buliarus.
Štai ,aš žiūriu knyga"Sora kokbok"-Ica Forlagets.
Yra middagskottbullar,receptas,smorgaskottbullar,farmors kottbular receptai yra vaizdinė medžiaga.
Labai gerai matosi.kaip yra ruošiama.
Nereikia,ginčytis,kas kaip kas su kuo valgė,bet reikia plačiau pažinti tos šalies virtuvę.
Juk Švedija ,yra nemaža šalis,ir galiu teigti,kaip ruošiama {valgoma šiaurinėje šv.,nevalgoma pietinėje šv.}
Papildyta:
[quote=Elena,2010 02 09, 11:26]
Elena
-noriu paklausti,ar apelsininius pipirus ruošiai pati namuose{o juos galima paruošti namų sąlygomis}ar pirkai parduotuvėje?