[quote=mamkaa,2010 01 30, 16:31]
Siandien pietum gaminau tilapija grietineleje.
Tilapijos file padruskinu papipirinu ir p[alieku kokiai valandai. Tada i puoda dedu kepintas svieste darzoves (turiu prisisaldzius savu darzoviu
moliuga kubeliais, zalius zirnius, morkas, svogunus ), ant darzoviu sudedu zuvi ir uzpilu vandeniu kad apsemtu, troskunu, 15-20 min., vanduo nugaruoja, tada supilu grietinele ir dar patroskinu kol sutirsteja. Valgom su virtom bulvem.
Turiu klausimą
Ar Jums tilapija neatsiduoda tokiu dumblu?
Aš nusipirkau šaldytą, kai aptirpo, nuėmiau likusį ledą, pamirkiau piene ( skaičiau kažkur, kad neva panaikina dumblo kvapą), paskui užspaudžiau citrinos sulčių paprieskoniavau, iškepiau nu ir negaliu valgyt
Grynas dumblas
Ar aš jos paruošt nemoku ar čia mano skonis kažkoks per jautrus?