Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Ulė @ 2010 01 30, 14:09)
Troskinti rauginti kopustai 4u.gif


wub.gif thumbup.gif kaip skaniai atrodo... seniai bevalgiau tokį skanėstą g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 01 27, 13:42)
na pvz pas mane senesnė dujinė, tai nėra temperatūros, yra tik dvi liepsnos nupieštos, didelė ir maža, tad statau "iš akies"  blush2.gif



pas mane irgi ta dar senesne dujine orkaite kur nereikia temperaturos nustatyt... blush2.gif
Atsakyti
Siandien pietum gaminau tilapija grietineleje.
Tilapijos file padruskinu papipirinu ir p[alieku kokiai valandai. Tada i puoda dedu kepintas svieste darzoves (turiu prisisaldzius savu darzoviu ax.gif moliuga kubeliais, zalius zirnius, morkas, svogunus ), ant darzoviu sudedu zuvi ir uzpilu vandeniu kad apsemtu, troskunu, 15-20 min., vanduo nugaruoja, tada supilu grietinele ir dar patroskinu kol sutirsteja. Valgom su virtom bulvem.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 01 30, 10:58)
man atrodo kad ne unsure.gif krakmolas ir padaro ta vistiena traskia jauciu,apvelka ja ir ji iskepa sultinga ir traski,miltai jauciu to nesugeba ax.gif  4u.gif
geriau gal tuomet su dziuveseliais bigsmile.gif  4u.gif


Dekui uz atsakyma 4u.gif
Tada ryt bandau daryti su dziuveseliais. smile.gif
Atsakyti
[quote=mamkaa,2010 01 30, 16:31]
Siandien pietum gaminau tilapija grietineleje.
Tilapijos file padruskinu papipirinu ir p[alieku kokiai valandai. Tada i puoda dedu kepintas svieste darzoves (turiu prisisaldzius savu darzoviu ax.gif moliuga kubeliais, zalius zirnius, morkas, svogunus ), ant darzoviu sudedu zuvi ir uzpilu vandeniu kad apsemtu, troskunu, 15-20 min., vanduo nugaruoja, tada supilu grietinele ir dar patroskinu kol sutirsteja. Valgom su virtom bulvem.


Turiu klausimą ax.gif Ar Jums tilapija neatsiduoda tokiu dumblu? blush2.gif Aš nusipirkau šaldytą, kai aptirpo, nuėmiau likusį ledą, pamirkiau piene ( skaičiau kažkur, kad neva panaikina dumblo kvapą), paskui užspaudžiau citrinos sulčių paprieskoniavau, iškepiau nu ir negaliu valgyt doh.gif Grynas dumblas verysad.gif Ar aš jos paruošt nemoku ar čia mano skonis kažkoks per jautrus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2010 01 30, 17:53)
Turiu klausimą ax.gif Ar Jums tilapija neatsiduoda tokiu dumblu? blush2.gif Aš nusipirkau šaldytą, kai aptirpo, nuėmiau likusį ledą, pamirkiau piene ( skaičiau kažkur, kad neva panaikina dumblo kvapą), paskui užspaudžiau citrinos sulčių paprieskoniavau, iškepiau nu ir negaliu valgyt doh.gif Grynas dumblas verysad.gif Ar aš jos paruošt nemoku ar čia mano skonis kažkoks per jautrus? g.gif

Cia gal kaip kokia partija g.gif
Nes tas pats buna su pangasijum. Pas mus restorane skirtingi tiekejai skirtingas partijas vezdavo. Tai kartais neimanoma budavo valgyti, prudu atsiduoda biggrin.gif
Atsakyti


Mergaites SOS 4u.gif


Gal kuri turit issaugojusi nuoroda plovo su vistu sparneliais. Niekaip negaliu rasti verysad.gif plovu temoje jo nera , tikrai buvo cia idetas ,
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2010 01 30, 15:15)
wub.gif  thumbup.gif  kaip skaniai atrodo... seniai bevalgiau tokį skanėstą  g.gif


Ryt bus išbandyta thumbup.gif nes taip pat seniai bevalgytas
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 29, 20:48)
Casual, o kiek laiko kepiai moliuga? g.gif


taip kaip ir buvo recepte parashyta - apie 15-20 minuciu, nes jei per ilgai kepsi jis gali "perkepti"- pasidarys visai minkstas ir subliuksh doh.gif sieneles is vidaus jau buna minkstos 4u.gif
musu visa sheima tiesiog valgom ir atsivalgyt shito skanumo negalim doh.gif biggrin.gif
o atrode, kur reiks deti shitiek moliugu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasema @ 2010 01 29, 15:40)
Nu moliugas-puodas, tai super atrodo. Bet jeigu kepat ji apie 20 min., tai ar jis pakankamai minkstas buna? Aisku turbut perkept irgi negalima, nes viskas istiztu orkaiteje...  g.gif
Bet tikrai ispudingai atrodo, reikes kada pabandyti. Siemet as jau irgi savo moliugu derliu suvalgiau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
visishkai teisingai. karta uzsimirshau ir netoli pusvalandzio orkaitej palaikiau tai jau ant subliushkimo ribos mano moliuginis "puodas" buvo - skubiai reikejo troshkini pilstytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 31 sausio 2010 - 10:26
user posted image
pati paprasčiausia balta misrainė - virtos bulves, morkos,kiaušiniai rauginti agurkai, žirneliai, majonezas, prieskoniai
user posted image
pirktas lavašas, tepamas sūrelis "JUMS", salotos, vienuose rūkyta dešra, kituose krabų lazdelės ir šaldyti krapai iš kameros ir biškelis majonezo
Krabu lazdelės išvyniotos ir įdėta tarkuoto virto kiaušinio, lydyto sūrelio "JUMS" česnaks, pipirai

user posted image
lašišos sumuštiniai ant batono su sviestu ir citrina


user posted image
Kepta vištytė - parą pamarinavau su majonezu, kmynais, druskytė, pipirai .Čia su salotomis ir mano marinuotomis paprikomis ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2010 01 29, 13:39)
Merginos, norėjau paklaust, o tai lazanijai iš Beatos knygos lakštus reikia dėti nevirtus? Tiesiog išimti iš pakuotės ir dėti į skardą?

Niekada nei lazanijai skirtu lakstu nei vamzdeliu neapverdu ir visada viskas gaunasi labai skaniai jie tiesiog suminksteja troskinadamiesi nes gi pili padaza o lakstus dar sutepi besamelio padazu mirksiukas.gif
Atsakyti
mickute7, labai skaniai ir gražei viskas atrodo, tik galvojau kad cia butu labiau tike prie saltu uzkandziu su foto bigsmile.gif
Atsakyti