Casual, o kiek laiko kepiai moliuga?
QUOTE(Ulė @ 2010 01 29, 14:43)
nevirtus,isimti ir deti
Ačiū Ale kai apsilankiau parduotuvėje, tai dar klausimas iskilo. Ar tie lakštiniai makaronai visi tokie siauri būna. Akropolio MAximoj ieškojau, tai tik dviejų rūšių buvo ir abu siauri (na kokie šeši cm). Tai nusipirkau Divelo kažkokius Tai jūs juos po du dedate į vieną sluoksnį? Ar aš ne tuos nusipirkau? Tikras galvos skausmas pasidarė ta lazanija
Traški šlaunelių mėsa tai... tiesiog bus išbandyta, nes neimanoma atsispirti pateiktam vaizdui
QUOTE(Lolita2 @ 2010 01 29, 13:39)
Merginos, norėjau paklaust, o tai lazanijai iš Beatos knygos lakštus reikia dėti nevirtus? Tiesiog išimti iš pakuotės ir dėti į skardą?
As tai tikrai viriau pagal instrukcija 6-8 min. Kaip tik siandien ja gaminau, labai skani gavosi
O kaip jinai nevirta? Issitroskina darzoviu sultyse ir padaze?
Papildyta:
QUOTE(Lolita2 @ 2010 01 29, 22:09)
Ačiū Ale kai apsilankiau parduotuvėje, tai dar klausimas iskilo. Ar tie lakštiniai makaronai visi tokie siauri būna. Akropolio MAximoj ieškojau, tai tik dviejų rūšių buvo ir abu siauri (na kokie šeši cm). Tai nusipirkau Divelo kažkokius Tai jūs juos po du dedate į vieną sluoksnį? Ar aš ne tuos nusipirkau? Tikras galvos skausmas pasidarė ta lazanija
Kokia skarda tiek ir dedi, kad visa uzklotu. Viena salia kito, geriau skarda siauresne, jei seima ne didele, nes lazanija labai soti. Mano mazesnej skardoj tilpo lygiai 3, bet dariau is dvieju, nes nebutu uzteke kitu ingridientu.
Turiu nuotrauka, bet nelabai kokybiska, todel nekeliau.
QUOTE(RDA @ 2010 01 29, 17:16)
jau valanda ieskau na niekur nerandu gal kas gali padet
ACIU TOM KURIOS SUPRATO KA CIA PRIBLEVIZGOJAU IR TA I KURI PADES
ACIU TOM KURIOS SUPRATO KA CIA PRIBLEVIZGOJAU IR TA I KURI PADES
nežinau ar recepto tešlos reikia ar pačio principo..? čia ne SM'o, bet ne ką prastesnės: http://forum.say7.info/topic14517.html
QUOTE(brashke77 @ 2010 01 29, 12:34)
Viena didziausias nuotraukas sudejo, o kita dar jas ir pacitavo
Atrodo gerai, bet foto sumazinkit!!!!!!!!!!!!!!!!
Atrodo gerai, bet foto sumazinkit!!!!!!!!!!!!!!!!
Nevaryk gerai
QUOTE(Ulė @ 2010 01 29, 12:59)
Traski slauneliu mesa
nepamenu ar aguoneles receptas ar sroves,aciu.
vistiena supjaustyti kvadrateliais itrinti prieskoniais ir cesnaku,sudeti i politilenini maiseli,iberti krakmolo ir viska supurtyti,kad gabaleliai apliptu :balionas:
Apkepti keptuveje,ispausti cesnako,svoguna ipjaustyti,sudeti apvirtus pjaustytus pievagrybius,viska apkepti ir supilti grietinele
nepamenu ar aguoneles receptas ar sroves,aciu.
vistiena supjaustyti kvadrateliais itrinti prieskoniais ir cesnaku,sudeti i politilenini maiseli,iberti krakmolo ir viska supurtyti,kad gabaleliai apliptu :balionas:
Apkepti keptuveje,ispausti cesnako,svoguna ipjaustyti,sudeti apvirtus pjaustytus pievagrybius,viska apkepti ir supilti grietinele
Klausimas Ulei
Traski slauneliu mesa
Gal krakmola galima pakeisti miltais?
Labai noreciau pasigaminti, bet krakmolo pas mus ne su ziburiu nerasi.
Traski slauneliu mesa
Gal krakmola galima pakeisti miltais?
Labai noreciau pasigaminti, bet krakmolo pas mus ne su ziburiu nerasi.
QUOTE(Bitulka @ 2010 01 29, 09:28)
O dar noriu paklausti apie sureli Jus naudojate ta lydyta panemunes sureli?
Taip.lyditas panemuniu surelis.Dazniausiai perku naturalaus skonio.Jei prie zuvies tai manau tiktu ir lasisos skonio,jei prie mesos tai su kumpiu..
labas rytas.
kaip cia pas jus viskas skanu . retai idedu koki recepteli su foto, kazkiap vis laiko nera, bet visda paskaitau sia temele seile pavarvinu
Mano kepta vakarykste pica "tai kas liko po baliaus" saldytuve
Mieliniam picos padui reikes: stiklines pieno, sausu mieliu puse pokelio, dvi stiklies miltu, druskos puse saukstelio. Mieles uzpilam slekeliu silto pieno ir idedam dar puse saukstelio cukraus, viska gerai ismaisom ir paliekam kad suputotu, tada i dubeni susipilam miltus ir likusi piena, taip pat suputojusias mieles ir uzminkom elastinga tesla. ir viskas, kociojame ant stalo pabarstyto miltais, tiesiam ta iskociota blyna i skarda, nekildinam iskart gaminam toliau , teslos blyna iostepam norimu padazu. As tepiau tokiu majonezas+tomatas+cesnakai+garstycios+bazilikas. Tada dedame mesyte, as dejau tai ka radau saldytuve, vynioyinio likusius kampukus, sasyskas, kepta vistiernos krutinele, tada dedame pjaustytas darzoves, as dejau:svogunus, marinuotus agurkus, porus, paprika ir dar pomidora. ant virsaus uztarkuojame surio. ir viskas. dedame i ikaitinta orkaite 15 min. Stai rezultatas
gaunasi plonapade labai skani pica. Patinka ji man tuo kad susinaudoja viskas kas voliojasi saldytuve, ka seimyna stumdo ir niekaip suvalgyti nenori, bet kai padarau pica susveicia ir dar papraso
kaip cia pas jus viskas skanu . retai idedu koki recepteli su foto, kazkiap vis laiko nera, bet visda paskaitau sia temele seile pavarvinu
Mano kepta vakarykste pica "tai kas liko po baliaus" saldytuve
Mieliniam picos padui reikes: stiklines pieno, sausu mieliu puse pokelio, dvi stiklies miltu, druskos puse saukstelio. Mieles uzpilam slekeliu silto pieno ir idedam dar puse saukstelio cukraus, viska gerai ismaisom ir paliekam kad suputotu, tada i dubeni susipilam miltus ir likusi piena, taip pat suputojusias mieles ir uzminkom elastinga tesla. ir viskas, kociojame ant stalo pabarstyto miltais, tiesiam ta iskociota blyna i skarda, nekildinam iskart gaminam toliau , teslos blyna iostepam norimu padazu. As tepiau tokiu majonezas+tomatas+cesnakai+garstycios+bazilikas. Tada dedame mesyte, as dejau tai ka radau saldytuve, vynioyinio likusius kampukus, sasyskas, kepta vistiernos krutinele, tada dedame pjaustytas darzoves, as dejau:svogunus, marinuotus agurkus, porus, paprika ir dar pomidora. ant virsaus uztarkuojame surio. ir viskas. dedame i ikaitinta orkaite 15 min. Stai rezultatas
gaunasi plonapade labai skani pica. Patinka ji man tuo kad susinaudoja viskas kas voliojasi saldytuve, ka seimyna stumdo ir niekaip suvalgyti nenori, bet kai padarau pica susveicia ir dar papraso
QUOTE(Panele:) @ 2010 01 30, 05:22)
Klausimas Ulei
Traski slauneliu mesa
Gal krakmola galima pakeisti miltais?
Labai noreciau pasigaminti, bet krakmolo pas mus ne su ziburiu nerasi.
Traski slauneliu mesa
Gal krakmola galima pakeisti miltais?
Labai noreciau pasigaminti, bet krakmolo pas mus ne su ziburiu nerasi.
man atrodo kad ne krakmolas ir padaro ta vistiena traskia jauciu,apvelka ja ir ji iskepa sultinga ir traski,miltai jauciu to nesugeba
geriau gal tuomet su dziuveseliais
QUOTE(Ulė @ 2010 01 30, 08:58)
man atrodo kad ne krakmolas ir padaro ta vistiena traskia jauciu,apvelka ja ir ji iskepa sultinga ir traski,miltai jauciu to nesugeba
geriau gal tuomet su dziuveseliais
geriau gal tuomet su dziuveseliais
Tikrai taip, miltai neatstos krakmolo, nesuteiks mesytei traskumo
Troskinti rauginti kopustai
Kopustus sudeti i puoda uzpylti gausiai vandeliu ir virti 1.5val mazdaug,vis dapilant vandens,kad apsemtu.Apkepti sonines gabalelius,tarkuota morka,svoguna,3 saukstus tomato,ziupsneli cukraus,pipiru ir druskos,viska suversti i puoda su kopustais ir patroskinti kol isgaruos vanduo .Skanaus
Kopustus sudeti i puoda uzpylti gausiai vandeliu ir virti 1.5val mazdaug,vis dapilant vandens,kad apsemtu.Apkepti sonines gabalelius,tarkuota morka,svoguna,3 saukstus tomato,ziupsneli cukraus,pipiru ir druskos,viska suversti i puoda su kopustais ir patroskinti kol isgaruos vanduo .Skanaus