Kiaulienos šonkaulaičiai ir Co.
REIKIA:
Pagrindienai:
Kiaulienos šonkauliukų
kelių porų viršūnėlių
1-2 morkų
druskos
Salotoms:
pekino kopūsto {kas lix nuo balandėlių darymo }
saujos ridikėlių
svogūno laiškų
poros pomidorų
šaukšto grietinės
druskos, sumak
pomidorų padažo.
Kiaulienos šonkaulius išverdu su minėtom daržovėm pasūdžius. Salotas tiesiog išmaišau , o toliau jau dėliojimas. Virta morka garnyrui - gardu.
QUOTE(gadget3 @ 2010 01 28, 15:16)
Kiaulienos šonkaulaičiai ir Co.
kaip noreciau tu salotukiu
srove tu kaip visad negailestinga su savo patiekalais
QUOTE(pipiriux @ 2010 01 27, 21:55)
o kaip tu darai balta padaza?man kazkaip nesigauna skaniai
Sitas kur ant kotletuko tai paprasciausiai,sviestas,grietine ir druska.Bet man skaniausia tai panemuniu suris,grietinele ir krapai.Viska sudedu i dubeneli ir pasiladau mikrobangei.Galima ir puode pakaitint ant virykles.Toki padaza visada darau prie zuvies patiekalu.Tikrai labai skanu
QUOTE(ingridukas @ 2010 01 28, 19:25)
Sitas kur ant kotletuko tai paprasciausiai,sviestas,grietine ir druska.Bet man skaniausia tai panemuniu suris,grietinele ir krapai.Viska sudedu i dubeneli ir pasiladau mikrobangei.Galima ir puode pakaitint ant virykles.Toki padaza visada darau prie zuvies patiekalu.Tikrai labai skanu
O dar noriu paklausti apie sureli Jus naudojate ta lydyta panemunes sureli?
Sveikos
man moliugas labai darzoviu troshkiniuose patinka, ypac su daug mesos:
mmmmm......
recepta susivedziau i mobiluji besededama kirpykloje is kazkokio zurnalo
ten ir pavadinimas jo kazkokia kitonishka kalba buvo
1. Moliugas
2. 700-800 gr jautienos ( dejau apie kg, priklausomai nuo moliugo dydzio, dejau kiauliena, dejau vistiena - visaip skonis liuksiskas)
3.. alyvu aliejus (pyliau saulegrazu)
4. 3 morkos, 2 paprikos
5. 2-3 svogunai
6. 2-3 skilteles cesnako
7. 1 poras
8. ketvirtis aitrios paprikos (neturejau ir nedejau)
9. puse butelio gero balto vyno
10. 1 skardine marinuotu pomidoru (pjausciau zalius, nulupus odeles - kartu su kt darzovem)
11. 1 st ananasu sulciu
12. ananasas ( perku skardineje - vietoj ananasu sulciu supilu skysti is skardines)
13 -15. druska, pipirai, prieskoniai
Ishskobt moliuga ;
gabaliukais mesa ir i keptuve ant alyvuogiu aliejaus apkept
stambiai pjaustyt visas darzoves (svoguna smulkiau)
viska ant mesos; apkept
mesa ir darzoves i puoda, pilam ananasu sultis, pomidorus, vyna, ananasa ir moliugo minkstima.
Troshkint 30 min ( max 10-15 troshkinu. matyt priklausomai nuo to kokia jautiena), det prieskonius.
Supilt viska i moliuga.
orkaite je 200 laipsniu kepti 15 min. (kepu irgi apie 20)
ziauriai man skanu su vynu jei lieka is to paties butelio... nes sheimininkavimo eigoje priklauso vyneli gurksnoti
Zodziu, kaip matot as nuo recepto visas "komplikacijas" nuimu - bet vis viena ziauriai skanu jau keturis moliugus shitaip sudorojom.... o jau galvojau kad supudysiu savo sodo derliu dabar va pergyvenu kad tik du moliugai beliko Jau vien del sio troshkinio kitais metais reiks puse darzo moliugais uzsodinti
Papildyta:
P.S. Beje, labai buna skanu "puoda" ishgramdyti
man moliugas labai darzoviu troshkiniuose patinka, ypac su daug mesos:
mmmmm......
recepta susivedziau i mobiluji besededama kirpykloje is kazkokio zurnalo
ten ir pavadinimas jo kazkokia kitonishka kalba buvo
1. Moliugas
2. 700-800 gr jautienos ( dejau apie kg, priklausomai nuo moliugo dydzio, dejau kiauliena, dejau vistiena - visaip skonis liuksiskas)
3.. alyvu aliejus (pyliau saulegrazu)
4. 3 morkos, 2 paprikos
5. 2-3 svogunai
6. 2-3 skilteles cesnako
7. 1 poras
8. ketvirtis aitrios paprikos (neturejau ir nedejau)
9. puse butelio gero balto vyno
10. 1 skardine marinuotu pomidoru (pjausciau zalius, nulupus odeles - kartu su kt darzovem)
11. 1 st ananasu sulciu
12. ananasas ( perku skardineje - vietoj ananasu sulciu supilu skysti is skardines)
13 -15. druska, pipirai, prieskoniai
Ishskobt moliuga ;
gabaliukais mesa ir i keptuve ant alyvuogiu aliejaus apkept
stambiai pjaustyt visas darzoves (svoguna smulkiau)
viska ant mesos; apkept
mesa ir darzoves i puoda, pilam ananasu sultis, pomidorus, vyna, ananasa ir moliugo minkstima.
Troshkint 30 min ( max 10-15 troshkinu. matyt priklausomai nuo to kokia jautiena), det prieskonius.
Supilt viska i moliuga.
orkaite je 200 laipsniu kepti 15 min. (kepu irgi apie 20)
ziauriai man skanu su vynu jei lieka is to paties butelio... nes sheimininkavimo eigoje priklauso vyneli gurksnoti
Zodziu, kaip matot as nuo recepto visas "komplikacijas" nuimu - bet vis viena ziauriai skanu jau keturis moliugus shitaip sudorojom.... o jau galvojau kad supudysiu savo sodo derliu dabar va pergyvenu kad tik du moliugai beliko Jau vien del sio troshkinio kitais metais reiks puse darzo moliugais uzsodinti
Papildyta:
P.S. Beje, labai buna skanu "puoda" ishgramdyti
QUOTE(Casual @ 2010 01 29, 09:57)
Sveikos
man moliugas labai darzoviu troshkiniuose patinka, ypac su daug mesos:
mmmmm......
man moliugas labai darzoviu troshkiniuose patinka, ypac su daug mesos:
mmmmm......
jau kaip skanu
atrodo skaniai ir šaltu oru troškinys pilvus sušildys
Viena didziausias nuotraukas sudejo, o kita dar jas ir pacitavo
Atrodo gerai, bet foto sumazinkit!!!!!!!!!!!!!!!!
Atrodo gerai, bet foto sumazinkit!!!!!!!!!!!!!!!!
O kazin dabar buna dar pirkti cielu moliugu? Labai sudomino troskinukas ir dar Nomedos knygoje maciau kazkoki recepta moliuge.
Drauges rekomenduoti surio kepsniukai.
Suri supjaustyti, apvolioti miltuose, plaktame kiausinyje ir dziuveseliuose. Kiausinyje ir dziuveseliuose volioju po du kartus, kad geriau apliptu.
Apverdu sampinjonus, juos stambiai supjaustau ir apkepu. Miltus issuku grietineje, dapilu pieno arba sultinuko, kuriame vire grybai, viska sukreciu i keptuve ir paverdu. Prieskoniuku dadedu ir ok .
Suri supjaustyti, apvolioti miltuose, plaktame kiausinyje ir dziuveseliuose. Kiausinyje ir dziuveseliuose volioju po du kartus, kad geriau apliptu.
Apverdu sampinjonus, juos stambiai supjaustau ir apkepu. Miltus issuku grietineje, dapilu pieno arba sultinuko, kuriame vire grybai, viska sukreciu i keptuve ir paverdu. Prieskoniuku dadedu ir ok .
Traski slauneliu mesa
nepamenu ar aguoneles receptas ar sroves,aciu.
vistiena supjaustyti kvadrateliais itrinti prieskoniais ir cesnaku,sudeti i politilenini maiseli,iberti krakmolo ir viska supurtyti,kad gabaleliai apliptu :balionas:
Apkepti keptuveje,ispausti cesnako,svoguna ipjaustyti,sudeti apvirtus pjaustytus pievagrybius,viska apkepti ir supilti grietinele
nepamenu ar aguoneles receptas ar sroves,aciu.
vistiena supjaustyti kvadrateliais itrinti prieskoniais ir cesnaku,sudeti i politilenini maiseli,iberti krakmolo ir viska supurtyti,kad gabaleliai apliptu :balionas:
Apkepti keptuveje,ispausti cesnako,svoguna ipjaustyti,sudeti apvirtus pjaustytus pievagrybius,viska apkepti ir supilti grietinele