Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

QUOTE(tukyte @ 2010 01 12, 17:29)
Grizau is miesto nusivylusi... 70 C-D neradau  verysad.gif Nejau cia retenybe???

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o as maniau,kad tik pas mus tokiu nera lotuliukas.gif vadinasi deficitas lotuliukas.gif
Atsakyti
nzn del fiziologiniu, tai ir eisiu nuomones, nesitikiu, kad ji objektyvi bus, bet kazkiek kitokios info gal gausiu ir apie pacia op, pluviu vietas ir kt noriu susizinot viska, o tik paskui priimineti sprendimus
Papildyta:
QUOTE(ginitaa @ 2010 01 12, 18:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o as maniau,kad tik pas mus tokiu nera  lotuliukas.gif  vadinasi deficitas  lotuliukas.gif

nu kad cia taip sakant retas atvejis, nepykit jau:)
Atsakyti
na as cia pasiskaiciusi nusprendziau kad c man bus tas pats, o del operacijos pas sakalauskaite tai dabar net nzn kaip cia daryti... o jeigu laso formos detis tai nebus taip kad kruine kai pakris zemyn ateityje, tai dar ta laso forma ir atrodys visai nutysele...?
as nemoku albumuko paziureti , gintaa man stengesi padeti bet as vistiek nerandu kur paziureti man rodo 0 nuotraukyciu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mjamore @ 2010 01 12, 17:51)
na as cia pasiskaiciusi nusprendziau kad c man bus tas pats, o del operacijos pas sakalauskaite tai dabar net nzn kaip cia daryti... o jeigu laso formos detis tai nebus taip kad kruine kai pakris zemyn ateityje, tai dar ta laso forma ir atrodys visai nutysele...?
as nemoku albumuko paziureti , gintaa man stengesi padeti bet as vistiek nerandu kur paziureti man rodo 0 nuotraukyciu sad.gif

Ten yra public home ir private home- tau reikia private, ten yra ir albumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle0906 @ 2010 01 12, 17:43)
nu kad cia taip sakant retas atvejis, nepykit jau:)

kodel retas?mazai 70 nesiojanciu?
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

sveikinu jau pasigrazinusias - J'adore, Guste111, Katuliuxa, Graikine!! lengvo gyjimo smile.gif

Guste111, labai graziai gavosi krutine 4u.gif

kurios daretes is anksciau - sakykit kaip jums su miegojimu ant pilvo? man 1,5 men atsigulti galiu, nieko neskauda, taciau toks jausmas kad ant pagalveliu guleciau.. jums taip nebuvo? smile.gif

pritariu kazkuri sake, kad 70C ar 70D kazkaip sunkoka rasti, standartas apimtis 75...
Atsakyti
QUOTE(tukyte @ 2010 01 12, 18:29)
Grizau is miesto nusivylusi... 70 C-D neradau  verysad.gif Nejau cia retenybe???

Cia nelabai einamas dydis...ir dar ypac 70C-D...bet pabandyk i kokia LaSenza, Triumf nueiti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ginitaa @ 2010 01 12, 14:02)
nu ***** mergaites kur jus randat 70 apimties liemenele,pas mane toje tungroje maziausi 75  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  ir man nepatinka,nes biski panesiojus man jau apimtis didele darosi  verysad.gif

tundroje... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Egle0906 @ 2010 01 12, 15:00)
sveikos, siandien buvau pas indre sakalauskaite. maloni pasirode moteris, kas pas ja daretes gal? kokiu atsiliepimu girdejote? del dydzio...jetau kaip bijau dideliu, pasigalvojom kad graziai butu 150 cc (matuoklis 160 )nes 245 jau nebenoriu, indre is manes juokesi kad jei dar mazesniu noresiu tai ner prasmes ir operuotis:) ir dar:  men jokio svorio, kaip su vaikais susitvarkete? maniskei 1,5 m tai nzn kaip du menesius galeciau jos nekilnoti? turtbut teks atidet biskiuka visus savo norus i sona. beje, labai keistai bet pas ja konsultacijos iki kovo men nemokamos blink.gif  nu keistai tipo akcija atrakcija ir kaina 9500 tik su laso formos butu, o apvaliais 8500 tai labai nebrangu....
Papildyta:
beje, po raumeniu ir pjuveli per aureole siule.

kas cia per nesamone tas 150 cc doh.gif Tik nejuokauk... man atrodo net jokio skirtumo tau nebutu idejus nuo to ka dabar turi doh.gif tai cia maziausiai manau tu 245cc reiketu, nors mano nuomone, visu 300cc mirksiukas.gif mano viena pzystama daresi Vitkaus klinikoje, bet ne pas sakalauskaite, o pas vyra, va pavardes nepamenu g.gif tai labai graziai padare...pas ja is B gavosi toks geras D bigsmile.gif tikrai labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis visoms 4u.gif

QUOTE(mjamore @ 2010 01 12, 16:00)
oi kaip idomu kaip cia tau sekesi pas indre, nes ir as planuoju pas ja darytis... tik sie 150 man atrod kad tikrai mazucia...
idomu ar kas nors jau yra pas ja pasidare ir kokie atsiliepimai..

mažučiai?????????? doh.gif čia kažkokia anomalija,o ne papai gautųsi doh.gif baikit,meskit tokias mintis,kažkaip gal nesusikalbėjot schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Guste111 @ 2010 01 12, 17:53)
Astrauskas, Kaune dirba, as jo patvarkyta biggrin.gif

lotuliukas.gif o joooo,čia jis nemažai patvarkė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Egle0906 @ 2010 01 12, 17:57)
ogi jogi bogi toli tada ir TA ir GP biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o kodel nesigirdi vitkaus?visada maniau, kad jis geriausias...dabar imu abejoti..ar del kainos merginos nesirenka ar del kokiu nors kitu priezasciu?

dauguma taip galvoja,kol nepasidomi kitais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amaral123 @ 2010 01 12, 19:48)
sveikinu jau pasigrazinusias - J'adore, Guste111, Katuliuxa, Graikine!! lengvo gyjimo smile.gif

dekui, Amaral 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guste111 @ 2010 01 12, 18:11)
O beto liemuo atrodo daug kudesnis, nors ir pries buvo normalus, proporcingesne figura pasidare bigsmile.gif

tas tiesa,man irgi dėl liemens daug kas pastebėjimus davė thumbup.gif po op vien pliusai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2010 01 12, 20:17)
Labas vakarėlis visoms 4u.gif
mažučiai?????????? doh.gif  čia kažkokia anomalija,o ne papai gautųsi doh.gif  baikit,meskit tokias mintis,kažkaip gal nesusikalbėjot schmoll.gif

nu ir as pagalvojau kad gal nesusikalbejo drinks_cheers.gif o gal kazka ne taip suprato, nu kazkaip neitiketina kad siulo 150cc g.gif doh.gif arba ji kaip dar "sviezia" sioje srityje, tai ir siulo pacius pacius maziausius, kad lengviau idet butu per spieneli... g.gif juk visi nuo mazesniu ir pradeda, kol igauna patrirties...va ir pas TA pradejo didet neperseniausiai bigsmile.gif o anksciau irgi 245-260cc siulydavo...todel niekada ir neiciau pas "sviezius" visai gyd schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 12, 19:07)
tundroje... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

patikek Lietuvoje ir tokiu dar yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti