Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

QUOTE(tukyte @ 2010 01 12, 01:10)
Nu mergaites pavarot thumbup.gif , tiek psl prisneketi per diena smile.gif . Oi prajuokinot su tais konkursais  biggrin.gif , zvengiau viena pati prisedus prie kompo, vyras klause ar man viskas gerai  biggrin.gif .
AMAZONE liuks liemenukas thumbup.gif . Reiks ir man isitaisyt toki, nes tarpelis irgi ne is mieluju  schmoll.gif . Sakyk , koks VS liemenuko dydis  ir kokius siaip nesioji? Nes noretusi ir man ka nors is VS isigyti, bet baisu su tais dydziais nugrybauti.

Tikrai cia vakar linksma buvo thumbup.gif lotuliukas.gif

Siaip nesioju arba 75C arba 70D...taciau mazesnes apimties liemeneliu kauseliai yra arciau vienas kito ir gali graziau sustumti mirksiukas.gif nors irgi labai nuo modeliuko priklauso...tarkim koks gifiurinis, be jokiu pakietinimu, tai jauciu ir 75B tiktu g.gif
O koks pas tave dydis? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mooney @ 2010 01 12, 10:05)
sudėtinga, dar kai maniškis piestu stojasi prieš op  unsure.gif  matyt, bijo, kad pasigražinus laaabai trauksiu akį vyrų svetimų  lotuliukas.gif  ax.gif

tai maniskis man atrodo vien tik del sito irgi is pradziu biski spardesi tongue.gif o va dabar nei akyciu nei rankyciu atitraukti negali lotuliukas.gif Ir didziausia nesamone, kad silikonine kruti liesti yra nemalonu, viskas cia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(~Lavazza~ @ 2010 01 12, 10:21)

Amazone, aš jau užsisakaiu tokį pat liemenuką  doh.gif  34c, tik kūno spalvos  ax.gif

thumbup.gif gausi ir tu pasidemonstruot mirksiukas.gif o per ka uzsisakinejai?
Papildyta:
QUOTE(graikine @ 2010 01 12, 10:50)
Sveikos,
Sakykit, kad nueina nors siek tiek tas pirmasis patinimas? Man jau penkta diena, bet krutys vis tiek kaip akmenys, o prie pazastu net kalniukai tokie. Jau neramu darosi  cool.gif

Man apskritai jos labai daug patine nebuvo...bet siaip gal apie kokias pora savaiciu g.gif tik ilgai man jos kietokos buvo...va tik daugiau nei po gero pusmecio, pradejo labiau minksteti...gyd sake, kad del audiniu tvirtumo...o va kitomas, jau po menesio ar dvieju jau normaliai minkstos buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 12, 10:08)
Tikrai cia vakar linksma buvo  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Siaip nesioju arba 75C arba 70D...taciau mazesnes apimties liemeneliu kauseliai yra arciau vienas kito ir gali graziau sustumti  mirksiukas.gif  nors irgi labai nuo modeliuko priklauso...tarkim koks gifiurinis, be jokiu pakietinimu, tai jauciu ir 75B tiktu  g.gif 
O koks pas tave dydis?  ax.gif
Papildyta:
tai maniskis man atrodo vien tik del sito irgi is pradziu biski spardesi  tongue.gif  o va dabar nei akyciu nei rankyciu atitraukti negali  lotuliukas.gif  Ir didziausia nesamone, kad silikonine kruti liesti yra nemalonu, viskas cia  thumbup.gif

Dar turiu tik du ax.gif Vienas yra 75B be paralonu, kitas 75 C su paralonais ir push up, is B lipa biski, C biski laisvas doh.gif , kai biski patinusi dar krutine buvo matavausi 70D atsimenu irgi tiko, siand eisiu i miesta matuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tukyte @ 2010 01 12, 13:13)
Dar turiu tik du ax.gif Vienas  yra 75B be paralonu, kitas 75 C su paralonais ir push up, is B lipa biski, C biski laisvas  doh.gif , kai biski patinusi dar krutine buvo matavausi 70D atsimenu irgi tiko, siand eisiu i miesta matuotis ax.gif

Tai va pas mane panasiai mirksiukas.gif Jeigu su paduskem, tai 75C arba 70D, o jei be, tai kaip ir ciut laisvi tokie...tad jei ka nors uzsisakinesi is VS su paduskem, tai irgi tada 75C reiktu 4u.gif
o bandei apimtis issimatuot? per ir po krutine?
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 12, 10:18)
Tai va pas mane panasiai  mirksiukas.gif  Jeigu su paduskem, tai 75C arba 70D, o jei be, tai kaip ir ciut laisvi tokie...tad jei ka nors uzsisakinesi is VS su paduskem, tai irgi tada 75C reiktu  4u.gif
o bandei apimtis issimatuot? per ir po krutine?

Po yra 73, o per kazkur apie 88 verysad.gif , o pas tave?
Atsakyti
QUOTE(tukyte @ 2010 01 12, 13:23)
Po yra 73, o per kazkur apie 88 verysad.gif , o pas tave?

pas mane po 74, o per 91...o tau nebutu geresni 70 apimties C-D ? g.gif nes man tai geriau...75 greit prasitampo...
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 12, 10:25)
pas mane po 74, o per 91...o tau nebutu geresni 70 apimties C-D ?  g.gif nes man tai geriau...75 greit prasitampo...

Kai matavausi 70 C, kauselis buvo per mazas, bet manau , kad tai priklauso nuo firmos dar. Be to man dar tik 2.5 men, tai ju stumdyt rimtai dar neina, bet siand reiks pasimatuot ivairiausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tukyte @ 2010 01 12, 13:32)
Kai matavausi 70 C, kauselis buvo per mazas, bet manau , kad tai priklauso nuo firmos dar. Be to man dar tik 2.5 men, tai ju stumdyt rimtai dar neina, bet siand reiks pasimatuot ivairiausiu smile.gif

Tai 70D tada reiktu mirksiukas.gif bet siaip tai, stenkis daznai nestumdyt ir su push up liemeneliu nenesiot...nes dar krutine tvarkosi, kad nepasigadintum 4u.gif
Atsakyti
nu ***** mergaites kur jus randat 70 apimties liemenele,pas mane toje tungroje maziausi 75 gun_bandana.gif gun_bandana.gif ir man nepatinka,nes biski panesiojus man jau apimtis didele darosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2010 01 12, 15:02)
nu ***** mergaites kur jus randat 70 apimties liemenele,pas mane toje tungroje maziausi 75  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  ir man nepatinka,nes biski panesiojus man jau apimtis didele darosi  verysad.gif

o kur ta tundra? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, siandien buvau pas indre sakalauskaite. maloni pasirode moteris, kas pas ja daretes gal? kokiu atsiliepimu girdejote? del dydzio...jetau kaip bijau dideliu, pasigalvojom kad graziai butu 150 cc (matuoklis 160 )nes 245 jau nebenoriu, indre is manes juokesi kad jei dar mazesniu noresiu tai ner prasmes ir operuotis:) ir dar: men jokio svorio, kaip su vaikais susitvarkete? maniskei 1,5 m tai nzn kaip du menesius galeciau jos nekilnoti? turtbut teks atidet biskiuka visus savo norus i sona. beje, labai keistai bet pas ja konsultacijos iki kovo men nemokamos blink.gif nu keistai tipo akcija atrakcija ir kaina 9500 tik su laso formos butu, o apvaliais 8500 tai labai nebrangu....
Papildyta:
beje, po raumeniu ir pjuveli per aureole siule.
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 12, 13:20)
o kur ta tundra? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

raseiniai

QUOTE(Egle0906 @ 2010 01 12, 14:00)
sveikos, siandien buvau pas indre sakalauskaite. maloni pasirode moteris, kas pas ja daretes gal? kokiu atsiliepimu girdejote? del dydzio...jetau kaip bijau dideliu, pasigalvojom kad graziai butu 150 cc (matuoklis 160 )nes 245 jau nebenoriu, indre is manes juokesi kad jei dar mazesniu noresiu tai ner prasmes ir operuotis:) ir dar:  men jokio svorio, kaip su vaikais susitvarkete? maniskei 1,5 m tai nzn kaip du menesius galeciau jos nekilnoti? turtbut teks atidet biskiuka visus savo norus i sona. beje, labai keistai bet pas ja konsultacijos iki kovo men nemokamos blink.gif  nu keistai tipo akcija atrakcija ir kaina 9500 tik su laso formos butu, o apvaliais 8500 tai labai nebrangu....
Papildyta:

nepyk,bet nusijuokiau blush2.gif 150 aisku neverta detis,o tas 245 irgi mazai,nemanyk,kad gausis taip koki rankoje laikai,taigi raumuo dar spaudzia ir mazina,tad tikrai nenusididinsi mirksiukas.gif 4u.gif beje koks tavo dabar dydis,kokio nori ir kokio tu sudejimo? o vaika laisvai po men galesi kilnoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle0906 @ 2010 01 12, 14:00)
sveikos, siandien buvau pas indre sakalauskaite. maloni pasirode moteris, kas pas ja daretes gal? kokiu atsiliepimu girdejote? del dydzio...jetau kaip bijau dideliu, pasigalvojom kad graziai butu 150 cc (matuoklis 160 )nes 245 jau nebenoriu, indre is manes juokesi kad jei dar mazesniu noresiu tai ner prasmes ir operuotis:) ir dar:  men jokio svorio, kaip su vaikais susitvarkete? maniskei 1,5 m tai nzn kaip du menesius galeciau jos nekilnoti? turtbut teks atidet biskiuka visus savo norus i sona. beje, labai keistai bet pas ja konsultacijos iki kovo men nemokamos blink.gif  nu keistai tipo akcija atrakcija ir kaina 9500 tik su laso formos butu, o apvaliais 8500 tai labai nebrangu....
Papildyta:

Nepyk, bet del tiek tikrai neverta pjaustytis smile.gif
Del kilnojimo- mano vaikai sveria mazdaug po 21kg, jau keliu atsargiai sau ant keliu ir pan- man 2 sav po op. Svarbu nekelti nuo pat zemes- reiktu atsitupus ar pan., kad rankoms kruvi sumazinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 12 sausio 2010 - 14:16