Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

QUOTE(graikine @ 2010 01 12, 10:08)
Dekui, J'adore, vis nuramini mane ir akyse prasvieseja. Matau, kad pas tave tu kalniuku nebuta, pas kitas yra daugiau/maziau, bet pas mane man kazkaip baisiau.

O kaip siaip jau jauties? Tikiuos, gereja su kiekviena diena 4u.gif O del tu kalniuku- jie tikrai nueis, krutine leisis gal net pora menesiu, taigi tai, ka matai dabar, tikrai tikrai ne galutinis vaizdas mirksiukas.gif Gal fotografavai jau? smile.gif
Atsakyti
Amazone, aš jau užsisakaiu tokį pat liemenuką doh.gif 34c, tik kūno spalvos ax.gif
Victorias secret 4u.gif
[/quote]
O kur jus uzsisakinejat LT tuos VS?
Papildyta:
QUOTE(graikine @ 2010 01 12, 09:50)
Sveikos,
Sakykit, kad nueina nors siek tiek tas pirmasis patinimas? Man jau penkta diena, bet krutys vis tiek kaip akmenys, o prie pazastu net kalniukai tokie. Jau neramu darosi  cool.gif

Sveika. Man siandien savaite, bet dar kieti kaip akmenys, ir man toks vaizdas, kad jie dar pakietejo. Tik nakti jau galiu ant soniuko pagulet, bet vistiek neramiai miegu. Ryt siulus trauks. Kaip trauke drenus tai nebuvo labai baisu, nespejau isigasti, taip mane greitai sutvarke, tik aiktelt spejau, nes eile lauke smile.gif. O kaip tu ar forma patenkinta? Gal jau kokia nuotraukyte imesi, as vakar paifotkinau ir idejau. Ir man kazkokie kalniukai prie pazastu, bet man dejo per jas, tai galvoju gal prie siuliu dar patine daugiau. Desine pazastis graziau nei kaire, bet man jau kai paise pries operacija, ta minejo. Dar nepradejau jaudintis del randu, dabar svarbiausia, kad forma susiformuotu. Laikykis
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2010 01 12, 11:22)
O kaip siaip jau jauties? Tikiuos, gereja su kiekviena diena  4u.gif O del tu kalniuku- jie tikrai nueis, krutine leisis gal net pora menesiu, taigi tai, ka matai dabar, tikrai tikrai ne galutinis vaizdas  mirksiukas.gif Gal fotografavai jau?  smile.gif

kai guliu - gerai, kartais papu net nejauciu, bet kai atsistoju toks kaip sugniauzimo efektas gaunasi. arba ilgiau pavaiksciojus kartais toks jausmas, kad kazkas su gelezine sauja krutis butu suemes. Kvepavimas toks pavirsutiniskas kartais, rodos, kad sunku giliai ikvepti. Bet va jau atsikeliu pati is gulimos padetis (ginitos superakrobatiniu sugebejimu itaka biggrin.gif ).
Tai tokios mano dienos dabar, slankioju namie ir tiek. Mano didysis jau ir padeda man kartais, o maziukas pas mociute iki sekmadienio sveciuosis, tai as laaaaaaaabai tikiuosi, kad kt.savaite jau sugebesiu su savais vaikiais pati apsieiti.
Fotografuotis dar nenoriu, nes ir tie pleistrai baisiai man atrodo, o ir neissitiesiu dar pilnai, be to ir tie guzai virs papu ties pazastim.... tad ikelsiu nuotrauka kai papuliai jau siek tiek sveikiau atrodys.
Atsakyti
Dar klausimelis, ar galiu galva bandyti plautis pasilenkus i prieki?
Atsakyti
QUOTE(Guste111 @ 2010 01 12, 11:53)
Sveika. Man siandien savaite, bet dar kieti kaip akmenys, ir man toks vaizdas, kad jie dar pakietejo. Tik nakti jau galiu ant soniuko pagulet, bet vistiek neramiai miegu. Ryt siulus trauks. Kaip trauke drenus tai nebuvo labai baisu, nespejau isigasti, taip mane greitai sutvarke,  tik aiktelt spejau, nes eile lauke smile.gif. O kaip tu ar forma patenkinta? Gal jau kokia nuotraukyte imesi, as vakar paifotkinau ir idejau. Ir man kazkokie kalniukai prie pazastu, bet man dejo per jas, tai galvoju gal prie siuliu dar patine daugiau. Desine pazastis graziau nei kaire, bet man jau kai paise pries operacija, ta minejo. Dar nepradejau jaudintis del randu, dabar svarbiausia, kad forma susiformuotu. Laikykis

tai tada labai panasiai mums, nes man, sakau, tarpais atrodo, kad kas juos ten is vidaus spaustu.
forma tai man patinka ir dydis liuks, jau bandau isivaizduoti kaip atrodys kai virsuj patinimai nueis.
siulu traukimo jau irgi laukiu, bet ir bijau, kaip koks mazas vaikas biggrin.gif doh.gif doh.gif
Laikykis, ir mes kada ka nors panasaus i albumuka imesim, kaip, kad rimante tongue.gif ...

Papildyta:
QUOTE(Guste111 @ 2010 01 12, 11:59)

man minejo, kad tik taip ir galima, be to neiskeliant ranku virs peciua, t.y. laikant jas kuo zemiau. Sauniausia butu, jeigu kas padeti.

Tiesa, guste, ar nuskausminamuosius kokius geri? As tai neapsieinu dar, nakciai dolmena imu, i parycius - vel, o diena ibuproma. Eina sau, tikiuosi, kad sugebesiu nuo ju atprasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graikine: 12 sausio 2010 - 11:04
QUOTE(Guste111 @ 2010 01 12, 10:59)

Aha smile.gif Man is klinikos grizus, taip pasilenkus B plove ax.gif Veliau jau pati smile.gif
Graikine- tie gniauztai (dramblys, kaip as sakau tongue.gif ) tai dar pabus kokias 5 dienas, ypac po padeties pakeitimo 4u.gif Beje, super, kad pati atsikeli- as negalejau kur kas ilgiau pati atsisest ar atsistot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2010 01 12, 12:04)
Aha  smile.gif  Man is klinikos grizus, taip pasilenkus B plove  ax.gif  Veliau jau pati  smile.gif
Graikine- tie gniauztai (dramblys, kaip as sakau  tongue.gif ) tai dar pabus kokias 5 dienas, ypac po padeties pakeitimo  4u.gif Beje, super, kad pati atsikeli- as negalejau kur kas ilgiau pati atsisest ar atsistot  smile.gif

dramblys, ne kitaip, ir dar be to nemazas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 12, 11:02)
tai tada labai panasiai mums, nes man, sakau, tarpais atrodo, kad kas juos ten is vidaus spaustu.
forma tai man patinka ir dydis liuks, jau bandau isivaizduoti kaip atrodys kai virsuj patinimai nueis.
siulu traukimo jau irgi laukiu, bet ir bijau, kaip koks mazas vaikas  biggrin.gif  doh.gif  doh.gif
Laikykis, ir mes kada ka nors panasaus i albumuka imesim, kaip, kad rimante  tongue.gif ...
Papildyta:
man minejo, kad tik taip ir galima, be to neiskeliant ranku virs peciua, t.y. laikant jas kuo zemiau. Sauniausia butu, jeigu kas padeti.

Tiesa, guste, ar nuskausminamuosius kokius geri? As tai neapsieinu dar, nakciai dolmena imu, i parycius - vel, o diena ibuproma. Eina sau, tikiuosi, kad sugebesiu nuo ju atprasti.

As antra diena kaip neimu dienos metu vaistuku, o nakciai tik isgeriau. Man israse xeforapid, tai ju tik dvi tabl i para buvo galima, pirma para po klinikos papiknaudziavau. Man tik antibiotiku arkliska doze liepe gerti, drauge farmacininke, tai liepe gerti puse dozes, bet tris dienas klausiau daktaro, o paskui dvi dienas doze sumazinau perpus. Galva issiploviau be problemu, ne tiek del papuliu bijojau, kiek del akiu (nes pas mane ir apatiniu voku korekcija padaryta), bet viskas ciki. As jau planuoju i maxima vaziuoti biggrin.gif . Tikiuosi pazistamu nesutiksiu, nes paakiai tai zali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guste111 @ 2010 01 12, 12:15)
As antra diena kaip neimu dienos metu vaistuku, o nakciai tik isgeriau. Man israse xeforapid, tai ju tik dvi tabl i para buvo galima, pirma para po klinikos papiknaudziavau. Man tik antibiotiku arkliska doze liepe gerti, drauge farmacininke, tai liepe gerti puse dozes, bet tris dienas klausiau daktaro, o paskui dvi dienas doze sumazinau perpus. Galva issiploviau be problemu, ne tiek del papuliu bijojau, kiek del akiu (nes pas mane ir apatiniu voku korekcija padaryta), bet viskas ciki. As jau planuoju i maxima vaziuoti biggrin.gif . Tikiuosi pazistamu nesutiksiu, nes paakiai tai zali bigsmile.gif

man dave ketanova, bet kazkaip as su juo nedraugauju.
o antibai tai - biodroxil 500. kokie pas tave?
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2010 01 12, 07:35)
Labas rytas,visoms 4u.gif
darėsi panos,berods vasarą pas ją,nes buvo akcija.jei pirmam psl nėra pažįmėta kurios,tuomet teks temukes ankstesnes skaityti

mergaites kai tik kuri jau norit i pirma puslapiuka siuskit man i AZ visus duomenis,kad galeciau itraukti,bo va merginos domisi,o daug ko nera itraukta mirksiukas.gif prasymas,kad man negaisti laiko tai paziurekit pirmame puslapiuke kokiu duomenu reikia tada man visus savo atsiuskit. mirksiukas.gif

QUOTE(mooney @ 2010 01 12, 09:05)
sudėtinga, dar kai maniškis piestu stojasi prieš op  unsure.gif  matyt, bijo, kad pasigražinus laaabai trauksiu akį vyrų svetimų  lotuliukas.gif  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ai,laba diena 4u.gif
Atsakyti
niekur nerandu xeforapid informacinio lapelio g.gif

p.s. radau, pasirodo susideda is dvieju zodziu: xefo rapid
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graikine: 12 sausio 2010 - 11:36
Labas rytelis, mergaites smile.gif ar liemenukus su lankeliais nesiojat? Ar geriau be ju dar?
Papildyta:
[quote=~Lavazza~,2010 01 12, 07:21]
labas rytas 4u.gif
čia nešioju 75C, maudimkės viršus M, puikiai tiko thumbup.gif

Gal galetum pasimaivyt su maudymke blush2.gif
Atsakyti