Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

QUOTE(*amazone* @ 2010 01 11, 22:25)
oj numirtu turbut juokais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As tai kokiu 29 noreciau pastot, kad pagimdyt, ir visa vel grazi 30-meti atsvet  tongue.gif

o as dabar maudymkes zvalgausi...tai niekaip neissirenku  doh.gif  man ten tiek daug graziu... wub.gif

gerai tu čia sumąstei,dėl būsimo jubiliejaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif pagal tą mano planą taip ir išeitų lotuliukas.gif
žmogus planuoja,o Dievas juokiasi lotuliukas.gif

aš vieną maudomuką nuo pernai dar nusižiūrėjus,tai,jei nekris į akis niekas,imsiu tą wub.gif grožių ten be proto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimantess: 11 sausio 2010 - 21:28
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 11, 22:25)
Amazone, as ne vyras ir oreantacija mano tradicine, bet negaliu akiu atitraukt nuo  vaizdelio imestoj nuotraukoj thumbup.gif
vyrai po kojom tau kris pamate thumbup.gif

aciu blush2.gif na zinok pas mane irgi orientacija kaip ir normali...bet va irgi graziomis krutimis megstu pasigrozet blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2010 01 11, 23:17)
Tai tavo tokia padetis kaip ir mano o kaip del tyrimu? 4u.gif

tyrimus galima ir pries pat operacija vietoj pasidaryti, nebutina uzsienyje smile.gif bent jau pas SV, 100 lt kainuoja
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 11, 22:25)
Amazone, as ne vyras ir oreantacija mano tradicine, bet negaliu akiu atitraukt nuo  vaizdelio imestoj nuotraukoj thumbup.gif
vyrai po kojom tau kris pamate thumbup.gif

taikliai pasakyta.ir aš taip noriu wub.gif jamsim ir puošimės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 11, 19:55)
is savo ir draugiu patirties galiu pasakyti, kad krutine labiausiai ne nuo nestumo , o nuo kudikelio maitinimo kencia smile.gif is gana didelio pazistamu rato tai tik vienai nestumo metu ant krutines striju atsirado, bet ji nenaudojo jokiu oda minkstinanciu kremu ir alieju.
norejau paklausti ar po op nebuna taip, kad striju atsirastu? implantas ir dar plius audiniu patinimas ar neissaukia odos trukinejimo?gal pries operacija reikia kokiu priemoniu odai suminkstinti?

tikrailabai idomu, gal tikrai vertetu kaska pradeti naudoti jeigu operacija planuoju keletos menesiu laikotarpyje..?
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2010 01 11, 22:28)
gerai tu čia sumąstei,dėl būsimo jubiliejaus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pagal tą mano planą taip ir išeitų lotuliukas.gif 
žmogus planuoja,o Dievas juokiasi lotuliukas.gif

aš vieną maudomuką nuo pernai dar nusižiūrėjus,tai,jei nekris į akis niekas,imsiu tą wub.gif  grožių ten be proto doh.gif

tai va va...cia butu idealiausias variantas drinks_cheers.gif

o as tai negaliu niekaip issirinkt maudymkes blush2.gif tai MB jau baigia isprotet nuo mano PATARK doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2010 01 11, 21:20)
tiek daug atlaikė (.)(.) ir forma išlaikė.super,kad ir mus tokius ax.gif

Jus turit pagerintus mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(graikine @ 2010 01 11, 21:24)
as pati turiu ir maitinau du beibius, tai pas mane irgi nei vienos strijos niekur.
man mn sake, kad as nuvalgyta. pas mane krutine A buvo, bet speneliai tai oojoj, ciulpimui tik ir tinkami  doh.gif (nors vaikiams buvo ka paduot).

Pas mane spenelis kaip sagute uzdeta, net neina per ji pjuvio daryt, nes visai mazyte aureole.
Zodz, tikrai pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2010 01 11, 22:30)
taikliai pasakyta.ir aš taip noriu wub.gif  jamsim ir puošimės thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2010 01 11, 23:30)
taikliai pasakyta.ir aš taip noriu wub.gif  jamsim ir puošimės thumbup.gif  thumbup.gif

tai palaukit, dar pasigrazinsim, kurios opercijos laukiam ir jamsim urmu, bus musu forumieciu skiriamasis zenklas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 11, 22:34)
tai palaukit, dar pasigrazinsim, kurios opercijos laukiam ir jamsim urmu, bus musu forumieciu skiriamasis zenklas thumbup.gif

drinks_cheers.gif o po to padarysim koki meet'a bigsmile.gif tai isvirstu visi vyrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 11, 22:24)
jeigu oda neelastinga, tepk, kad ir brangiausiais kremais - strijos atsiras. i mamas ir mociutes paziurekite, jei pas jas nera, reik tiketis, kad elastinga oda paveldejot ir jus  4u.gif
as pati turiu ir maitinau du beibius, tai pas mane irgi nei vienos strijos niekur.
man mn sake, kad as nuvalgyta. pas mane krutine A buvo, bet speneliai tai oojoj, ciulpimui tik ir tinkami  doh.gif (nors vaikiams buvo ka paduot).

j'adore, liuks naujos nuotraukytes, dera papuliai prie kuno. sakyk, ar jau patinimas nuejo? paminkstejo nors kiek? ar klaustuku dar vaikstai, ar jau issitiesus  biggrin.gif ?

malika, kiek tu det zadi? man atrodo, kad graziai pas tave gausis  4u.gif

Nu matau,kad jau tau daug geriau :)tiek jus cia priplepejot,jau nesuspeju...
J'adore thumbup.gif lygtai leidziasi po biski...
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 11, 22:34)

vargšai LT vyrai lotuliukas.gif per šiuos krizių metus tiek daug pasigražinusių atsirado,tai vasarą bus jiems sunku lotuliukas.gif
Atsakyti