Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

as kolkas konsultacijoje nebuvau, nes noriu darytis pas Vitku klinikoje, o as esu ne Lietuvoje, tai bendravome emailu, ir man pasiule konsultacija pries operacija, kad nereiketu kelis kartu skraidyti..
Atsakyti
[quote=MalikA_J,2010 01 11, 18:43]
planuoju pas Zizliauska sausio 25 d. ax.gif
o kos tavo ugis ir svoris?i
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2010 01 11, 19:38)
radau, kad tau siulo pora dydziu- imk didesniji  drasiai, manyciau  4u.gif

aciu, as taip ir planuoju.

QUOTE(*amazone* @ 2010 01 11, 19:46)
Nelabai girdetas... g.gif o kur jis darbuojasi?  ax.gif

Jis dirba kartu su Karaliaviciu vienoje klinikoje.

QUOTE(virgaxxx @ 2010 01 11, 19:46)
o kur jis dirba?as noreciau taipat i sausio pab.nu bus matyt

Šiaulių chirurginės pagalbos centras. Dvaro g. 50

QUOTE(ginitaa @ 2010 01 11, 19:46)
tavo krutine labai panasi i mano buvusia

maciau tavo krutine albume, gaila tik nera nuotraukos pries op. Ar tau po raumeniu dejo? Pries kiek laiko buvo operacija? Man tavo kr. labai patiko 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(MalikA_J @ 2010 01 11, 19:13)
aciu, as taip ir planuoju.
Jis dirba kartu su Karaliaviciu vienoje klinikoje.
Šiaulių chirurginės pagalbos centras. Dvaro g. 50

maciau ta daktariuka,fainas toks,maloniai maciau su pacientais bendrauja,turiu pazistamu kur pas ji del kitu op vaziuoja,sako geras daktaras
Atsakyti
QUOTE(mooney @ 2010 01 12, 04:00)

visąlaik mąsčiau apie anatominius, bet pažiūrėjau ir breastimplants.com galeriją, anatomianiai kažkaip sustambina pečių liniją, ar tik man taip atrodo..? na atrodo nuo krūties šonų statmenai į pažastis ir nueina .. (ar aiškiai aš čia?  lotuliukas.gif  ) ar tik man taip rodosi? būtų įdomu išgirtsi, kokiais atvejais siūlo dėti anatominius, o kokiais apvalius?  kiek žinau pakritusią krūtinę dedant apvalius galima išvengti kėlimo op. mano krūtinė nepakritusi, tačiau norisi pilnesnės, o su apvaliais bijau kad nebūtų kaip "įstatyti " .. nors merginų pažiūrėjau nuotraukytes labai  thumbup.gif

gal kas gali atsakyti? ax.gif
Atsakyti
[quote=virgaxxx,2010 01 11, 19:49]
[quote=MalikA_J,2010 01 11, 18:43]
planuoju pas Zizliauska sausio 25 d. ax.gif
o kos tavo ugis ir svoris?i
[/quote]

mano ugis 168, svoris 56.
Papildyta:
QUOTE(ginitaa @ 2010 01 11, 20:20)
maciau ta daktariuka,fainas toks,maloniai maciau su pacientais bendrauja,turiu pazistamu kur pas ji del kitu op vaziuoja,sako geras daktaras

Taip, jis tikrai labai maloniai bendrauja. smile.gif Mano seimos gydytoja irgi labai gerai apie ji atsilepie.
Atsakyti
QUOTE(MalikA_J @ 2010 01 11, 19:27)
Papildyta:
Taip, jis tikrai labai maloniai bendrauja. smile.gif Mano seimos gydytoja irgi labai gerai apie ji atsilepie.

uo tavo sudejimas lygiai toks kaip mano smile.gif mano seims daktare irgi apie ji gerai sneka
Atsakyti
QUOTE(mooney @ 2010 01 11, 20:21)
gal kas gali atsakyti?  ax.gif

Labai daug prikaluso nuo to, ka dabar pati turi, nes vienodus implantus sudejus skirtingoms moterims, galai labai labai skirtingai ir atrodyti...tarkim jeigu buna krutine pakritusi taciau virsuj tustoka, dazniausiai siulo apvalius, kad papilnetu virsus, o jeigu tarkim beveik nieko nera, dazniausiai siulo anatominius, kad neatrodytu kaip istatyti balionai ir kad maziau matytusi implanto virsutiniai konturai...taciau sakau dazniausiai, nes ir nuo gyd labai priklauso ir aisku nuo pacios noru 4u.gif O tu pati nori pilnesnes virsuj? kad kalneliai butu? Ar kaip tik noretum daugiau ir pilnesnes apacioje, po spieneliu? ax.gif
Atsakyti
[quote=MalikA_J,2010 01 11, 19:27]

geras mes vienodos
Atsakyti
[quote=virgaxxx,2010 01 11, 19:32]
[quote=MalikA_J,2010 01 11, 19:27]
geras mes vienodos
[/quote]
tai taip iseina,tad jei nori C dydzio 325cc tikrai mazai.ka mastai tu?kiek siulo kokius ir pan?is kokio miesto pati esi?
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 11, 15:18)
as tai sakyciau, kad gavosi ispudinga krutine. ant taves man graziai ziurisi. kaip ir rimantes krutine - grazi ir atrodo didele, bet va su maudomuku - normali. man isvis su tais apvalumais mistika - su rubeliais (net ir tokiais menkais, kaip maudymukas) jie atrodo naturalesni ir mazesni.
as va dabar sedziu su savo sarvais ir lengva trikotazine bliuzele, tai atrodau pati sau kaip pries op su La senzos skurinuke. tad skaitau, kad rezultata artimi zmones pastebes tik prie labai dideliu iskirpciu arba papludimyje.

dėkui dėkui blush2.gif
būtent (.)(.) labai skiriasi su rūbeliais smile.gif o kol iškirpčių neparodai,tai mažai kas ir įtaria,kad pasididinus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 12, 06:31)
Labai daug prikaluso nuo to, ka dabar pati turi, nes vienodus implantus sudejus skirtingoms moterims, galai labai labai skirtingai ir atrodyti...tarkim jeigu buna krutine pakritusi taciau virsuj tustoka, dazniausiai siulo apvalius, kad papilnetu virsus, o jeigu tarkim beveik nieko nera, dazniausiai siulo anatominius, kad neatrodytu kaip istatyti balionai ir kad maziau matytusi implanto virsutiniai konturai...taciau sakau dazniausiai, nes ir nuo gyd labai priklauso ir aisku nuo pacios noru  4u.gif O tu pati nori pilnesnes virsuj? kad kalneliai butu? Ar kaip tik noretum daugiau ir pilnesnes apacioje, po spieneliu?  ax.gif

dėkoju už ats 4u.gif

be abejo, geriausiai patars jau konsultacijoje ir individualiai, tiesiog įdomu ax.gif na aš nemaitinusi, tai ir krūtinė apvali ir "stati" ax.gif tik tiek kad viena mažesnė (gal net ir visu dydžiu) o šiaip bendrai dydis sakyčiau mažas B smile.gif
iš kitos pusės gal palaukti, kol vaikučiai bus, bet tada vėl klausimas. jei norim trijų.. tai kada? kai būsiu 40tmetė? gal dar tiek ir nesulauksiu, ką gali žinoti. taip ir mėtausi doh.gif
dar bijau, kad per nėštumą, vistik pienas ištampo krūtinę, tai ar neatrodys ji dar baisiau su implantais, juk vistiek pakris unsure.gif
Atsakyti