Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

QUOTE(kos @ 2010 01 10, 13:20)
Man sake taip-7500 op lovadienis 300 ir liemenele 150 viskas,tai ka as zinau,gal neuzkukuos,kad dar uz kazka reik g.gif

o tu planuoji apvalius detis ar lashus?
Atsakyti
QUOTE(Guste111 @ 2010 01 11, 11:37)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Sianakt jau gerai miegojau, jei taip galima tai pavadinti smile.gif, ant vieno soniuko galiu jau pasiversti. Noriu pasiteirauti mergaiciu, kurios jau pasidariusios, ar ir jums virsutine dalis krutines, ty virs spenelio, buvo patinusi, man taip keistai atrodo (,)(,), kaip balionai prikabinti. Pabandysiu nusifotkinti ir ikelti foto.

Gerai pastebejai -balionai lotuliukas.gif . Ir dar kai pirmom dienom nuimi liemenele- norisi prilaikyti, nes atrodo nukris ir nuriedes thumbup.gif
Papildyta:
Noriu paklausti, kada pradejot vairuoti? As 6 diena po, nedrasu dar g.gif . Reikes dukra i uzsiemimus vezti.
Atsakyti
QUOTE(llonyte @ 2010 01 11, 11:06)
Noriu paklausti, kada pradejot vairuoti? As 6 diena po, nedrasu dar g.gif . Reikes dukra i uzsiemimus vezti.

as gal panasiai emiau vairuoti,nes sunkiai sekesi pavaras jungineti,kazkaip tempe man ir ant posukiu sunkoka irgi temdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2010 01 11, 12:24)
as gal panasiai emiau vairuoti,nes sunkiai sekesi pavaras jungineti,kazkaip tempe man ir ant posukiu sunkoka irgi temdavo  smile.gif

Aisku, reiks vaziuot.
Atsakyti
QUOTE(llonyte @ 2010 01 11, 11:27)
Aisku, reiks vaziuot.

zinok kuo daugiau vaziuosi tuo greiciau priprasi raumenys prisitaikys ir bus ciki 4u.gif
Atsakyti
Dekui uz komplimentus biggrin.gif
Del vairavimo- man snd 2 savaites, bet dar nevairavau- B atostogose, tai db kol kas visur vezioja, bet manau, automatine pavairuociau normaliai jau. Pirma savaite, netgi kokias 10d, tikrai niekaip nebuciau galejus pavairuoti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 11 sausio 2010 - 11:47
QUOTE(blonde75 @ 2010 01 11, 11:40)
o tu planuoji apvalius detis ar lashus?

Lasa,zinau,kad laso impl.brangesni bet net ju klinikos vebsaide raso,kad 7500 o ne nuo 7500,graikine taip pat pas MNorku daresi ir dejo lasa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kos: 11 sausio 2010 - 11:37
QUOTE(Guste111 @ 2010 01 11, 10:37)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Sianakt jau gerai miegojau, jei taip galima tai pavadinti smile.gif, ant vieno soniuko galiu jau pasiversti. Noriu pasiteirauti mergaiciu, kurios jau pasidariusios, ar ir jums virsutine dalis krutines, ty virs spenelio, buvo patinusi, man taip keistai atrodo (,)(,), kaip balionai prikabinti. Pabandysiu nusifotkinti ir ikelti foto.

Patinimas normalu, tik veliau atslugs 4u.gif Kiek tau jau po op? Saunu, kad jau ant sono gali miegoti- greiciau nei as zymiai, man rodos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 11 sausio 2010 - 11:43
QUOTE(Guste111 @ 2010 01 11, 11:37)

mano virsus patines ir netgi tokie kalniukai ties pazastimis susidare.
o tu jau visai sauniai jautiesi, jeigu ant soniuko miegi. kiek dienu jau?
man tai pagal visus jusu aprasymus, tai pooperacinis laikas sunkus, matyt organizmas toks jau, nepernesa verysad.gif

QUOTE(llonyte @ 2010 01 11, 12:06)
Gerai pastebejai -balionai lotuliukas.gif . Ir dar kai pirmom dienom nuimi liemenele- norisi prilaikyti, nes atrodo nukris ir nuriedes thumbup.gif
Papildyta:

siandien man 4 paros, bet vairuoti tai nei kaip, pati net is lovos nepasikeliu is pusiau gulimo padeties.
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 11, 11:44)
mano virsus patines ir netgi tokie kalniukai ties pazastimis susidare.
o tu jau visai sauniai jautiesi, jeigu ant soniuko miegi. kiek dienu jau?
man tai pagal visus jusu aprasymus, tai pooperacinis laikas sunkus, matyt organizmas toks jau, nepernesa  verysad.gif
siandien man 4 paros, bet vairuoti tai nei kaip, pati net is lovos nepasikeliu is pusiau gulimo padeties.

Normaliai viskas, juk tik 4 paros mirksiukas.gif As savaite pati neatisesdavau ir neatsistodavau, o is po nakties tai isvis tik visai neseniai pati is lovos islipt emiau smile.gif
Atsakyti
Cia kuri i albumiuka idejo nuotraukytes?l grazus papuliai tik idomu kieno kokius dejo ir kiek 4u.gif
Atsakyti
Ikeliau foto ax.gif , tik atsiprasau uz nekokybe, paciai sunku gerai nusifotkinti
Atsakyti