Įkraunama...
Įkraunama...

Bulvių patiekalai

QUOTE(Maze199 @ 2012 10 28, 14:31)
Tai kokia ten ta tarka? Smulkesnė už burokinę, bet ne ta, kur sutarkuoja kaip bulviatarkė???  doh.gif

Gi jau rasiau kad BUROKINE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2012 10 28, 15:15)
Gi jau rasiau kad BUROKINE  smile.gif

Na taip, bet Tigris rašo, kad smulkesnė, nei burokinė, tad bandau įsivaizduoti kaip ji atrodo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 06 15, 15:24)
Vaizdinė medžiaga:
Standartinė tarka cool.gif
-----------

Smulki tarka, grioveliai kaip įprastos, tik mažesni gerokai wink.gif
-------

Tikiuosi matosi skirtumas g.gif

Tai vat tarkuoti reikia per ta smukesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 spalio 2012 - 06:54
QUOTE(Tigris @ 2012 10 28, 17:00)
Tai vat tarkuoti reikia per ta smukesne.

Ačiū 4u.gif
Vadinasi cepelinų nebus, nes neturiu tokios tarkos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maze199 @ 2012 10 28, 18:10)
Ačiū  4u.gif
Vadinasi cepelinų nebus, nes neturiu tokios tarkos  biggrin.gif

Daryk cepelinus drasiai. As tarkuoju su burokine ir vskas buna ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2012 10 28, 18:59)
Daryk cepelinus drasiai. As tarkuoju su burokine ir vskas buna ok  smile.gif

Reikės rizikuoti.. smile.gif
Bet nejau tikrai galima iš 8 bulvių išvirti 20cepelinų, kaip rašė recepto autorė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maze199 @ 2012 10 29, 12:58)
Reikės rizikuoti..  smile.gif
Bet nejau tikrai galima iš 8 bulvių išvirti 20cepelinų, kaip rašė recepto autorė?  g.gif

Tikrai išeis apie 20 cepelinų, tik ne iš 8, o iš 16 bulvių. Juk dedasi 8 virtos ir 8 žalios. Tik aš krakmolo dedu gerokai daugiau, nes bijau kad neišsileistų. Tokiam bulvių kiekiui beveik pilna maišelį krakmolo (parduotuvėse baltas su žydru popieriumi). Čia aišku dar ir nuo bulvių priklauso.
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2012 10 27, 18:28)
aciu, as irgi taip paskutiniais kartais kotletais dariau itarkavus bulve zalia, dar ir majonezo pridedu, bet vis tiek kietoka, galvoju, gal cia pas mus ta mesa kiek kitokia nei LT  doh.gif nebezinau ka kaltinti jau..
Man idomiausia kokia rusis mesos geriausiai tinka cepams blush2.gif

Malta kiaulienos sprandine, megiami prieskoniai ir ipilkit truputuka salto vandens i farsa, kiausinio nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2012 10 29, 16:15)
Tikrai išeis apie 20 cepelinų, tik ne iš 8, o iš 16 bulvių. Juk dedasi 8 virtos ir 8 žalios. Tik aš krakmolo dedu gerokai daugiau, nes bijau kad neišsileistų. Tokiam bulvių kiekiui beveik pilna maišelį krakmolo (parduotuvėse baltas su žydru popieriumi). Čia aišku dar ir nuo bulvių priklauso.

niekada nededu krakmolo is tu pakeliu ir visada iseina geri cepelinai cool.gif
Atsakyti
Savaitgali mesa jau gavosi gera! nebe sausa ir kieta. Naudojau tik kiaulienos farsa, idejau prieskoniu, itarkavau svoguno skyscio, ipyliau siek tiek vandens, idejau sauksta majonezo (na jau pasistengiau is sirdies) biggrin.gif Labai patenkinta, aciu uz pataromus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasufleruoti kaip gaminasi "Moksleiviški blyneliai"? Dukra valgė pas draugę, labai patiko dabar prašo pagaminti, o aš nemoku blush2.gif Sakė kad bulvės su varškę ten buvo.
Atsakyti

QUOTE(Mergelė13 @ 2012 11 11, 12:35)
Gal kas galit pasufleruoti kaip gaminasi "Moksleiviški blyneliai"? Dukra valgė pas draugę, labai patiko dabar prašo pagaminti, o aš nemoku blush2.gif  Sakė kad bulvės su varškę ten buvo.

Aš manau kaip žemaitiški blynai, tik vietoj mėsos varškė
Atsakyti