Įkraunama...
Įkraunama...

Bulvių patiekalai

QUOTE(Rutukas111 @ 2012 06 15, 08:41)
anksčiau man cepelinai buvo misija neįmanoma,per du metus kartą virdavau cepelinus ir tai nesigaudavo,o kai sužinojau šį receptą,tai dabar per savaitę du kart verdu šituos cepelinus ir skonis puikus ir darbo atžvilgiu lengviau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na, aš ne dukart savaitėj, bet tikrai esu patenkinta šiuo receptu thumbup.gif Daug lengviau ir greičiau nei įprastai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 06 15, 02:33)
Na, aš ne dukart savaitėj, bet tikrai esu patenkinta šiuo receptu thumbup.gif Daug lengviau ir greičiau nei įprastai drinks_cheers.gif


o mėsa virta ar žalia?
Atsakyti
QUOTE(jgjgjgjg @ 2012 06 15, 10:58)
o mėsa virta ar žalia?

aš dedu žalią, smulkiau supjaustytą mirksiukas.gif galima ir faršą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 06 10, 18:10)
Virtas ir žalias bulves sutarkuojame per smulkią burokinę tarką (taip, taip...tik per smulkią, o ne tą įprastinę), nieko sunkti nereikia.


Tikrai įdomus variantas, bet nesuprantu, kokia ta smulki burokinė tarka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2012 06 15, 14:52)
Tikrai įdomus variantas, bet nesuprantu, kokia ta smulki burokinė tarka  g.gif


Vaizdinė medžiaga:
Standartinė tarka cool.gif
user posted image

Smulki tarka, grioveliai kaip įprastos, tik mažesni gerokai wink.gif
user posted image

Tikiuosi matosi skirtumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 06 10, 17:10)
Šiandien gaminau thumbup.gif

Kitoniški cepelinai
Reikės:
• 8 didesnių virtų bulvių
• 8 didesnių žalių bulvių
• 8 valgomų šaukštų krakmolo
• 600gr. pjaustytos mėsos
• 1 svogūno
• Druskos
• Pipirų

Gamyba:
Virtas ir žalias bulves sutarkuojame per smulkią burokinę tarką (taip, taip...tik per smulkią, o ne tą įprastinę), nieko sunkti nereikia. Masėn dedame krakmolą, žiupsnį druskos ir gerai išminkome. Įdarui supjaustome mėsą, svogūniuką, papipiriname ir padruskiname.
Formuojame cepelinus (vandenukas padeda pamirkant rankas, kad nekibtų tešla). Iš to kiekio man gavosi 20 vidutinio dydžio nacionalinių gražuolių.
Verdame apie 20-30min. Išvirė? Su kuo mėgstat labiau: su grietine ar su spirgučiais? Dedam į lėkštę, kviečiam šeimyną. SKANAUS smile.gif

P.S. Skubantiems ar nemėgstantiems labai ilgo sukiojimosi virtuvėje - idealus variantas mirksiukas.gif

Neisejo man sad.gif mase ziauriai skysta buvo , bandziau deti krakmolo daugiau nieko nesigavo sad.gif gal bulves per vandeningos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 15, 21:08)
Neisejo man sad.gif mase ziauriai skysta buvo , bandziau deti krakmolo daugiau nieko nesigavo  sad.gif gal bulves per vandeningos g.gif

Pamačiau kur gyveni, tai jei tenykštės bulvės-tai tik tokia priežastis drinks_cheers.gif

Mano draugės, mama verda (iš jų išmokau), tai visad gaunasi. Gavosi ir man. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 06 15, 21:24)
Pamačiau kur gyveni, tai jei tenykštės bulvės-tai tik tokia priežastis drinks_cheers.gif

Mano draugės, mama verda (iš jų išmokau), tai visad gaunasi. Gavosi ir man. g.gif

As dariau identiskai kaip recepte' made gavosi panasi kaip kugeliui. As UK gyvenu CIA bulves kitokios' gal pababdyt nusunkti g.gif
Atsakyti
Man skaniausias patiekalas iš bulvių, tai bulvės užkeptos orkaitėje su sūriu,majonezu arba česnakiniu padažu.Kartais dar pievagrybius pakepinu ir dedu ant viršaus.Šiam patiekalui česnakinę druską naudoju.Galėčiau valgyt ir valgyt... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 16 birželio 2012 - 22:25
QUOTE(MajaLi @ 2012 06 16, 23:22)
Man skaniausias patiekalas iš bulvių, tai bulvės užkeptos orkaitėje su sūriu,majonezu arba česnakiniu padažu.Kartais dar pievagrybius pakepinu ir dedu ant viršaus.Šiam patiekalui česnakinę druską naudoju.Galėčiau valgyt ir valgyt... doh.gif

Gal konkrečiau papasakokite? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2012 07 12, 09:38)
Gal konkrečiau papasakokite? bigsmile.gif  4u.gif


Viskas labai paprasta. Supjaustytas griezineliais bulves dedu i sviestu istepta forma. Pabarstau cesnakines druskos ir ant virsaus dedu fermentinio surio, majonezo ir cesnakinio padazo jei yra, kaip sakiau galima dar pievagrybius pakepinti ir ant virsaus. Kepu orkaiteje apie 45 minutes 200 laipsniu temperaturoje.
Atsakyti
kaip manot ar gautusi vedarai is svieziu bulviu?
Atsakyti