Įkraunama...
Įkraunama...

Bulvių patiekalai

QUOTE(georgiana @ 2013 05 16, 16:14)
o dar su grybukais, beje kokie ten marinuoti grybukai pas Jus g.gif

Cia saldyti baravykai biggrin.gif .
Atsakyti
Bulviu patiekalus labai megstam,tad daznai kepu kugeli,vedarus,zemaiciu blynus,kedainiu blynus,bulvinius blynus,bei cepelinus smile.gif Pries pora dienu viriau cepelinus gavosi labai skanus,sviesus ir purus cepelinai thumbup.gif isviriau 10dideliu bulviu su lupyna,sutarkavau 15dideliu bulviu,issunkiau skysti,idejau dvi tabletes vitamino c,8saukstus bulviu krakmolo,druskos,sudejau trintas virtas bulves. Mesa malta kiauliena,druskyte,pipiriukai smile.gif
Atsakyti
Vakar prisiminiau tokį reikalą, kaip švilpikai. Ir skanu, ir sotu, ir piniginei poilsis šioks toks ax.gif https://tinginiumais...ikai-su-varske/
Atsakyti
Bulviniai blynai su vištienos įdaru: čia receptas

Gaminau taip pirmą kartą, bet patiko visiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2014 01 06, 18:10)
Bulviniai blynai su vištienos įdaru: čia receptas

Gaminau taip pirmą kartą, bet patiko visiems  smile.gif

Kaip suprantu čia panašu į Kėdainių blynus, turėtų būti skanu thumbup.gif
Atsakyti
KEPTOS BULVĖS

1 kg bulvių - 5 šaukšteliai garstyčių, 50 ml aliejaus,1 šaukštelis druskos, maltų pipirų, 2 skiltelės česnako, kitokių maltų prieskonių. Bulves apvirti sūdytame vandenyje 3-5 min, nupilti vandenį. Sumaišyti garstyčias, išspaustą česnaką,aliejų, prieskonius. Viską išmaišyti. Į puodą su bulvėmis supilti padažą ir palaikyti 30 min. Skardą iškloti kepimo popieriumi, išdėlioti bulves ir kepti 180 laipsnių 30 min.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerilė: 07 sausio 2014 - 19:50
QUOTE(Nerilė @ 2014 01 07, 19:49)
KEPTOS BULVĖS
1 kg bulvių - 5 šaukšteliai garstyčių, 50 ml aliejaus,1 šaukštelis druskos, maltų pipirų, 2 skiltelės česnako, kitokių maltų prieskonių. Bulves apvirti sūdytame vandenyje 3-5 min, nupilti vandenį. Sumaišyti garstyčias, išspaustą česnaką,aliejų, prieskonius. Viską išmaišyti. Į puodą su bulvėmis supilti padažą ir palaikyti 30 min. Skardą iškloti kepimo popieriumi, išdėlioti bulves ir kepti 180 laipsnių 30 min.

nebūna rūgštu nuo garstyčių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dabar7 @ 2014 01 16, 16:20)
nebūna rūgštu nuo garstyčių? g.gif

Tikrai ne, aš irgi visada kepu bulves orkaitėje, kurių marinatas irgi su garstyčiomis.
Atsakyti
Šiandien naršydama internete atradau tokį receptuką....Sudomino....Gal kas bandėt?
blynai
Atsakyti
QUOTE(*Vego* @ 2014 01 17, 18:19)
Šiandien naršydama internete atradau tokį receptuką....Sudomino....Gal kas bandėt?
blynai

Aš dažnai tokius kepu, tik dar idedu kiaušinį ir sauja miltų.
Atsakyti
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2014 01 17, 19:03)

drinks_cheers.gif as taip pat
Atsakyti
QUOTE(*Vego* @ 2014 01 17, 18:19)
blynai

QUOTE(Jūračiukas2 @ 2014 01 17, 19:03)

man labai patinka tokie wub.gif wub.gif wub.gif aš mėgstu, kad būna traškūs thumbup.gif
Atsakyti