Nepykit, bet tikrai dar nespejau perskaityti 1psl ikeltu receptu, tai nezinau,kas nors jau toki recetuka siule ardar ne
Mes ,kai norime valgyti labai ir tuctuojau, gaminames toki paprasta ir greitai paruosiama patiekaliuka:
Sutarkuojame bulves (8-9vid dydzio), siaip kaip kada ir daugiau,kartais maziau. Paprieskoninam tik druska ir pipirais,ismaisom,kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytu ir tada uzpildom visa keptuves turini(gaunasi toks vienas didelis, storokas blynas) ir kepam uzdenge dangciu.po kokiu 5min reik apversti blyna ir dar tiek pat pakepti,tik viska ant mazos ugnies. As megstu labiau paskrudinta,o MB labai jau apkepto,paskrudusio ne

kai iskepa dalinames ta blynakam kiek reikia ir valgom uzsigeriant pienu.Rusiskai sis patiekalas tarp musu vadinamas ,,babka".
Dar drauge sake, kad ji taip pat viska daro, tik prieskoniu kitokiu deda ir valgo su uogiene. Bet mes nebandeme...