Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynė

As ir visokiu gandu prisiklausiau ,bet kai mums buvo 7 men. atejo sesute ir pasake kad detume i vaikstyne,nes musu maze nelabai zingsniuoti moka,sako greiciau ismoks.Tai dabar per visus kambariu duodamies tongue.gif
Atsakyti
mano dukrytei jau beveik 6 mėn, statyti pradėjome nuo 5 mėn. jai taip pat labai patinka. biggrin.gif mūsų gydytoja sakė, kad savo anūką pradėjo statyti nuo 4 mėn. priklauso nuo vaiko pajėgumo. mūsiškė labai stipri ir aktyvi. smile.gif
Atsakyti
Manau,vertėtų pasikonsultuoti su chirurgu arba su vidaus gydytoja.Į vaikštukus nuo 6 mėn stačiau ir viskas gerai buvo.Nežinau kodėl būtų negalima į juos statyti,jei nėra sveikatos sutrikimų. mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes taip apsiejom be vaikstynes.turejom toki lentele su ratukais,tai i ja isikibus ir pradejo vaiksciot, va o drauges lelius tai jau didzkis, bet vaikstynes niekaip nepalieka.... bet manau kiekvienam vaikui savo laikas ateina atitinkamais pasiekimais didziuotis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Mano leliukui 5 men. as irgi labai noriu bandyti ji deti i vaikstyne, bet aplinkiniai vis sako, kad per anksti... g.gif
Namuose turiu sokliuka ir i ji daznai maziuka statau sokinet, tai jam labai patinka thumbup.gif
Ziuriu cia visos taip anksti pradejo i vaikstyne statyti, tai reiks ir man pabandyti ax.gif nes nora vaikscioti, tai labai dideli reiskia ax.gif

O gal nuo vaikstynes anksciau vaikscioti predes ax.gif
Atsakyti
nu mums jau 7,5men.ir mes jau vaikstyneje.musu mergaite nestoja ant paduko,bet daktare patare apauti batukus ir leisti.
Atsakyti
aš mažiuką pradėjau statyti į vaikštines nuo 9mėnesių
Atsakyti
mano pusbrolis blogai vaiksto jis deda koja nuo pirstu tai girdejau taip kad nuo vaikstynes jam taip per anksti ji ten dejo. Nu nzn bet ir kaip buvau pas vaiku pediatra tai sake kuo veliau ir kaip padukai pilnai liecia
bet aisku daug nuomoniu ir mazai is to naudos 4u.gif
Atsakyti
As savo maziu pradejau statyti i vaikstyne nuo 4 menesiu,o sokliuke jis jau nuo 3 men. biggrin.gif jam dabar 7 menesiai,tai su vaikstyne laksto kaip vijurkas smile.gif jis dar pats neatsiseda,bet ilgai isstovo prilaikomas.gan tvirtos kojos smile.gif
Atsakyti
Nuo 8 mėnesių , bet ilgai nebūna vaikštynėje ax.gif
Atsakyti
Labukas bigsmile.gif .Mums tai vaikštynė pakenkė.Vaikas gražiai dėliodavo kojytes už rankyčių vedamas, o po kelių kartų pasivaikščiojimo vaikštynėje nebemokėjo vaikščioti:sėdasi, kojytę vieną kažkaip keistai pradėjo kreipti.
Atsakyti
va as uztai ir galvoju gal geriau auginti be vaikstynes. Nes irgi visokiu dalyku prisiklausiau.
Reikes bandyti apsieiti be jos g.gif
Atsakyti