As ir visokiu gandu prisiklausiau ,bet kai mums buvo 7 men. atejo sesute ir pasake kad detume i vaikstyne,nes musu maze nelabai zingsniuoti moka,sako greiciau ismoks.Tai dabar per visus kambariu duodamies

mano dukrytei jau beveik 6 mėn, statyti pradėjome nuo 5 mėn. jai taip pat labai patinka.
mūsų gydytoja sakė, kad savo anūką pradėjo statyti nuo 4 mėn. priklauso nuo vaiko pajėgumo. mūsiškė labai stipri ir aktyvi.

Manau,vertėtų pasikonsultuoti su chirurgu arba su vidaus gydytoja.Į vaikštukus nuo 6 mėn stačiau ir viskas gerai buvo.Nežinau kodėl būtų negalima į juos statyti,jei nėra sveikatos sutrikimų.

Sveikutes 
Mano leliukui 5 men. as irgi labai noriu bandyti ji deti i vaikstyne, bet aplinkiniai vis sako, kad per anksti...
Namuose turiu sokliuka ir i ji daznai maziuka statau sokinet, tai jam labai patinka
Ziuriu cia visos taip anksti pradejo i vaikstyne statyti, tai reiks ir man pabandyti
nes nora vaikscioti, tai labai dideli reiskia
O gal nuo vaikstynes anksciau vaikscioti predes

Mano leliukui 5 men. as irgi labai noriu bandyti ji deti i vaikstyne, bet aplinkiniai vis sako, kad per anksti...

Namuose turiu sokliuka ir i ji daznai maziuka statau sokinet, tai jam labai patinka

Ziuriu cia visos taip anksti pradejo i vaikstyne statyti, tai reiks ir man pabandyti

O gal nuo vaikstynes anksciau vaikscioti predes

nu mums jau 7,5men.ir mes jau vaikstyneje.musu mergaite nestoja ant paduko,bet daktare patare apauti batukus ir leisti.
aš mažiuką pradėjau statyti į vaikštines nuo 9mėnesių
mano pusbrolis blogai vaiksto jis deda koja nuo pirstu tai girdejau taip kad nuo vaikstynes jam taip per anksti ji ten dejo. Nu nzn bet ir kaip buvau pas vaiku pediatra tai sake kuo veliau ir kaip padukai pilnai liecia
bet aisku daug nuomoniu ir mazai is to naudos
bet aisku daug nuomoniu ir mazai is to naudos

As savo maziu pradejau statyti i vaikstyne nuo 4 menesiu,o sokliuke jis jau nuo 3 men.
jam dabar 7 menesiai,tai su vaikstyne laksto kaip vijurkas
jis dar pats neatsiseda,bet ilgai isstovo prilaikomas.gan tvirtos kojos

Nuo 8 mėnesių , bet ilgai nebūna vaikštynėje

Labukas
.Mums tai vaikštynė pakenkė.Vaikas gražiai dėliodavo kojytes už rankyčių vedamas, o po kelių kartų pasivaikščiojimo vaikštynėje nebemokėjo vaikščioti:sėdasi, kojytę vieną kažkaip keistai pradėjo kreipti.