Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynė

AŠ TAI UŽ VAIKŠTYNES thumbup.gif KAI AUGO SŪNUS TAI NE TURĖJOM verysad.gif ,O KAI GIMĖ DUKRA TAI ĮSIGIJOM smile.gif IR NESIGAILIM.KAI TURI DARBO PASODINI Į VAIKŠTYNĘ DUODI ŽAISLIUKŲ IR ŽAISDAVO SU BROLIUKU. O PRADĖJO VAIKŠČIOTI, KAI SUĖJO LYGIAI METUKAI thumbup.gif LABAI ĮSIMINTINA BUVO.MES IRGI DAUG PRISIKLAUSĖM KALBŲ.AŠ MANAU,KAD VAIKAS VAIKUI NE LYGUS.
Atsakyti
QUOTE(Ele @ 2003 05 22, 00:00)
Žodžiu, daugiau minusų nei pliusų... sad.gif

g.gif įdomu, bet mūsų laikais, kai mes buvom maži tai daugelis buvo sodinami į vaikštynes ir nei kojos iškrypo, nei kokių problemų buvo- užaugom sveiki ir gražūs ax.gif pvz ir aš, irmano broliai, ir vyras vaikštynėse vaikštinėjom, bet nbuvo jokių blogumų...

gal šiuolaikinės vaikštynės kažkokios kitokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paparte @ 2005 12 17, 20:24)
g.gif įdomu, bet mūsų laikais, kai mes buvom maži tai daugelis buvo sodinami į vaikštynes ir nei kojos iškrypo, nei kokių problemų buvo- užaugom sveiki ir gražūs ax.gif pvz ir aš, irmano broliai, ir vyras vaikštynėse vaikštinėjom, bet nbuvo jokių blogumų...

gal šiuolaikinės vaikštynės kažkokios kitokios g.gif

Visiškai sutinku,kad vaikštynė nieko bloga nedoro.Kažkuriam žurnale buvo straipsnis kur komentavo ortopedas,ir jis sakė,kad vaikštynės nei blogai nei gerai.Tai tiesiog pagalba mamom thumbup.gif
Atsakyti
g.gif as irgi manau,kad vaikstyne nieko blogo nedaro.musu mazius nemego jos.namuose neturejom,o pas mociute buvo uzsilikusi sesers mergaiciu.kai tik mociute Mata i ja istatydavo,5 min.ramus.kol apziuri.po to prasosi iskeliamas.as manau jei pratini vaika nuolatos.ir jam tai patinka tai super daiktas 000054.gif
Atsakyti
Mums pediatrė sakė, kad nepirktume ax.gif , nes kartais vaikas netaisiklingai stato kojites ir po to reikalingi masažai, nes patempia achilo sausgisles.
Vieniems buna viskas čiki ,kitiems atsiranda problemų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Feliksas @ 2005 12 22, 14:38)
Mums pediatrė sakė, kad nepirktume  ax.gif , nes kartais vaikas netaisiklingai stato kojites ir po to reikalingi masažai, nes patempia achilo sausgisles.
Vieniems buna viskas čiki ,kitiems atsiranda problemų  4u.gif

Mūsų pediatrė lygiai tą patį sakė, nors mes jau ir taip buvom nusprendę vaikštynės nepirkti. Man asmeniškai ji atrodo visai nereikalinga ir nenaudinga.
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl gydytojai teigia, jog vaikštynė kenkia ir yra nereikalinga. Visiškai sveikam vaikui ji negali sukelti jokių problemų. Ji nėra nei naudinga, nei žalinga vaiko vystymuisi. Žinoma,vaikas vaikštynėj neturi praleisti pusę dienos.
Mūsų gydytoja buvo taip pat priš vaikštynę, bet aš spec. jai atnešiau "Tavo vaiką". kuriame aiškiai viskas išdėstyta ortopedo. Nuo tada ji nebeprieštarauja mirksiukas.gif . Aš pati augau su vaikštyne: nei kojos kreivos, nei ką, o vaikčiot pradėjau 10mėn tongue.gif
Tad sutinku su tom mamom, kurios už vaikštynes drinks_cheers.gif
Mano sūnui tai labai smagus užsiėmimas, o aš turiu kelias minutes laisvo laiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos ir sveiki drinks_cheers.gif Sutinku su tu mamu nuomone, kurios uz vaikstynes tinkamai ivertinant savo vaikiuko sveikatele ir vystymasi. Savo vyresnele auginom be vaikstnes.Vedziojom patys.Vaikscioti pradejo 10 men ir 1 dienos. rolleyes.gif Ir be jokiu pasekmiu.Mazeli pradejom statyti vaikstynen 6 men.Na is pradziu po truputi.bet kiek jis daug igijo patirties cool.gif Na ir zinoma sunybiu visokiu prikrete tongue.gif Ir ka jus manot? Pradejo vaikscioti 9 men ir1 dienos thumbup.gif dabar jau vaikstyne supakavom ir paslepem i rusi, kad net nematytu. Bet jis ir pats jau nebemego-labai jau patiko paciam begineti. Dabar jam10,5 men ir visai savarankiskai vaiksto.nereikia is paskos sekioti, kad neapvirstu.O ir apvirtes atsistoja ir toliau begioja. Na be melyniu zinoma neapsieinam 4u.gif
Atsakyti
Mes uz 4u.gif Pirkom vaikstyne ne del to kad greiciau pradetu vaiksciot,bet kad butu kazkokia ivairove,nes ropot pradejo tik 10men.tai vaikstyne buvo issigelbejimas thumbup.gif ir jam ir man
Tiesa vaikstom nuo 11men rolleyes.gif
Atsakyti
As tai manau, kad vaikstyne-kiekvienos mamos apsisprendimo reikalas. Cia tiek daug UZ ir PRIES, kad net nebezinai kas yra teisus.... ax.gif
Atsakyti
Girdėjau įvairių nuomuonių apie vaikštynes. Vieni sako, kad tai yra negerai, dirba ne tie raumenys, vaikas pradeda vėliau vaikščioti ir t.t... Kiti - atvirkščiai... Ką jūs manote apie tai? Nuo kada pradėjote statyti savo kūdikį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irjuda @ 2006 03 15, 16:16)
Girdėjau įvairių nuomuonių apie vaikštynes. Vieni sako, kad tai yra negerai, dirba ne tie raumenys, vaikas pradeda vėliau vaikščioti ir t.t... Kiti - atvirkščiai... Ką jūs manote apie tai? Nuo kada pradėjote statyti savo kūdikį?  smile.gif

mano dukrytei šeši mėnesiai,dabar trumpam ją įdedu į vaikštynę , jai labai patinka mirksiukas.gif tarp tų medikų nesusigaudysi,kiek medikų tiek nuomonių.mano nuomone čia yra jau pačios mamos reikalas,statys vaiką į vaikštynę ar ne ax.gif
Atsakyti