Įkraunama...
Įkraunama...

Kailiniai

QUOTE(linamog @ 2010 11 11, 17:14)
Galiu parodyti savo parsisiustus is ideeli.com, triusiniai su odiniu dirziuku:

Dailus.Bet vargsit su serimusi.Kalbu is patirties.Turejau "Nijoles" labai stilingus triusinius kailinukus,nu bet tie plaukeliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 11 14, 14:08)
Dailus.Bet vargsit su serimusi.Kalbu is patirties.Turejau "Nijoles" labai stilingus triusinius kailinukus,nu bet tie plaukeliai  doh.gif

va va man tie trusiniai irgi nekas, pas mane balti tai gerai kad odines sedynes pas mane masinoj tai bent nelieka , o va vyras i masina neleidzia lipt su tais kailiniais biggrin.gif
nors ir lapnius turiu sviesius irgi sersiasi, bet maziau nei trusiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 10 20, 11:49)
Šiaip Kaune Urme būna visokių variantų, bet man ten baisu pirkti, nes viskas kinietiška ir po to kailinukai visai neatlaiko..tiesiogine to žodžio prasme suplyšta, kadangi kailiukas nekokybiškas... unsure.gif

Buvo moters parodoje praėjusį savaitgalį žmonės, kurie prekiavo kailinukais, sakė, kad prekiauja Urmo Bazėje. 2 modeliukai man patiko, bet pabijojau pirkti, nes neaišku dėl kokybės...gal čia įsisitikinimas, nes būna ir taip, kad Urmo bazėje galima rasti tokius pačius batus ar rūbus kaip ir parduotuvėse... ax.gif

QUOTE(Tylene @ 2010 10 20, 11:55)
joa, ir aš nenoriu bazėj pirkt. Geriau Bizonas, Vilniaus Kailiai. Gal užveš kokių modeliukų ax.gif

Vilniaus Kailiuose kokios kosminės kainos, seniai norėjau karakulo kailinukus nusipirkti, bet gaila tiek mokėti doh.gif

QUOTE(mmmune @ 2010 10 20, 17:40)
na va susiskambinau su ROSO kailiniu imone, tai ten reikia susitarti šiaip del atvykimo, bet jie pacioje imoneje turi savo firminę parduotuvę.

Čia gal netoli Akademijos miestelio (ŽŪU)? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, panelės, gal patartumėte Vilniuje siūvykla, kur persiuti kailinius'? Niekaip nerandu. Visur sako, kad kailiniams reikia spec. siūvymo mašinos, kitokios...Labai busiu dėkinga už informaciją. 4u.gif
Atsakyti
Turiu labai šiltą ir gražią triušio kailio kepurę, bet bijau traukt į dienos šviesą dėl galybės šerių, kurie pradeda kelti alergiją ir depresines nuotaikas biggrin.gif
Atsakyti
Paklausiu ir čia - gal žinot, ar galima skalbti dirbtinio kailio kailinukus? Ant jų parašyta, kad lyg ir galima, bet bijau sugadinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2010 12 26, 22:49)
Paklausiu ir čia - gal žinot, ar galima skalbti dirbtinio kailio kailinukus? Ant jų parašyta, kad lyg ir galima, bet bijau sugadinti  blush2.gif

Galima smile.gif aš kaip tik neseniai savo išskalbiau, po to iššukavau ir vėl kaip nauji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanted @ 2010 12 26, 22:56)
Galima smile.gif aš kaip tik neseniai savo išskalbiau, po to iššukavau ir vėl kaip nauji smile.gif

Ačiū bigsmile.gif O kaip skalbėt, rankom? Su kuo?
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2010 12 27, 12:13)
Ačiū bigsmile.gif O kaip skalbėt, rankom? Su kuo?

Aš skalbiau rankomis su miltukais, o poto įdėjau į skalbiankę, kad išskalautų ir išcentrifūguotų ant mažų apsisukimų smile.gif džiovinau pakabinus ant pakabos smile.gif
Atsakyti
Galvoju pirkti padevetus kailinukus, i ka tureciau atkreipti demesi, kad jie man kuo ilgiau tarnautu, t.y. kaip atpazinti kokybiskus kailinukus? g.gif
Atsakyti
laba gal kas turit tokius kailinukus kaip kokybe gal pasidalinsit? is kinijos jie,galvoju ar pirkt

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Danela @ 2010 12 30, 00:19)
Galvoju pirkti padevetus kailinukus, i ka tureciau atkreipti demesi, kad jie man kuo ilgiau tarnautu, t.y. kaip atpazinti kokybiskus kailinukus? g.gif

Prieš 5 m. pirkau norkos kailinius už 90 lt, dar ir išvalyti valykloje buvo. Tai nešiojosi super thumbup.gif Prieš 2 m. pirkau ožiuko kailinius, gerokai brangiau, tai irgi neblogi.
Na aš pažiūrėčiau, kad pamušalas nebūtų išplyšęs (daug darbo tvarkyti), kad kailiukas neplyštų, nebūtų prairęs, suiręs, tai reiškia, kad kailinukai pakankamai ilgai nešioti. Dar pažiūrėkite, kad kailinių spalva nebūtų labai pasikeitusi, omenyje turiu spalvą ties apykakle, kaklu ir bendrą kailinių spalvą. Na ir šiaip bendras vaizdas svarbus ar labai nenunešioti.

Kuistukuose labai užkeltos kailinukų kainos šiandien Humanoj žiūrėjau tai kainos nuo 400-750 lt doh.gif , o kitame kuistuke, kur nemažai kailinių irgi kainos nuo 100-1400 lt, o nuo 1000 lt neblogų ožiuko kailinukų yra ir parduotuvėse.
Mano draugė tai Gariūnuose pirko labai neblogus kailinukus, sakė ir kokybė nebloga ir kaina mažesnė nei parduotuvėse. Bet pavasarį turguje irgi pigiau, nei sezono metu.
Atsakyti