As ir laukiu komentaru,merginos kas buvote Gariunuose pakomentuokite apie kailinius
QUOTE(vaidicita @ 2010 09 14, 12:12)
man persiuvo, siaurino , taise sumokejau 100 lt, kaune. tik va su paaiskinimu tai zodziu cia yra senamiestyje , tikriausiai ten gertrudos gatve sakykim taip gertrudos gatve uzsisuka i lituanicos stotele nuo centro. siuo atveju reikia nesukti o vaziuoti tiesiai ir tik tiesiai pavaziavus, po kaire bus koks trecias namas siuvykla. priesais senamiescio vaistine berods.
jei neklystu tai Jūs čia paie UAB "Šerkšnė" Gertrūdos g. 29 jei gerai pamenu
QUOTE(Hisense @ 2010 11 02, 22:10)
As ir laukiu komentaru,merginos kas buvote Gariunuose pakomentuokite apie kailinius
Tai kad kailinių kokybė gali pasimatyti ne iš karto, o po pirmo valymo, kaip ir odinių striukių Dėl to visos valyklos kiek žinau įtariai žiūri į turgaus kailinius, nes atseit visko gali nutikti. Aš nemąstydama dėl kokybės ir parduotuvėje pirkčiau tik savo jau išbandytų patikimų gamintojų kailinius,o jei gamintojas nežinomas - juos gerai papešiočiau , pakratyčiau ir žiūrėčiau, ar jie tvirtai susiūti, bet kaip išdirbtas kailis ir ar kailiniai bus ilgaamžiai, tikrai galima pasakyti juos jau gerokai panešiojus ir išvalius.
QUOTE(Hisense @ 2010 11 02, 23:10)
sawaitgli pirkom vyriska juoda odini paltuka-striukyte su kailine apykalke. musu pirkto odinio paltuko kokybe tikraj nepriekaistinga. esu priekabi detalems ir siulems. labai daznai nusipirkusi nauja daikta persiuvu uztrauktukus, kurie matosi, sagas...nes dazniausiai jos buna pigios isaizdos. si kart-viskas idealu. striuke is kinijos.. kaip ir dauguma ten esanciu odiniu striukyciu ar kailinuku.. matavausi as ir pora kailinuku. bet per visa turgu, radau tik pora tikraj stilingu ir tokiu, kuriuos, del nepriekaistingo pasiuvimo ir modeliuko iswaizdos bus noras deveti dar kokius 4metus! ... del vyro pirkinio, esu visiskai rami, nes butent pas ta pati pardaweja vyras pries pora metu pirko odine pavasarine sriukyte. dar ir dabar ji idealios bukles. deja moterisku drabuzeliu graziu pas ji mazaj...arba tiksliau visaj nera:) ir apskritai man pasirode, kad vyrisku stilingu odiniu striukyciu, ir kas dabar madinga, vyrisku kailinuku daugiau negu moterisku... kainos-tikraj nesikandzioja:) o va odiniu rankiniu, ale garsiu firmu-kainos pasibaisetinos..tokios kaip ir odiniu striukiu bei kailiniu nors jos taip pat is kinijos
merginos, o jus neziurejot kokiam nors internetiniame psl kailinuku? gyvenu uzsienyje, tai i gariunus neisies nuvaziuot.. turiu senus super kailinius, gavau is tetos, jai jie pabodo, tia man atidave.. prie spora metu man jie tiko, o kai 10 kg numeciau, tai pasidare man jie per dideli.. taisyti lb ci ajau brangu.. tai norisi nauju kokiu fainuciu, bet cia arba lb brangu, arba nieko.. sakau gal kas netycia domejotes intern parduotuvese kaip kas...?
QUOTE(Laurytuke @ 2010 11 11, 14:32)
merginos, o jus neziurejot kokiam nors internetiniame psl kailinuku?
Galiu parodyti savo parsisiustus is ideeli.com, triusiniai su odiniu dirziuku:
linamog, labai dailūs prie ilgų pirštinių Kokia kaina?nesišeria? Man irgi reikia, bet negaliu nesimatavus pirkti.
QUOTE(sirdelyte @ 2010 11 11, 18:11)
linamog, labai dailūs prie ilgų pirštinių Kokia kaina?nesišeria? Man irgi reikia, bet negaliu nesimatavus pirkti.
680lt su viskuo gavosi, didelis ispardavimas buvo. Laukiu sezono, dar nejau su jais.
linamog, sakyčiau padori kaina Lėkčiau matuotis, jei tik būtų pas mumis Lt...
QUOTE(Hisense @ 2010 11 02, 23:10)
Sveikos ,
Esu buvus gariunuose praeitais metais vaziavom paziuret kailinuku nepadare ispudzio taip kailinukai veztiniai is Graikijos, Turkijos. kurie jau krito i aki tie prasidedavo nuo 5000 lt. .... t.t pigesni is odegyciu ziurint ko ieskai, dar priklauso nuo spalvos, jei dublionkiu puostu kailiukais tai iki 2000 lt nusipirksi as ziurejau norkos kailiuku , tiesa mama nusipirko norku kailinukus jai tiko jie is gabaleliu eglute siuti.
Laurytuke - netikro kailio zinoma sildo ziurint kokia sudetis ir pasildininmas .