Įkraunama...
Įkraunama...

Kailiniai

Sveikos smile.gif prasau patarimo. turiu sinsilos kailiuko apykakle ir rankogalius. buvo giliai spintoje ir dabar atsiminiau, tai nusprendziau juos kurnors panaudoti siai ziemai, bet kailiukas, ten kur balta pageltes. gal galetumete patarti kaip namu salygomis ji isvalyti? unsure.gif
Atsakyti
Ieskau megztu kailinuku, gal kas parduodat ar matet pirkti?siaip turetu turbut but gariunuose kokiuose, nes pagrinde visi Lt is kiniijos, gal kas buve tm turgelyje ir mate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvatela @ 2010 09 17, 14:16)
Sveikos smile.gif prasau patarimo. turiu sinsilos kailiuko apykakle ir rankogalius. buvo giliai spintoje ir dabar atsiminiau, tai nusprendziau juos kurnors panaudoti siai ziemai, bet kailiukas, ten kur balta pageltes. gal galetumete patarti kaip namu salygomis ji isvalyti? unsure.gif

Pgeltusios demes is kailio valomos paprasciausiu bulviu krakmolu sausai istrinti kaili krakmolu ir po to isdulkinti ir vel su krakmolu ir tt kol issivalys mirksiukas.gif

O is drabuziu pvz, baltu marskiniu apykakliu gelsvumas issiplauna su paprastu plaukams skirtu sampunu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiki Puiki: 11 spalio 2010 - 17:53
Kur šiais metais ieškoti kailinių? Kaune visiškai jokios pasiūlos, atrodo, kad tas pats per tą patį kiekvieną sezoną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 10 14, 16:17)
Kur šiais metais ieškoti kailinių? Kaune visiškai jokios pasiūlos, atrodo, kad tas pats per tą patį kiekvieną sezoną doh.gif

Sveikos 4u.gif
Aš irgi planuoju pirktis kailinukus greituoju metu..Žinau tik Vilką, bet kaip suprantu jame stebuklų nėra. Na mano mama pirkosi, bet ji stambi ir modelio ypatingo nereikėjo, todėl manau Vilke ir rado. Dar žinau tokią moterėlę Aleksote namie siuva. Iš jos turiu nusipirkusi kailinukus, tikrai nebrangūs pas ją ir kokybė gera. Kiek žinau ji tuo ilgai jau užsiima. Pas mus visa giminė iš jos kailinius užsipirkusi tongue.gif . Bet dabar sugalvojau kad noriu trumpučių ir kitokio stiliaus. Reikės bandyti gal vėl pas ją užsukti, tikiuosi turės ką nors naujo, nes ji siuva truputėlį gal nevisiškai jaunatviškus.. g.gif . O gal kam nors teko kailinukus rinktis Kaune kažkur Kęstučio gatvėje, berots 60, yra kailinių siuvimas, modeliavimas? Gal žinote kokių nors atsiliepimų? Būčiau dėkinga už info.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 10 14, 15:17)

ir aš ieškau ir beviltiškai. Noriu trumpų, bet nieko tinkamo nerandu doh.gif
Atsakyti
Šiaip Kaune Urme būna visokių variantų, bet man ten baisu pirkti, nes viskas kinietiška ir po to kailinukai visai neatlaiko..tiesiogine to žodžio prasme suplyšta, kadangi kailiukas nekokybiškas... unsure.gif Nors modelį gražų galima rasti, bet va bėda dėl kokybės... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 10 20, 11:49)
Šiaip Kaune Urme būna visokių variantų, bet man ten baisu pirkti, nes viskas kinietiška ir po to kailinukai visai neatlaiko..tiesiogine to žodžio prasme suplyšta, kadangi kailiukas nekokybiškas... unsure.gif Nors modelį gražų galima rasti, bet va bėda dėl kokybės... verysad.gif

joa, ir aš nenoriu bazėj pirkt. Geriau Bizonas, Vilniaus Kailiai. Gal užveš kokių modeliukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 10 20, 12:55)
joa, ir aš nenoriu bazėj pirkt. Geriau Bizonas, Vilniaus Kailiai. Gal užveš kokių modeliukų ax.gif

Aš va dabar panaršiau tai radau Roso, jie yra Ringaudų seniūnijoj..Gražių darbų turi, tik įdomu kokios kainos... g.gif Kadangi nėra jokio darbo laiko, tai skambinau, bet niekas nepakėlė..reikės pamėginti vėliau... unsure.gif
Atsakyti
na va susiskambinau su ROSO kailiniu imone, tai ten reikia susitarti šiaip del atvykimo, bet jie pacioje imoneje turi savo firminę parduotuvę. Pasirodo mano pusseserė pas juos pirkosi kailinukus, tik jos versti, bet fainuciai ir tikrai nebrangūs bigsmile.gif Tai žodžiu aš planuoju važiuoti šeštadienį ten ir galėsiu Jums papasakoti kaip ir kas, o gal net ir pasirodysiu pirkinį, tikiuosi, kad pavyks nusipirkti blush2.gif
Atsakyti
Apsilankiau šiandien ROSO kailiuose. Įspūdis tikrai geras, pasiūla milžiniška, pirmajame aukšte visų kainos maždaug iki 1000 Lt, antrąjame yra įspūdingesnių ir brangesnių kailinių. Pagrindas jų asortimente versti kailinukai, taip, kad jeigu norite karakulio ar kitokio kailio, nelabai gausu tokių. Tiesa, karakulio išvis nemačiau. Pliusas tas, kad aš labai smulkutė, tai man be problemų persiūs tuos, kurių noriu thumbup.gif Pora modelių nusižiūrėjau, tai kitą savaitę važiuosiu galutinai išsirinkti ir prisimatuoti taisymui smile.gif Šiaip jeigu išties domina kailinukai, pasižiūrėti tikrai verta nuvažiuoti, nes pasiūla itin gausi, o jau ar rasite savuosius ar ne, manau sėkmės reikalas 4u.gif
Sėkmės paieškose 4u.gif
P.S. kai jau turėsiu savuosiu namuose, būtinai įmesiu foto pažiūrėti blush2.gif
Atsakyti
Merginos patarkit prasau, Vilniuje kokia gera siuveja ar taisykla.Reika pataisyti firmine dublionkyte trupuciuka.
Atsakyti