Įkraunama...
Įkraunama...

Kailiniai

QUOTE(saunuolyte @ 2010 01 05, 21:33)
Sveikos, uz keliu dienu parsivesiu savo naujai pasiutus lapes kailinius(dazyti juodai). imesiu fotke, koki susigalvojau modeliuka. Tikiuosi siuveja bus pranokusi mano lukescius smile.gif

Oi labai idomu butu pamatyti. O kiek pasiuvimas kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
Labai reiktų pagalbos ax.gif atrodo kailinius kandys užpuolė doh.gif ką daryt? Jau galiu kailinukus nurašyt, ar dar kažkaip pagelbėt galima bigsmile.gif
Atsakyti
Nėr patarimų? verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
na jei matosi, kur kandys pragrauze, tai jau nieko nepadarysi . nebent jei l nedaug sugadinti bandyti persiuti tuos kailinius g.gif aisku jei tik kailis brangus, kitaip neapsimokes ....
Papildyta:
QUOTE(Egle0906 @ 2010 01 25, 14:12)
nuvaziavau i gariunus, pamaciau uzrasa, kad siuva kailinius lietuviskus, susigalvojau modeli, nuejau, issirinkau juoda audines kailiuka, pasisiuvau is gabaliuku kailinius, angliska apykakle, iki keliu ir su tokia ispudinga bangele ant skernu nuo kaklo iki apacios, sumokejau 3000 lt, tai buvo vasara sia, atsiemiau juos is parduotuves senamiestyje, ant ju buvo etikete virs 6000. stai tau ir kainos. nors butu pasiuve uz 2000, bet istisines audines kvarbatka daug kailio surijo. vakar akropolyje uzejau ir baisu nuo kainu pasidare, trumpuciai audines gabaliuku apie 4000. zodziu, arba i graikija vaziuoti, arba siudintis pas kokia tetulia kuri kailius siuva, salonams-NE

o galima butu tiksliau , kur juos rasti gariunuose g.gif esu ten buvusi tik 1 kart gyvenime pries kokius 11 metu ...
ir dar klausimelis, ar teko matuotis kai siuvo? ar taip viena karta pamatavo ir siuvo be primatavimu, tik atsiimti reikejo ? ir kam jiems reikejo dar ta didele kaina klijuoti, jei jau buvot susitare del kainos?

ir paskutinis klausimas - kaip kokybe?
Atsakyti
QUOTE(vabalas @ 2010 01 30, 18:51)
na jei matosi, kur kandys pragrauze, tai jau nieko nepadarysi . nebent jei l nedaug sugadinti  bandyti persiuti tuos kailinius  g.gif  aisku jei tik kailis brangus, kitaip neapsimokes ....

Kailinukai labai šviesūs ir iš gabaliukų, tai tos pragriaužtos vietos nelabai krenta į akis, bet man atrodo kad tos kandys ir toliau juos graužia doh.gif apkrauti tais mediniais pagaliukais nuo kandžių, vėdinami, bet .. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Perkūnė @ 2010 01 31, 15:47)
Kailinukai labai šviesūs ir iš gabaliukų, tai tos pragriaužtos vietos nelabai krenta į akis, bet man atrodo kad tos kandys ir toliau juos graužia doh.gif apkrauti tais mediniais pagaliukais nuo kandžių, vėdinami, bet .. verysad.gif

o jeigu isnestumete kailinius i balkona ar kur nors, kur salta? gal kandys susaltu? g.gif siaip jas naikina saules spinduliai, tik gaila, kad dabar ne vasara.
Atsakyti
QUOTE(2006 @ 2010 01 05, 23:23)

tokių kaip norėčiau... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos kailiniu myletojos:) prisijungiu prie Jusu burelio.
Mane jau labai seniai domina balti kailinukai, bet iki siol dar taip it neisigijau. Prasau Jusu pagalbos, Mano svajoniu kailinukai yra butent 3- cioji foto pirmame psl. Merginos gal kuri pamenate is kurio internetinio puslapio sie kailinukai. Ir koks tai butu kailiukas? Lapes? Busiu labai dekinga uz suteikta pagalba.
Atsakyti
[quote=Hete,2010 01 25, 13:12]
nuvaziavau i gariunus, pamaciau uzrasa, kad siuva kailinius lietuviskus, susigalvojau modeli, nuejau, issirinkau juoda audines kailiuka, pasisiuvau is gabaliuku kailinius, angliska apykakle, iki keliu ir su tokia ispudinga bangele ant skernu nuo kaklo iki apacios, sumokejau 3000 lt, tai buvo vasara sia, atsiemiau juos is parduotuves senamiestyje, ant ju buvo etikete virs 6000. stai tau ir kainos. nors butu pasiuve uz 2000, bet istisines audines kvarbatka daug kailio surijo. vakar akropolyje uzejau ir baisu nuo kainu pasidare, trumpuciai audines gabaliuku apie 4000. zodziu, arba i graikija vaziuoti, arba siudintis pas kokia tetulia kuri kailius siuva, salonams-NE

Noriu paklausti kurioje konkreciai Gariunu vietoje yra mineti pardavejai ir per kiek laiko jie atliko uzsakyma?

Gal dar kam teko susidurti su rimtais kailiu prekybininkais Gariunuose, kurie kokybe uz verta kaina siulo?

Is anksto dekoju uz rekomendacijas.
Atsakyti
Sveikos,

Labai reikia gero siuvejo, kuris apsiimtu persiuti kailinius. Ieskau Vilniuje, bet is bedos tiktu ir Kaune. O gal kas siuvosi naujus, parasykit kontakta notworthy.gif help.gif Zinau, jog paprasta siuveja nenori persiuti seno rubo, bet tikiuosi su kailiniais biski kitaip wink.gif
Atsakyti
Ir aš noriu natūralių...
Atsakyti
QUOTE(sniegius @ 2010 08 19, 00:04)
Sveikos,

Labai reikia gero siuvejo, kuris apsiimtu persiuti kailinius. Ieskau Vilniuje, bet is bedos tiktu ir Kaune. O gal kas siuvosi naujus, parasykit kontakta  notworthy.gif  help.gif  Zinau, jog paprasta siuveja nenori persiuti seno rubo, bet tikiuosi su kailiniais biski kitaip wink.gif

man persiuvo, siaurino , taise sumokejau 100 lt, kaune. tik va su paaiskinimu tai doh.gif zodziu cia yra senamiestyje , tikriausiai ten gertrudos gatve sakykim taip gertrudos gatve uzsisuka i lituanicos stotele nuo centro. siuo atveju reikia nesukti o vaziuoti tiesiai ir tik tiesiai pavaziavus, po kaire bus koks trecias namas siuvykla. priesais senamiescio vaistine berods.
Atsakyti