o gal siuti gal kas pasiulytu siuveja
noriu pasisiūti gražius, stilingus bebro kailinius. Kur paieškoti vertų dėmesio modeliukų foto?
Ar gobtuvas praktiška, ar tik stiliaus detalė? Kokių dizaino patarimų?
Ar gobtuvas praktiška, ar tik stiliaus detalė? Kokių dizaino patarimų?
Ką manote apie www.kailiniai.lt? Gal turite atsiliepimų?
Gal kas neseniai siuvosi kailinukus? Ieškau siuvėjos, kad pasiūtų bebro puskailinius. Bet nežinau nei į ką geriau kreiptis nei kokios šiais dienai siuvimo kainos. Gal kuri patartumėt?
QUOTE(bevardė @ 2015 11 17, 14:13)
Gal kas neseniai siuvosi kailinukus? Ieškau siuvėjos, kad pasiūtų bebro puskailinius. Bet nežinau nei į ką geriau kreiptis nei kokios šiais dienai siuvimo kainos. Gal kuri patartumėt?
Miestas nesvarbu?
http://www.roris.lt/...x.php/kontaktai
Aš kailinukus siuvausi šitame kaime.Siuvausi pries dvi žiemas.Kailinukai iki pusės šlaunų, klasikiniai, be kapišono , be jokių įmantrybių.Esu patenkinta aptarnavimu ir siuvimo kokybe.Kailiukai jų.Pasiuvo per dvi savaites, man buvo neskubu. Ar siuva iš užsakovo medžiagų, nežinau.Tiesiog pasiskambinkit, ar parašykit laiškutį ir paklauskit.
Aš kailinukus siuvausi šitame kaime.Siuvausi pries dvi žiemas.Kailinukai iki pusės šlaunų, klasikiniai, be kapišono , be jokių įmantrybių.Esu patenkinta aptarnavimu ir siuvimo kokybe.Kailiukai jų.Pasiuvo per dvi savaites, man buvo neskubu. Ar siuva iš užsakovo medžiagų, nežinau.Tiesiog pasiskambinkit, ar parašykit laiškutį ir paklauskit.
QUOTE(bevardė @ 2015 11 17, 15:13)
pernai mokejau apie 800lt uz pasiuvima
QUOTE(Victorious @ 2015 02 09, 12:33)
Ką manote apie www.kailiniai.lt? Gal turite atsiliepimų?
Manau, kaina puiki uz siuloma kokybe! cia galite pasiziureti mados blogeres Gia Cavalli bendra projekta su kailiniai.lt:
https://www.youtube....h?v=uH-ipCkXNPk
Kokios orientacinės kailiniai.lt kainos, pvz. pusilgių audinės kailinių?
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 01 11, 09:23)
Kokios orientacinės kailiniai.lt kainos, pvz. pusilgių audinės kailinių?
manau nuo +- 3000. galit pasiskambint jiems, pasakys konkreciai