Įkraunama...
Įkraunama...

Kailiniai

QUOTE(DA_LI @ 2012 02 13, 22:06)
Turiu labai tamsiai rudą mutoną, spalva sodri, tai kailis  dažytas turi būti nemenkai. Bet apie kokį nors drabužių dažymą pirmą kartą girdžiu, nieko panašaus nebuvo , man rodos  čia tieisog nekokybiškai nudažytas kailis doh.gif Šiaip esu turėjusi rudą odiną rankinę, kuri dažė šviesius drabužius , ir taip buvo visą laiką, kol ją nešiojau  doh.gif

Na..., nemanau kad nekokybiškai nudažytas ax.gif , nes juk pardavėja perspėjo, kad tai yra gamyklinės dulkės... t.y. ne pats kailis dažo, o tai, kas yra jame užsilikę... turbūt žodis "dažo" yra netinkamas šiuo atveju, gal labiau tiktų prilimpa 4u.gif
O man ne tik kailiniai taip tepa, bet ir juodos pirštinės kailinės, ir juodi kailiniai batai ax.gif
Tad ir klausiu, gal kas susidūrė su tuom ir ėmėsi kokių nors priemonių, kad tom dulkėm greičiau atsikratyt... Gal su siurbliu nusiurbt? g.gif Ale nedrąsu unsure.gif
Atsakyti
gal kas pakonsultuos ar gariunose galima nusipirkti kailinius,norečiai kirpto bebro su jodsidabrinen lapes kalnerium.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2012 02 08, 02:35)
Gal turit supratima kiek galetu kainuoti persiuti kalnieriu nuo audines kailiniu. Dabar yra prisiutas lapes kalnierius, as noreciau audines panasios kaip ir patys kailiniai. Kiek galetu toks darbas kainuoti, ir kur Vilniuje tai galima butu padaryti???

Sveiki, pazistu viena siuveja ji dirba Vilniaus g. nebrangiai taiso.
Atsakyti
Prašau padėkite, Kur kokybiškai pasisiūt kailinukus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2012 02 05, 13:05)
g.gif ar nieks neturit juodo avikailio (su juodu kailiu)?, kad galėtumėt pasidalinti patirtim apie dažymą/nedažymą...  g.gif

vargu ar kas nors pades jai jau dazo tai ir dazys nes cia jau kailio apdirbimo procesuose klaidos padarytos... pati turiu kailinukus avikailio ir bebro tikrai nedazo ir nedaze net pradzioje.
Atsakyti
Sveikos, mamytės.
Gal kuri žinot kur kokybiškai kirptų, dažytų kailius ir iš jų pasiūtų kailinukus?
Atsakyti
Laba, parekomenduokite, kur Kaune pataisytu vadinama "dublionke"(reikia persiuti kailinius rankogalius) smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit rekomenduoti Vilniuje kokia siuvykla, kurioje siuva kailinikus? g.gif Noreciau, kad ne tik siutu, bet ir patartu kokie kailinukai labiau tiktu. ax.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti

nagi, parekomenduokit kas galetu persiuti kailinukus Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(odetama @ 2012 10 14, 02:17)
Merginos, gal galit rekomenduoti Vilniuje kokia siuvykla, kurioje siuva kailinikus?  g.gif Noreciau, kad ne tik siutu, bet ir patartu kokie kailinukai labiau tiktu.  ax.gif Aciu  mirksiukas.gif

Vis dar ieškau g.gif
Atsakyti
gal kas zino,kur uzmate nauju modeliuku kailiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odetama @ 2012 11 05, 00:39)
Vis dar ieškau  g.gif

.....stilingikailiai.lt...ponia Vida....aš dabar pas ją tvarkau tokį reikalą su kailiu.....labai maloni moteris ir puikus meistras..... smile.gif
Atsakyti