Įkraunama...
Įkraunama...

Kailiniai

QUOTE(Liberija @ 2011 01 03, 17:25)
Prieš 5 m. pirkau norkos kailinius už 90 lt, dar ir išvalyti valykloje buvo. Tai nešiojosi super thumbup.gif  Prieš 2 m. pirkau ožiuko kailinius, gerokai brangiau, tai irgi neblogi.
Na aš pažiūrėčiau, kad pamušalas nebūtų išplyšęs (daug darbo tvarkyti), kad kailiukas neplyštų, nebūtų prairęs, suiręs, tai reiškia, kad kailinukai pakankamai ilgai nešioti. Dar pažiūrėkite, kad kailinių spalva nebūtų labai pasikeitusi, omenyje turiu spalvą ties apykakle, kaklu ir bendrą kailinių spalvą. Na ir šiaip bendras vaizdas svarbus ar labai nenunešioti.

Kuistukuose labai užkeltos kailinukų kainos šiandien Humanoj žiūrėjau tai kainos nuo 400-750 lt doh.gif , o kitame kuistuke, kur nemažai kailinių irgi kainos nuo 100-1400 lt, o nuo 1000 lt neblogų ožiuko kailinukų yra ir parduotuvėse.
Mano draugė tai Gariūnuose pirko labai neblogus kailinukus, sakė ir kokybė nebloga ir kaina mažesnė nei parduotuvėse. Bet pavasarį turguje irgi pigiau, nei sezono metu.

Na, Jums tikrai pasiseke su kailinukais. bigsmile.gif Gariunuose ir as buvau uzmetusi aki, bet kazkaip nesusigundziau... Neaiskus man ten jie... Reikes kuria diena atsakanciai per second handus duotis, nes kai tik kartais uzmetu aki nieko nespeju pagauti...
Atsakyti
Noruku ir audiniu kailiniu zinau kur galima isisgyti marijampoleje, lb geru ir kokybisku importuotu is graikijos. gali pagal jusu norus pagaminti. ir kainos tikrai nekanda thumbup.gif nuo 1200 (trumpi) ir apie 4000 ilgi.

Sandraandruske. as panasius gavau dovanu kaledom, silti lengvi, smagiai nesiojasi. Kaip uz tokia kaina manau neblogi. Bet geriau gal devetus persisiuti. ax.gif
Atsakyti
o kur Klaipėdoje galima rasti kailinukų? rolleyes.gif
Atsakyti
Kur Vilniuje būtų galima rasti natūralaus kailio dailių kepurių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 30, 20:16)
Kur Vilniuje būtų galima rasti natūralaus kailio dailių kepurių?  bigsmile.gif

Ziemos pradzioje pirkau Gariunuose (naujame pastate 2 aukste). Antra menesi negaliu atsidziaugti. Jokiu priekaistu del kokybes ar del praktiskumo. Naturalaus triusio kailio, deveti malonu, slapio sniego nelabai bijo (nors pagarbiai su fenu isdziovindavau ir sukuodavau, kad kailiukas grazesnis butu). Mokejau 80 litų (nors kitose vietose prase ir po 200). Aisku kaina turetu buti mazesne, bet niekur kitur neradau ko norejusi, tad pasirikimo nebuvo.

Pasirinkimas pakankamai platus: triusio, juodsidabrės ir arktinės lapes kailiukai (cia is tu, kuriuos atpazinau. Dar kazkokio gyvunelio buta). Modeliu irgi ivairiu buvo: klasikinės, su snapeliu, su ausimis, ilgesnio, trumpesnio kailio.

Drauges sekdamos pavyzdziu irgi nuspirko: viena pries naujuosius, kita pries savaite ar dvi - tad, speju, turetu dar butu tu kepuriu.
Gali taip pat ieskoti kailio ir odos salonose, nors as asmeniskai apskambinau didziaja dali tokiu Vilniaus parduotuviu, dali ju apejau, bet kepures taip ir neradau. Kepuriu arba nera, arba jau tokios "medzioklei Sibire skirtos".
Dar vienas variantas tai skareliu-saliku-pirstiniu-kepuraičiu parduotuves - galbut bus ir kailiniu galvos apdangalu ten.
O prisiminiau! Vcup'e pirmame aukste buvo nedidelis stendas su kailiniais gaminiais: liemenes, salikai, pirstines. Bet uzklausiusi ten kailinio salio kainos nustebau: paprase 300 litu, kai as zymiai prabangesni ir kokybiskesni nusipirkau uz 100. Drisciau abejoti, kad kainos ten nepagristos. Bet tai viena is potencialiu kailiniu kepuriu buvimo vietu - tad ieskancios gali pasidairyti.

Siam kartui tiek, tikiuosi si informacija palengvins paieskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal zinot, kur galima isigyti megztu kailiniu? 4u.gif
Atsakyti
man norisi kailinuku ir net labai, taciau esu gyvuneliu myletoja, gal isivaizduojate kur galima pirkti dirbtinio kailio kailiniu?? kiek ziurejau uzsienyje, tai dabar labai madoje ketvircio rankovemis ir trumpi, ne lietuviskai ziemai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 11 11, 17:14)
Galiu parodyti savo parsisiustus is ideeli.com, triusiniai su odiniu dirziuku:
user posted image

QUOTE(Blueta @ 2010 11 14, 12:08)
Dailus.Bet vargsit su serimusi.Kalbu is patirties.Turejau "Nijoles" labai stilingus triusinius kailinukus,nu bet tie plaukeliai  doh.gif

Imetu realia foto, gal kam idomu. Del serimosi kol kas jokiu problemu. ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Princesse @ 2011 01 04, 20:46)
Noruku ir audiniu kailiniu  zinau kur galima isisgyti marijampoleje, lb geru ir kokybisku  importuotu is graikijos. gali pagal jusu norus pagaminti. ir kainos tikrai nekanda  thumbup.gif  nuo 1200 (trumpi)  ir apie 4000 ilgi.

Sandraandruske. as panasius gavau dovanu kaledom, silti lengvi, smagiai nesiojasi. Kaip uz tokia kaina manau neblogi. Bet geriau gal devetus persisiuti.  ax.gif

O tai galima koki kontakta Marijampoleje...
Noriu audines kailinuku, pussilgiu, siek tiek virs keliu... kiek galetu kainuoti?
Atsakyti
Sveikos, turiu problema, suplyso mano kailiniai, juos pirkau Kaune, taciau dabar gyvenu Vilniuje, todel nuvezti taisyti pas siuveja gana sudetinga. Gal galit parekomenduoti, kur nebrangiai galeciau susitaisyti kailinius Vilniuje?
Atsakyti
Gal kas Kaune galit parekomenduot gera kailiniu tvarkytoja:
reikia tvarkyti lapes puskailinius - reiktu pakeisti pamusala, susiuti kur suplyse, gal pakeisti kai kurias dalis.
nzn nuo ko pradet paieska? ax.gif
Atsakyti
Nuspręndžiau šių metų žiemai būtinau nusipirkti tokią kailinę kepurę.. bigsmile.gif Mačiau labai gražių www.aviukas.lt, bet gal kur dar jų būtų galima nužiūrėti be gariūnų?
Atsakyti