as rekomenduoju visom Rykute, pasakiska makiaza padare
visoms panoms mano patiko
Aciu jai
Pastebejau,kad dauguma nuotaku visgi pasirenka dumini makiaza akims.. juoda,pilka... ir atrodo labai israiskingai man duminis makiazas kogero pats graziausias
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 19, 14:24)
Labai gražu
tikrai labai grazu tik galvoju kazin ar toks tiktu zaliom akim
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 19, 13:38)
Mano irgi žalios, šviesiai. Iš patirties žinau, kad nėra pati idealiausias toks variantas žaliaakėms, nuotraukoj šešėliai tiesiog idealiai dera su akių spalva . Žalioms geriausiai violetinė spalva. Tada taaaip natūrali akių spalva išryškėja Šiaip dar auksinė, rusva, rausva. Nors pačiai man labiausiai patinka balti, sidabriniai šešėliai. Ir akys didesnės tampa
o kur tos Rykutes darbus butu galima pamatyti ?
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 19, 16:48)
Mano irgi žalios, šviesiai. Iš patirties žinau, kad nėra pati idealiausias toks variantas žaliaakėms, nuotraukoj šešėliai tiesiog idealiai dera su akių spalva . Žalioms geriausiai violetinė spalva. Tada taaaip natūrali akių spalva išryškėja Šiaip dar auksinė, rusva, rausva. Nors pačiai man labiausiai patinka balti, sidabriniai šešėliai. Ir akys didesnės tampa
as isvis niekada violetine nesidaziau tai nez kaip sau patikciau tokia diena o auksine tai visad ir dazau bet su ja toks blankus gaunasi gana
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 19, 18:04)
as isvis niekada violetine nesidaziau tai nez kaip sau patikciau tokia diena o auksine tai visad ir dazau bet su ja toks blankus gaunasi gana
Gal tada minėtas dūminis
Ar jau per ryšku?
Papildyta:
Radau lentelę kitoj temoj, tai atrodo pernelyg nenusikalbėjau... Išryškina geriausiai vis tik kontrastingos spalvos, o juoda-balta, ko gero, tinka daugeliui, atsižvelgiant į tai, kad optiškai balta didina, o juoda mažina.
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 19, 19:04)
Radau lentelę kitoj temoj, tai atrodo pernelyg nenusikalbėjau... Išryškina geriausiai vis tik kontrastingos spalvos
Gera lentele
Mano akys misrios, bet dominuoja zalia spalva, tai man idealiausiai tinka auksine ir visi rusvi atspalviai, tamsi violetine taip pat labai graziai ziurisi, o nuo ruzavu seseliu atrodau, kaip uztinusi
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 19, 14:38)
Is patirties galiu pasakyti, kad nera spalvu kurios netinka, tiesig netinkamai parinkti atspalviai... Kaip ir zaliu akiu atspalviai individualiai skiriasi, o dar juk oda, plaukai ir t.t....