Siai dienai zinau make up forever fiksatoriu ir stage line kaina abieju ~50-60lt. uztenka ilgam. Jei turite savo kosmetologe galite paprasyti, kad uzsakytu
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 02 16, 21:06)
Labai gražu, bet tik prie šviesios odos. Niekam netaikau, bet mano nuomone soliariumo mergaitės ir tamsios pudros mėgėjos būtų panašios nebe į Merilyn Monroe su tokiu makiažu, to į kai ką kur kas blogiau...
Na manau imanoma ir tamsesnio gymio mergaitems panasu makiaza pasidaryti, kad neatrodytu vulgariai
QUOTE(Rykute @ 2010 02 16, 21:16)
Siai dienai zinau make up forever fiksatoriu ir stage line kaina abieju ~50-60lt. uztenka ilgam. Jei turite savo kosmetologe galite paprasyti, kad uzsakytu
Dėkui
QUOTE(Dieter @ 2010 02 14, 17:31)
Kuo toliau tuo labiau ieškau, kad viskas būtų kuo natūraliau, paprasčiau ir nieko ne per daug.
Mano taip pat panaši idėja tobulam makiažui. Nemėgstu tų šešėlių su keliais spalvų perėjimais (neduokdie subėgs ) ir blizgučiais
QUOTE(Muskatinne @ 2010 02 17, 09:37)
Mano taip pat panaši idėja tobulam makiažui. Nemėgstu tų šešėlių su keliais spalvų perėjimais (neduokdie subėgs ) ir blizgučiais
Va va. Esu išbandžiusi daug įvairių firmų šešėlių ir dauguma jų subėga. Na, čia nebent makiažo fiksatorius padėtų. Nors, kai man užtenka birios pudros, akių pieštuko ir tušo, tai kažko daugiau ir nelabai norisi.
yra specialus pagrindas vokams kad nesubegtu seseliai o as patepu ARTDECO maskuojancia priemone tai irgi nesubega
QUOTE(@leja @ 2010 02 17, 12:40)
yra specialus pagrindas vokams kad nesubegtu seseliai o as patepu ARTDECO maskuojancia priemone tai irgi nesubega
nežinau, kaip ardeco. Aš turiu MAC šešėlių pagrindą tai tikrai fantastiškas dalykas
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 14, 15:19)
Nors man asmeniskai labai grazu Marilyn Monroe stiliaus makiazas, bet cia jau ne
Sitas patiko, bet as kadangi as labai panasiai kasdien straksiu, tai vestuvems noretusi ko nors kito, nors itariu, kad nieko gudresnio, kas jaustusi "sava" turbut nelabai rasiu.
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 19, 04:44)
Sitas patiko, bet as kadangi as labai panasiai kasdien straksiu, tai vestuvems noretusi ko nors kito, nors itariu, kad nieko gudresnio, kas jaustusi "sava" turbut nelabai rasiu.
Akys gal ir puse velnio, bet jau raudonos lupos vestuvem, tai mano nuomone, per daug issaukianciai ir vulgariai atrodytu
merginos noreciau jusu paklausti
jei suknele turi sokoladines spalvos detaliu, makijaza darantis reiketu i tai atsizvelgti? ta prasme galbut rudas spalvas naudoti ar atvirksciai vengti?
PS: mano akys rudai zalios daugiau zalios
jei suknele turi sokoladines spalvos detaliu, makijaza darantis reiketu i tai atsizvelgti? ta prasme galbut rudas spalvas naudoti ar atvirksciai vengti?
PS: mano akys rudai zalios daugiau zalios