Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(miskininkele @ 2010 07 09, 00:08)
o as dar ne viska susidejau  doh.gif  nors jau pagrindiniai daiktai sudeti. Man ir letai dienos slenka, jau norisi greiciau, ypac kai tokius karscius pranesa  doh.gif
man tai nepadeda nei braskiu skynimas, nei uogienes virimas, nei langu valymas, nei  smileysex.gif  jauciu teks pernesiot kaip ir pirma  doh.gif
o ko laukies?

dar vieno kavalierio biggrin.gif jauciu,ir man gali uztrukt:[[[na,su pirmu tai tik 2dienas po termino spejau:]]]O KAIP NORISI GREICIAU!!! Nes kaip pradeda spardytis,tai atrodo per pilva toi islis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 07 08, 23:19)
dar vieno kavalierio biggrin.gif jauciu,ir man gali uztrukt:[[[na,su pirmu tai tik 2dienas po termino spejau:]]]O KAIP NORISI GREICIAU!!! Nes kaip pradeda spardytis,tai atrodo per pilva toi islis rolleyes.gif

jau cia kada pasirinks vaikai ateit i si pasauli tada ir gimdysim lotuliukas.gif maniske sumaste, kad kuciu vakara gims ir teko visa kuciu diena gimdykloj kamuotis, nuo mano noru nieks nepriklause
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2010 07 09, 00:28)
jau cia kada pasirinks vaikai ateit i si pasauli tada ir gimdysim  lotuliukas.gif maniske sumaste, kad kuciu vakara gims ir teko visa kuciu diena gimdykloj kamuotis, nuo mano noru nieks nepriklause

tai tiesa! bet uzuolaidas vistiek reiks pakeist hi-hi!!! gerai,atsparde mane kaip turi but,einu miegot unsure.gif
Atsakyti
labukas!!! Gal MISKININKELE jau pagimdei? g.gif taip karsta,siaubas!!! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 07 10, 13:23)
labukas!!! Gal MISKININKELE jau pagimdei? g.gif taip karsta,siaubas!!!  blink.gif

deja ne sad.gif karsta tai tikrai siaubingai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2010 07 11, 13:12)
deja ne  sad.gif  karsta tai tikrai siaubingai  doh.gif

ax.gif a maz gi?! galvojau,kazka praleidau! jeigu ka,duok zinia! As tai neisbuvau namie,nuvaziavau prie ezero. maudytis bijau,uztat nors pliusku-pliusku padariau,va! O kaip tau diena praejo? galvoju,treciadieni man pas daktare,gal paprasyt kad pamakalotu ten ka,kad jau greicia prasidetu,a? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 07 11, 23:03)
ax.gif a maz gi?! galvojau,kazka praleidau! jeigu ka,duok zinia! As tai neisbuvau namie,nuvaziavau prie ezero. maudytis bijau,uztat nors pliusku-pliusku padariau,va! O kaip tau diena praejo? galvoju,treciadieni man pas daktare,gal paprasyt kad pamakalotu ten ka,kad jau greicia prasidetu,a? schmoll.gif

o is kur tu esi?
man tai pas gydytoja po savaites pirmadieni ir tada duos siuntima antradieni eit i ligonine. Tikiuos kai gimdysiu bus oras atveses, nes palatose langai dideli, saule kaitina tai dusniau nei namie doh.gif kazkodel toks jausmas kad dar sita savaite negimdysiu
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2010 07 12, 14:02)
o is kur tu esi?
man tai pas gydytoja po savaites pirmadieni ir tada duos siuntima antradieni eit i ligonine. Tikiuos kai gimdysiu bus oras atveses, nes palatose langai dideli, saule kaitina tai dusniau nei namie  doh.gif kazkodel toks jausmas kad dar sita savaite negimdysiu

As is Moletu smile.gif atrodo,nedaug liko...o kada tau?
Papildyta:
del oru tai nelinksma: visa sita savaite karsta bus. O kita lig tai ir zada lietuti,bet vistiek 30 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 07 12, 15:03)
As is Moletu smile.gif atrodo,nedaug liko...o kada tau?
Papildyta:
del oru tai nelinksma: visa sita savaite karsta bus. O kita lig tai ir zada lietuti,bet vistiek 30 lotuliukas.gif

man terminas 19
prognozes tikrai nekokios doh.gif o tau kada terminas?
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2010 07 12, 21:38)
man terminas 19
prognozes tikrai nekokios  doh.gif o tau kada terminas?

Man terminas 20to.Bet daktare sake-nedatrauksim bigsmile.gif nu ir greiciau jau!!! O tu is kur? Kazkaip nelabai cia daug dalivaujanciu g.gif Dazniau uzsuk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 07 12, 23:43)
Man terminas 20to.Bet daktare sake-nedatrauksim bigsmile.gif nu ir greiciau jau!!! O tu is kur? Kazkaip nelabai cia daug dalivaujanciu g.gif  Dazniau uzsuk doh.gif

as is ukmerges. Tai kad taip karsta, kad net prie kompo sedet nesinori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2010 07 13, 13:16)
as is ukmerges. Tai kad taip karsta, kad net prie kompo sedet nesinori  doh.gif

ah vat kaip! Tai ligonine netoli biggrin.gif Rytoi man pas daktare,oj kaip noriu naujienu!!! o tau kada?
Atsakyti