Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(-luka- @ 2010 05 04, 21:07)
duoda naktinius pries gimdyma, po nesiule. Del drabuzeliu tai ir duoda,tik jai dar vaziuociau gimdyti tai gal savo vesciausi , nes mano Luknei labai sunku joms buvo surasti rubeliu nes ji gi didziule pas mane gime, o ir rubeliai jau tokie pasideveje,  ne taip kaip Kamile dar gimdziau. Nors is tikruju tai koks skirtumas logonineje, svarbu svarus mirksiukas.gif. Siaip nesuk sau galvos, rubelius duos , o naktiniu tai keleta poru tikrai prireiks  4u.gif

Na maniškis lėliukas lyg ir nenusimato didelis tai gal ras... na jei ką tai suruošiu maišelį rūbelių jei ką atveš.. o dėl naktinių tai nustebinai, nes prieš porą metų tai duodavo kiek paprašydavom... negi nebeduoda? g.gif duoda vienus prieš gimdymą, tada iš karto po gimdymo persirengt duoda kitus, o paskui jei ką palatoj dar duodavo.. na ką tai reiks tada pasirūpinti šituo pačiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2010 05 04, 20:07)
duoda naktinius pries gimdyma, po nesiule. Del drabuzeliu tai ir duoda,tik jai dar vaziuociau gimdyti tai gal savo vesciausi , nes mano Luknei labai sunku joms buvo surasti rubeliu nes ji gi didziule pas mane gime, o ir rubeliai jau tokie pasideveje,  ne taip kaip Kamile dar gimdziau. Nors is tikruju tai koks skirtumas logonineje, svarbu svarus mirksiukas.gif. Siaip nesuk sau galvos, rubelius duos , o naktiniu tai keleta poru tikrai prireiks  4u.gif

dave naktinius ir pries,ir po.savu neprireike.kudiki ligonines rubeliais renge,tik kojinyciu,kepurytes paprase.Kita diena jau savo drabuzeliais pervilkau.
Atsakyti
QUOTE(linuse85 @ 2010 05 04, 20:11)
Na maniškis lėliukas lyg ir nenusimato didelis tai gal ras... na jei ką tai suruošiu maišelį rūbelių jei ką atveš.. o dėl naktinių tai nustebinai, nes prieš porą metų tai duodavo kiek paprašydavom... negi nebeduoda?  g.gif  duoda vienus prieš gimdymą, tada iš karto po gimdymo persirengt duoda kitus, o paskui jei ką palatoj dar duodavo.. na ką tai reiks tada pasirūpinti šituo pačiai ax.gif

nu tai jai paprasysi tai duos tikrai ir naktinius mirksiukas.gif , as neprasiau, o jos nesiule 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse85 @ 2010 05 04, 22:11)
o dėl naktinių tai nustebinai, nes prieš porą metų tai duodavo kiek paprašydavom... negi nebeduoda?  g.gif  duoda vienus prieš gimdymą, tada iš karto po gimdymo persirengt duoda kitus, o paskui jei ką palatoj dar duodavo.. na ką tai reiks tada pasirūpinti šituo pačiai ax.gif

Na kai as gimdziau tai dave naktinius ir pries gimdyma, ir po jo. Kai pagimdziau sakau turiu savo, bet man vistiek dave ir sake vilktis ju pirma diena, o savais galesiu kitas dienas apsivilkti ax.gif Nes gali pakraujuoti ir t.t. O maziuka irgi apvilko, tik pamperso paprase ir kojinyciu. Kita diena, kai atejo maziuko sutvarkyti paklause ar reikes rubeliu, ar savo vilksiu. Nes as maziuka jau buvau pervilkusi savais rubeliais, nes buvo prasisisiojes doh.gif Ir taip kelis kartus per diena budavo ax.gif Nemanau,kad kas pasikeite, turetu viska duoti. Bet atsargoje savo ne pro sali tureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2010 05 04, 23:03)
dave naktinius ir pries,ir po.savu neprireike.kudiki ligonines rubeliais renge,tik kojinyciu,kepurytes paprase.Kita diena jau savo drabuzeliais pervilkau.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(-luka- @ 2010 05 05, 09:31)
nu tai jai paprasysi tai duos tikrai ir naktinius  mirksiukas.gif , as neprasiau, o jos nesiule  4u.gif

Aš irgi neprašiau iš pradžių, bet kai po kelių dienų tai paprašiau, nes pasakė kad kai tik reikės sakyt ir duos švarius tai ir naudojausi tuo blush2.gif

QUOTE(Wiva @ 2010 05 05, 10:00)
Na kai as gimdziau tai dave naktinius ir pries gimdyma, ir po jo. Kai pagimdziau sakau turiu savo, bet man vistiek dave ir sake vilktis ju pirma diena, o savais galesiu kitas dienas apsivilkti ax.gif Nes gali pakraujuoti ir t.t. O maziuka irgi apvilko, tik pamperso paprase ir kojinyciu. Kita diena, kai atejo maziuko sutvarkyti paklause ar reikes rubeliu, ar savo vilksiu. Nes as maziuka jau buvau pervilkusi savais rubeliais, nes buvo prasisisiojes doh.gif Ir taip kelis kartus per diena budavo ax.gif Nemanau,kad kas pasikeite, turetu viska duoti. Bet atsargoje savo ne pro sali tureti mirksiukas.gif

Matau mes panašiu metu pirmuosius gimdėm bigsmile.gif savo tai aišku reikia įsimesti, bet nesinori prisikrauti didžiausios tašės, tai atsargai imčiau mažiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2010 05 05, 08:31)
nu tai jai paprasysi tai duos tikrai ir naktinius  mirksiukas.gif , as neprasiau, o jos nesiule  4u.gif

Net neprasius padave ir pries, ir po.Savieji taip ir liko tasej smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linuse85 @ 2010 05 05, 10:50)
Ačiū 4u.gif
Aš irgi neprašiau iš pradžių, bet kai po kelių dienų tai paprašiau, nes pasakė kad kai tik reikės sakyt ir duos švarius tai ir naudojausi tuo blush2.gif
Matau mes panašiu metu pirmuosius gimdėm bigsmile.gif  savo tai aišku reikia įsimesti, bet nesinori prisikrauti didžiausios tašės, tai atsargai imčiau mažiau ax.gif

Kaip smagu,kad tiek mamyciu ryztasi antram vaikuciui !!!:) po neilgo laiko tarpo.Na, ir pradziu bus nelengva su abiem (kalbu is savo patirties), bet isivaziuosit i ta ritma smile.gif suksites,kaip voverytes 4u.gif Vaikuciu sypsenos ir apkabinimai viska atperka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2010 05 05, 13:00)
Net neprasius padave ir pries, ir po.Savieji taip ir liko tasej smile.gif
Papildyta:
Kaip smagu,kad tiek mamyciu ryztasi antram vaikuciui !!!:) po neilgo laiko tarpo.Na, ir pradziu bus nelengva su abiem (kalbu is savo patirties), bet isivaziuosit i ta ritma smile.gif suksites,kaip voverytes 4u.gif Vaikuciu sypsenos ir apkabinimai viska atperka smile.gif

Visada norėjau kad tarp vaikų nebūtų didelio skirtumo rolleyes.gif o paskui po keleto metų dar tikiuosi ir pagranduko sulaukti rolleyes.gif
O dėl sunkumų, aš kažkaip nenusiteikiu kad bus sunku, blogai ar nesusitvarkysiu, kažkaip nusiteikiu kad gerus metus darbo namuose bus daugiau, bet džiaugsmo irgi bus daugiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse85 @ 2010 05 05, 14:56)
Visada norėjau kad tarp vaikų nebūtų didelio skirtumo rolleyes.gif  o paskui po keleto metų dar tikiuosi ir pagranduko sulaukti rolleyes.gif
O dėl sunkumų, aš kažkaip nenusiteikiu kad bus sunku, blogai ar nesusitvarkysiu, kažkaip nusiteikiu kad gerus metus darbo namuose bus daugiau, bet džiaugsmo irgi bus daugiau wub.gif

as ir neveju tos minties,kad dar ir pagranduka kada nors turesim smile.gif Nestumai sklandus, gimdymai taip pat, visu savijauta-liuks, tai kodel gi ne mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 05 gegužės 2010 - 15:39
QUOTE(linuse85 @ 2010 05 05, 16:56)
Visada norėjau kad tarp vaikų nebūtų didelio skirtumo rolleyes.gif  o paskui po keleto metų dar tikiuosi ir pagranduko sulaukti rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
As maniau, kad nedidelis skirtumas tarp vaikuciu ir teveliam geriau, ir patiems vaikuciams biggrin.gif Mes irgi norejom, kad tarp vaikuciu butu max.3metai skirtumas. Apie sunkumus net negalvoju, jau kaip nors susitvarkysim ax.gif Nors mano pirmagimis labai jau judrus doh.gif Visi stebisi jo energija ax.gif O veliau irgi galvojam gal pagranduka mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiva: 06 gegužės 2010 - 20:26
Sveikos,
grizom is Ukmerges. Kaip zadejau rasau atsiliepimus, jei kam pades smile.gif
Viskas labai patiko. Svarbiausia man rupimi klausimai, tai naturalumas. Viska gavom. ir virksteles neskubejo kirpti ir vaikiuka porai valandu paliko ant krutines, tada tik svere, ziurejo. Skiepu nenorejom, neskiepijo. Labai faina neonatologe Gruzauskaite. Viena dirba ji dabar, be iseiginiu. veide nuovargis matosi, bet ne bendravime. Atsake i visus klausimus, viska nuosirdziai paaiskino, vaikiuka labai kruopsciai kiekviena diena apziurinedavo.
Del paties gimdymo. Irgi gimdem naturaliai. Aisku, dziaugiausi, kad viskas normaliai atsidarinejo. kaip sake akusere, dziaugiuosi, kad skausmas nemazeja ir nenyksta biggrin.gif (as tuo ir dziaugiausi ir nelabai...)
Akusere - auksas. Janina Piskiniene. Visa laika kaip tylus seselis uzeina, paziuri, ka nors pataria, tyliai pastovi. Nuo pat pradziu iki pabaigos ir buvo salia. Prieme vaikiuka, uzsiuvo, sutvarke. Kaip ne Lietuvoje. Daktaras mums papuole vedejas. Tai jis tik "valde situacija", ateidavo, paziuredavo, paklausdavo ko.. juoka koki numesdavo (ali man kartais jau ne iki juoku..) Matyt, sklandziai viskas vyko smile.gif
Po gimdymo irgi viskas liuks. Sesutes, akuseres, visas kolektyvas. Dziaugiuosi, kad cia gimdem. Ramiai rinkciausi Ukmerge ir vel, jei tektu smile.gif
Sekmes belaukiancioms!
Atsakyti
[quote=jurgaMac,2010 05 19, 11:59]
Sveikos,
grizom is Ukmerges. Kaip zadejau rasau atsiliepimus, jei kam pades smile.gif
Viskas labai patiko. Svarbiausia man rupimi klausimai, tai naturalumas. Viska gavom. ir virksteles neskubejo kirpti ir vaikiuka porai valandu paliko ant krutines, tada tik svere, ziurejo. Skiepu nenorejom, neskiepijo. Labai faina neonatologe Gruzauskaite. Viena dirba ji dabar, be iseiginiu. veide nuovargis matosi, bet ne bendravime. Atsake i visus klausimus, viska nuosirdziai paaiskino, vaikiuka labai kruopsciai kiekviena diena apziurinedavo.
Del paties gimdymo. Irgi gimdem naturaliai. Aisku, dziaugiausi, kad viskas normaliai atsidarinejo. kaip sake akusere, dziaugiuosi, kad skausmas nemazeja ir nenyksta biggrin.gif (as tuo ir dziaugiausi ir nelabai...)
Akusere - auksas. Janina Piskiniene. Visa laika kaip tylus seselis uzeina, paziuri, ka nors pataria, tyliai pastovi. Nuo pat pradziu iki pabaigos ir buvo salia. Prieme vaikiuka, uzsiuvo, sutvarke. Kaip ne Lietuvoje. Daktaras mums papuole vedejas. Tai jis tik "valde situacija", ateidavo, paziuredavo, paklausdavo ko.. juoka koki numesdavo (ali man kartais jau ne iki juoku..) Matyt, sklandziai viskas vyko smile.gif
Po gimdymo irgi viskas liuks. Sesutes, akuseres, visas kolektyvas. Dziaugiuosi, kad cia gimdem. Ramiai rinkciausi Ukmerge ir vel, jei tektu smile.gif
Sekmes belaukiancioms!

Sveikute,

Sveikinu susilaukus vaikelio,beje, kas gime ir kokio dydzio? dziaugiuosi, kad viskas taip sklandziai praejo... dabar as lauksiu savo eiles nestuke.gif

o gal dar gali placiau papsakoti, kaip pats gimdymas vyko? su kokiu atsidarymu kaklelio nuvaziavai? kada vandenys nubego ir kiek viskas uztruko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta.latviene @ 2010 05 23, 13:16)

Sveikute,

Sveikinu susilaukus vaikelio,beje, kas gime ir kokio dydzio? dziaugiuosi, kad viskas taip sklandziai praejo... dabar as lauksiu savo eiles nestuke.gif
o gal dar gali placiau papsakoti, kaip pats gimdymas vyko? su kokiu atsidarymu kaklelio nuvaziavai? kada vandenys nubego ir kiek viskas uztruko?  ax.gif

Aciu 4u.gif
sulauksi ir savo smile.gif

Sunutis gime 4210g. Didutis, ale pirmasis buvo 4500. Tai cia geriau smile.gif
O del to viso proceso.. galiu parasyt. ale kiekvienai skirtingai, kiekviena savotiska.
Man isejo kamstis, anksti ryte. Prasidejo silpni, nereguliarus saremiukai. Apie vidurdieni lygtai supanasejo i reguliarius. Nuvaziavom su 4 cm. Tada leido mus ramiai laukti. Atsidarinejo mazdaug 2cm per 3 valandas.. kartais 1 per 2val. Vandenis nuleido prie 8cm. tada jau viskas bais greit ivyko. Tai tiek to ir gimdymo smile.gif)
Atsakyti