QUOTE(Semilga @ 2010 04 27, 23:51)
Gal Jums toks personalas pasitaike...o gal ir nuo ju nuotaiku priklauso,nes tikrai keista.Gydytoja, priemusi gimdyma, niekaip nepaeme pinigu, keliskart siulem,i kisene kesinomes kisti, grieztai pasake,kad ne.Tai kai israsinejo, atsidekodami pripirkom, kavos, sakoti ir pan.Kitoms pinigais atsilyginom,bet ir be pinigu tikrai buvo malonios.Pamainos tai keitesi.
O Vilniuje tikrai ne 30Lt epidurinis kainuoja.Daugiau nei pries 2m 100Lt jau tada mokejau, dabar girdejau,kad 200Lt ir ten...
O Vilniuje tikrai ne 30Lt epidurinis kainuoja.Daugiau nei pries 2m 100Lt jau tada mokejau, dabar girdejau,kad 200Lt ir ten...
na as vasara gulejau raudonajeme kryziuje tai kalusiau kiek kainuoja epidura man pasake kad 30lt tik uz vaistus..na taip aisku nuo nuotaikos bet savo darba turi atlikti atsakingai, o ne viena ranka o kita ranka tel kalbet nu nzn ziauru kai pagalvoj tik tuo metu jau nieks nebeidomu
Papildyta:
QUOTE(Wiva @ 2010 04 28, 13:43)
Na tikrai keista girdeti, kad taip personalas elgesi Gal pakliuvo kokia akusere nenuotaikoj As kai gimdziau tai akusere tokia faina pakliuvo ir taip po gimdymo viska puikiai sutvarke Esu jai begalo dekinga. Gimdziau prie skyriaus vedejo, nes kaip tik jo pamaina buvo. Irgi nuo manes nesitrauke. Nors as nuvaziavau gimdyti nesitarus, bet prieme siltai ir nieks nieko is manes nereikalavo Na po gimdymo aisku atsidekojom gydytojui ir akuserei, o isvaziuojant ir sesutems i skyriu nunesem vaisiu
saltinis ten skyriaus vedejas labai fainas jis mane prieme, tai labai moka nuotaika pakelti