QUOTE(eggle20 @ 2010 04 27, 18:53)
labas, man pries kelis menesius teko ukm gimdyti, na skyrius tai puikiai irengtas, kudikiu seseles labai malonios tikrai padejo ziureti mazyli man atliko cezari vakis buvo naramus o jos tikrai ji labai ziurejo
bet apie pati gimdyma tai nzn nieko nuo skausmo neturi tai pacios isiklausinekyt ka tureti, epidura moka daryt tik vienas daktaras ji cia kainuoja 200lt o viln 30lt
na cia iskart kysi turi duoti..vat gimdymas buvo komplikuotas gimda neatsidare, leido skatinamuosius atsistoti net neleido, veliau jau kai rekaut pradejau tai keliom minutem
na ir po to jau cezaris gyditojas superinis tikrai puikiai atliko savo darba, labai gaila bet zuvo pries kelis menesius
na o akusere tai nesveika pasitaikeniekam tokios nelinkiu, man pries operacija na i ta vietelia dejo slangele osu kita ranka tel kalbejo ziauru suprantu jei tai kasdienybe bet tai rengia zmogu operacijei ir atieka svarbia procedura, ant manes rekia kad as kojas glaudziu, o i opercine kai daktaras paprase sterilios kaldros atnese kruvina kur visa diena gulejau nu ziauru visiskas abejingumas labai grubi..
na o kas del pinigeliu tai labai nori, bet neduosi tai neduosi , na bet duoda suprasti kad reik duot
Gal Jums toks personalas pasitaike...o gal ir nuo ju nuotaiku priklauso,nes tikrai keista.Gydytoja, priemusi gimdyma, niekaip nepaeme pinigu, keliskart siulem,i kisene kesinomes kisti, grieztai pasake,kad ne.Tai kai israsinejo, atsidekodami pripirkom, kavos, sakoti ir pan.Kitoms pinigais atsilyginom,bet ir be pinigu tikrai buvo malonios.Pamainos tai keitesi.
O Vilniuje tikrai ne 30Lt epidurinis kainuoja.Daugiau nei pries 2m 100Lt jau tada mokejau, dabar girdejau,kad 200Lt ir ten...