Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(lineva @ 2010 04 26, 09:48)
As , kai dukryte gimdziau , zinoma , Ukmergeje, man atsigulus nesiseke stumti, nelindo vaikutis lauk, tada stumiau atsitupusi, taip, kad jie suteikia tokias galimybes, deja tik ir atsitupus nepavyko, baigesi visvien cezariu unsure.gif

geras! maloniai nustebino tokia zinia smile.gif
aisku ligoninese yra normos, per kiek laiko vaikiukas turi buti isstumtas. Tiksliai nezinau, kiek laiko, bet namuose gimdancioms leidziama ilgiau laukti, net virs valandos. O jei stumti nesiseka, sako reikia pakeisti aplinka, isvaryti nepatinkancius zmones is gimdyklos lotuliukas.gif ir t.t.
na bet aisku, buna ir medicininiu priezasciu, kuriu as nezinau..
O Ukmergei vis kasdien po pliusiuka uzdedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaMac @ 2010 04 26, 11:04)
aisku ligoninese yra normos, per kiek laiko vaikiukas turi buti isstumtas. Tiksliai nezinau, kiek laiko, bet namuose gimdancioms leidziama ilgiau laukti, net virs valandos. O jei stumti nesiseka, sako reikia pakeisti aplinka, isvaryti nepatinkancius zmones is gimdyklos  lotuliukas.gif ir t.t.

As ir pacioje ligonineje stumiau apie 2val., tik, kaip ir minejau visvien nesigavo, dukryte buvo didele, o mano pacios vidiniai dubens kaulai siauri doh.gif todel sunucio nebebandiau gimdyti, nes ir jis buvo toks pat doh.gif is karto darem cezari. Bet siaip, tai Ukmerge likau be galo patenkinta, nuostabus visas personalas wub.gif per juos turiu tokius vaikucius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2010 04 26, 01:04)
na, dauguma,kiek teko bendrauti, skaityti, apie Utena nekaip (bent jau anksciau atsiliepdavo).Atseit nekokia prieziura, tas gyd toks, tas anoks...Kone normalaus ir nera :)Mano bendradarbes uteniskes, ypac nekokia nuomone apie gimdymo skyriu ten turejo.Atseit kazkokiu bakteriju budavo galima pasigaut, leliukai sirgdavo.Bet dabar situacija atseit jau i geraja puse pasikeitusi,kai pasikeite valdzia (gi ir remontas padarytas).Moteriske vietoj vyro eme vadovauti.Tai ji labai susirupinusi,kad bent jau is Moletu visai nebesulaukia gimdyviu...Ir klausia Moletu ginekologiu, negi pas jus nesciu moteru nebera? smile.gif O,kad dauguma renkasi arba Ukmerge, arba Vilniu.Mano puske, gyvenanti Utenoje, ten gimde pries metus, na viskas jai pradejo sklandziai, liko patenkinta(Jei nestumas ir gimdymas nera sunkus,komplikuotas,manau,bet kur galima gimdyti.)Pasiskaityk Uteniskiu temele, dabartiniu ziniu kaip ten kas, nelabai ir zinau, tik as pati Tavo vietoj rinkciausi Ukmerge,jei ir pirmaji vaikuti cia gimdei, jeigu patiko,nenusivylei,kur jau viskas daugmaz zinoma mirksiukas.gif

Na seniau Utenoje tai tikrai buvo kosmaras g.gif Bet dabartiniu metu situacija keiciasi i gera. Ir remontas padarytas, ir skyriaus vedeja nauja. Tai jau geru atsiliepimu tik daugeja ax.gif Man patogiau butu Utenoje,nereiketu niekur vaziuoti. Na bet turiu laiko apsigalvojimams g.gif Susitarus su gydytoju Utenoje gal visai ir neblogai butu mirksiukas.gif
Ukmergei tai tikrai 10 balu su + galiu duoti. Visas personalas superinis ir skyrius grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiva @ 2010 04 26, 15:33)
Na seniau Utenoje tai tikrai buvo kosmaras g.gif  Bet dabartiniu metu situacija keiciasi i gera. Ir remontas padarytas, ir skyriaus vedeja nauja. Tai jau geru atsiliepimu tik daugeja ax.gif Man patogiau butu Utenoje,nereiketu niekur vaziuoti. Na bet turiu laiko apsigalvojimams g.gif Susitarus su gydytoju Utenoje gal visai ir neblogai butu mirksiukas.gif
Ukmergei tai tikrai 10 balu su + galiu duoti. Visas personalas superinis ir skyrius grazus thumbup.gif

As esu irgi uteniske blush2.gif , bet abu vaikucius gimdziau Ukmergeje, jei jau butu tikrai reikeje gimdyti Utenoje, tai rinksciausi tik R. Vadapoliene, jokiu kitu nea schmoll.gif , buvau patekusi del krutines uzdegimo pas juos, tai siaubinga man nekultura, grubumas ir abejingumas blush2.gif , bet cia tik mano nuomone, gal del to, kad is karto paklause, kodel ne pas juos gimdziau, isizeide gal doh.gif
Atsakyti
labas, man pries kelis menesius teko ukm gimdyti, na skyrius tai puikiai irengtas, kudikiu seseles labai malonios tikrai padejo ziureti mazyli man atliko cezari vakis buvo naramus o jos tikrai ji labai ziurejo 4u.gif
bet apie pati gimdyma tai nzn nieko nuo skausmo neturi tai pacios isiklausinekyt ka tureti, epidura moka daryt tik vienas daktaras ji cia kainuoja 200lt o viln 30lt smile.gif na cia iskart kysi turi duoti..vat gimdymas buvo komplikuotas gimda neatsidare, leido skatinamuosius atsistoti net neleido, veliau jau kai rekaut pradejau tai keliom minutem blush2.gif na ir po to jau cezaris gyditojas superinis tikrai puikiai atliko savo darba, labai gaila bet zuvo pries kelis menesius verysad.gif na o akusere tai nesveika pasitaikeniekam tokios nelinkiu, man pries operacija na i ta vietelia dejo slangele osu kita ranka tel kalbejo ziauru suprantu jei tai kasdienybe bet tai rengia zmogu operacijei ir atieka svarbia procedura, ant manes rekia kad as kojas glaudziu, o i opercine kai daktaras paprase sterilios kaldros atnese kruvina kur visa diena gulejau nu ziauru visiskas abejingumas labai grubi..
na o kas del pinigeliu tai labai nori, bet neduosi tai neduosi , na bet duoda suprasti kad reik duot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eggle20 @ 2010 04 27, 19:53)
labas, man pries kelis menesius teko ukm gimdyti, na skyrius tai puikiai irengtas, kudikiu seseles labai malonios tikrai padejo ziureti mazyli man atliko cezari vakis buvo naramus o jos tikrai ji labai ziurejo 4u.gif
bet apie pati gimdyma tai nzn nieko nuo skausmo neturi tai pacios isiklausinekyt ka tureti, epidura moka daryt tik vienas daktaras ji cia kainuoja 200lt o viln 30lt  smile.gif na cia iskart kysi turi duoti..vat gimdymas buvo komplikuotas gimda neatsidare, leido skatinamuosius atsistoti net neleido, veliau jau kai rekaut pradejau tai keliom minutem blush2.gif na ir po to jau cezaris gyditojas superinis tikrai puikiai atliko savo darba, labai gaila bet zuvo pries kelis menesius verysad.gif na o akusere tai nesveika pasitaikeniekam tokios nelinkiu, man pries operacija na i ta vietelia dejo slangele osu kita ranka tel kalbejo ziauru suprantu jei tai kasdienybe bet tai rengia zmogu operacijei ir atieka svarbia procedura, ant manes rekia kad as kojas glaudziu, o i opercine kai daktaras paprase sterilios kaldros atnese kruvina kur visa diena gulejau nu ziauru visiskas abejingumas labai grubi..
na o kas del pinigeliu tai labai nori, bet neduosi tai neduosi , na bet duoda suprasti kad reik duot mirksiukas.gif

kazkaip keista g.gif na nesitiki, kad taip buvo g.gif
o kiek girdejau, kad tas gydytojas nedare cp g.gif nebent tik pradejes buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(eggle20 @ 2010 04 27, 18:53)
bet apie pati gimdyma tai nzn nieko nuo skausmo neturi tai pacios isiklausinekyt ka tureti, epidura moka daryt tik vienas daktaras ji cia kainuoja 200lt o viln 30lt  smile.gif na cia iskart kysi turi duoti..vat gimdymas buvo komplikuotas gimda neatsidare, leido skatinamuosius atsistoti net neleido, veliau jau kai rekaut pradejau tai keliom minutem blush2.gif na ir po to jau cezaris gyditojas superinis tikrai puikiai atliko savo darba, labai gaila bet zuvo pries kelis menesius verysad.gif na o akusere tai nesveika pasitaikeniekam tokios nelinkiu, man pries operacija na i ta vietelia dejo slangele osu kita ranka tel kalbejo ziauru suprantu jei tai kasdienybe bet tai rengia zmogu operacijei ir atieka svarbia procedura, ant manes rekia kad as kojas glaudziu, o i opercine kai daktaras paprase sterilios kaldros atnese kruvina kur visa diena gulejau nu ziauru visiskas abejingumas labai grubi..

Gal Jums toks personalas pasitaike...o gal ir nuo ju nuotaiku priklauso,nes tikrai keista.Gydytoja, priemusi gimdyma, niekaip nepaeme pinigu, keliskart siulem,i kisene kesinomes kisti, grieztai pasake,kad ne.Tai kai israsinejo, atsidekodami pripirkom, kavos, sakoti ir pan.Kitoms pinigais atsilyginom,bet ir be pinigu tikrai buvo malonios.Pamainos tai keitesi. g.gif

O Vilniuje tikrai ne 30Lt epidurinis kainuoja.Daugiau nei pries 2m 100Lt jau tada mokejau, dabar girdejau,kad 200Lt ir ten...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 27 balandžio 2010 - 22:52
o koks cia gydytojas ukmerges zuvo, nieko negirdejau.
Atsakyti
QUOTE(jurgaMac @ 2010 04 26, 11:04)
aisku ligoninese yra normos, per kiek laiko vaikiukas turi buti isstumtas. Tiksliai nezinau, kiek laiko, bet namuose gimdancioms leidziama ilgiau laukti, net virs valandos. O jei stumti nesiseka, sako reikia pakeisti aplinka, isvaryti nepatinkancius zmones is gimdyklos  lotuliukas.gif ir t.t.

Sveikutes, as irgi planuoju ukmergej gimdyt, pries pora savaiteliu buvau nuvaziavus, tai su vln gimdymo namais ir antakalniu ner ka lyginti. Bendrauja su tavim, kaip su zmogum, o ne kaip su eiline tukstantaja gimdanciaja.... Taigi viska aprode papasakojo, susipazinau ir su gydytoja Kalinauskiene ir su skyriaus vedeju, tai dabar jau ramiai galiu laukti, kada viskas prasides ax.gif LAbai norejau paprashyti JurgaMac, kad parasytum kaip praejo tau gimdymas, nes matau, kad jau nedaug liko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agave @ 2010 04 28, 09:31)
o koks cia gydytojas ukmerges zuvo, nieko negirdejau.

pavardes neatsimenu, jis zuvo autoavarijoje, vazinejo i Ukmerge is Anyksciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eggle20 @ 2010 04 27, 20:53)

Na tikrai keista girdeti, kad taip personalas elgesi g.gif Gal pakliuvo kokia akusere nenuotaikoj g.gif As kai gimdziau tai akusere tokia faina pakliuvo ir taip po gimdymo viska puikiai sutvarke thumbup.gif Esu jai begalo dekinga. Gimdziau prie skyriaus vedejo, nes kaip tik jo pamaina buvo. Irgi nuo manes nesitrauke. Nors as nuvaziavau gimdyti nesitarus, bet prieme siltai ir nieks nieko is manes nereikalavo schmoll.gif Na po gimdymo aisku atsidekojom gydytojui ir akuserei, o isvaziuojant ir sesutems i skyriu nunesem vaisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta.latviene @ 2010 04 28, 11:42)
Sveikutes, as irgi planuoju ukmergej gimdyt, pries pora savaiteliu buvau nuvaziavus, tai su vln gimdymo namais ir antakalniu ner ka lyginti. Bendrauja su tavim, kaip su zmogum, o ne kaip su eiline tukstantaja gimdanciaja.... Taigi viska aprode papasakojo, susipazinau ir su gydytoja Kalinauskiene ir su skyriaus vedeju, tai dabar jau ramiai galiu laukti, kada viskas prasides ax.gif LAbai norejau paprashyti JurgaMac, kad parasytum kaip praejo tau gimdymas, nes matau, kad jau nedaug liko 4u.gif

Kalinauskiene tikrai thumbup.gif Visaip palaike, drasino, ypac tuo stumimo momentu,kada sakiau jau viskas nebegaliu, darykit ka nors smile.gif nemoku smile.gif Skyriaus vedejas ir i palata buvo uzsukes, toks su jumoru matosi smile.gif Siltas zmogus smile.gif
Tai jau apsisprendei,kad cia gimdysi?Viskas bus gerai! 4u.gif Tau ir visai nebedaug liko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 28 balandžio 2010 - 14:58