keli dalykai:
(gal kitos isvis nekreiptu demesio i tai)
per apziura tik atvaziavus patiese kazkokio celofano gabala
dabar net juokinga o tada kazkaip net pasimeciau, norejosi kazka leptelt del paklotelio bet tiek to..
akusere(nenoriu minet pavardes) stovejo per stipriuosius saremius susinerus rankas..aisku nereikejo ten aplink mane sokinet, bet juk jau su dievais snekejau tai arba geriau butu isejus arba bent kazka pasakius o cia stovi 20 min ir laukia kada jau lipsiu ant stalo..
padavus vaika visi isejo..ir 2 valandas neatejo! nu blem aisku vyras buvo tai ir vaika pasuko ir t.t. bet nu maza ka...rekti-kviesti? nors aki uzmestu gal as nukraujavau pvz negyvai
per saremius ziauriai bego vandenys tai liepe savo kazka detis jei nepatinka..nu man ne tai kad nepatiko istikro tai jau dzin buvo bet gaila buvo akuseres nes nelabai ji patenkinta grindis vale, negi gaila tu palu..pries 11 metu visa kruva dave..sunaudojau viska ka turejau isidejus po gimdymo
ir siaip..kadangi gimdziau nakti ir dar 3, ziurejo kazkaip pro pirstus i mane, bet yra dalyku del kuriu esu dekinga, pvz kad neplysau ir nekirpo, cia jau aciu akuserei kuri padare gerai savo darba
po gimdymo kas liecia neturiu ne vieno prasto atsiminimo
kolektyvas super