Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(vilvet @ 2014 10 02, 21:27)
Ar yra kas neseniai gimde ukmergeje? ax.gif

As biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jinafire: 02 spalio 2014 - 21:56
QUOTE(Jinafire @ 2014 10 02, 22:56)

pas ką gimdei jei ne paslaptis? ax.gif
sakyk ten gimdyvei vis dar duoda rūbus į gimdyklą? įdomu ar kas pasikeitė per 6,5 metų biggrin.gif o vaikiuką aprengia? nors aną kartą irgi turėjau savo rubelių vaikui, bet nespėjo aprengti mūsų rūbais, nes išvežė į Vilnių, šįkart tikiuosi viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
vilvet-
Gimdziau pries du men rolleyes.gif
taigi: man tai dave tik naktinius tokius sexovus kur dekolte iki bambos wink.gif) o siaip chalatuka savo norejau turet nors siule, visas kitas higienos priemones naudovjau savo(negalejau pakest vandenu sruvenimo tai dejausi pampersus..siaip vystikla tik viena dave..tai but buve nefainai nes bego kriokliais..:)vaikeliui gimdykloj reikia (bet kokiu sezonu)-tikros vilnos kojinyciu ir pamperso.Visa kita duoda, tiksliau ten ner ka duot..tik gimusi uzdeda toki koks atejo o veliau man ne nerenge..tik suvyste nes buvo karsta. Gimdziau pas vedeja, nesitariau is anksto, tiesiog taip isejo, beveik viskuo esu patenkinta, mielas geras kolektyvas, jei turesi kazkokiu klausimu gali ir a.z. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(juodaake25+ @ 2014 10 08, 23:26)
vilvet-
Gimdziau pries du men  rolleyes.gif
taigi: man tai dave tik naktinius tokius sexovus kur dekolte iki bambos wink.gif) o siaip chalatuka savo norejau turet nors siule, visas kitas higienos priemones naudovjau savo(negalejau pakest vandenu sruvenimo tai dejausi pampersus..siaip vystikla tik viena dave..tai but buve nefainai nes bego kriokliais..:)vaikeliui gimdykloj reikia (bet kokiu sezonu)-tikros vilnos kojinyciu ir pamperso.Visa kita duoda, tiksliau ten ner ka duot..tik gimusi uzdeda toki koks atejo o veliau man ne nerenge..tik suvyste nes buvo karsta. Gimdziau pas vedeja, nesitariau is anksto, tiesiog taip isejo, beveik viskuo esu patenkinta, mielas geras kolektyvas, jei turesi kazkokiu klausimu gali ir a.z. smile.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif jo jo, pamenu aš tuos sexovus naktinius lotuliukas.gif
o kuo esate nepatenkinta (rašote kad beveik viskuo patenkinta blush2.gif ) ?
Oi, pas vedėja aš tikrai nenoriu daugiau... net jei man milijoną sumokėtu unsure.gif už tai norėtųsi iš anksto susitarti blush2.gif
Atsakyti
keli dalykai:
(gal kitos isvis nekreiptu demesio i tai)
per apziura tik atvaziavus patiese kazkokio celofano gabala doh.gif lotuliukas.gif dabar net juokinga o tada kazkaip net pasimeciau, norejosi kazka leptelt del paklotelio bet tiek to..
akusere(nenoriu minet pavardes) stovejo per stipriuosius saremius susinerus rankas..aisku nereikejo ten aplink mane sokinet, bet juk jau su dievais snekejau tai arba geriau butu isejus arba bent kazka pasakius o cia stovi 20 min ir laukia kada jau lipsiu ant stalo..
padavus vaika visi isejo..ir 2 valandas neatejo! nu blem aisku vyras buvo tai ir vaika pasuko ir t.t. bet nu maza ka...rekti-kviesti? nors aki uzmestu gal as nukraujavau pvz negyvai lotuliukas.gif
per saremius ziauriai bego vandenys tai liepe savo kazka detis jei nepatinka..nu man ne tai kad nepatiko istikro tai jau dzin buvo bet gaila buvo akuseres nes nelabai ji patenkinta grindis vale, negi gaila tu palu..pries 11 metu visa kruva dave..sunaudojau viska ka turejau isidejus po gimdymo smile.gif

ir siaip..kadangi gimdziau nakti ir dar 3, ziurejo kazkaip pro pirstus i mane, bet yra dalyku del kuriu esu dekinga, pvz kad neplysau ir nekirpo, cia jau aciu akuserei kuri padare gerai savo darba thumbup.gif
po gimdymo kas liecia neturiu ne vieno prasto atsiminimo smile.gif kolektyvas super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2014 10 08, 15:22)
pas ką gimdei jei ne paslaptis?  ax.gif 
sakyk ten gimdyvei vis dar duoda rūbus į gimdyklą?  įdomu ar kas pasikeitė per 6,5 metų  biggrin.gif  o vaikiuką aprengia? nors aną kartą irgi turėjau savo rubelių vaikui, bet nespėjo aprengti mūsų rūbais, nes išvežė į Vilnių, šįkart tikiuosi viskas bus gerai  rolleyes.gif

Antra karta is eiles uztaikiau pas vedeja. Taciau jis manes net neapziurejo, nes vyko sunkus gimdymas, pasibaiges cp, o mano mazylis nusprende eilej nelaukti ir labai jau skubejo. Gimdziau tik su akusere. Tiesiog fantastiska akusere Jurate. Is visu triju gimdymu pats mieliausias ir lengviausias! Viskuo labai patenkinta. Vaikuciui tik pampersiuko ir serveteliu reikejo. Viska dave. Bet kita diena galejau ir savo rubeliais rengt. Pasirinkau ju, nes biskiuka gaila buvo tepliot naujus grazius. Juk tepasi, kol ipranti tuo kleckiuku rupintis. Naktinius dave gimdymui. Veliau savo vilktis reikejo. Gimdziau per tuos karscius, tai po pusantros paros isleido. Bet siaip sake, kad gali nors ir ta pacia diena paleist, jei gimdyve pareiskia nora rastu.
Atsakyti
Aciu mergaitės už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o neteko niekam gimdyti prie naujos jaunos ginekologes meckovskos,ji echoskopa man dare tai labai maloni pasirode,ir kokie dar ten gyditojei priimineje gimdimus nlb zinau kiek ten ju yra:)
Atsakyti
QUOTE(eggle20 @ 2014 10 15, 19:53)
Sveikos, o neteko niekam gimdyti prie naujos jaunos ginekologes meckovskos,ji echoskopa man dare tai labai maloni pasirode,ir kokie dar ten gyditojei priimineje gimdimus nlb zinau kiek ten ju yra:)

as tokios jaunos nepazistu g.gif o dirba ( bent jau dirbo pries 5,5 metu biggrin.gif ) Saltinis (vedejas), Rinkeviciene ir Kalinauskiene, dar nakti buvo kazkoks budintis gydytojas is kito miesto, bet nezinau pavardes, jo gal ir nera
Atsakyti
Jo as pas ta budinti gimdziau savo panele labai fainas,gaila bet po maniskes gimimo greit zuvo..
na as pas rinkeviciene nelabai noreciau papulti blush2.gif
o kodel saltinis jums nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(eggle20 @ 2014 10 17, 15:21)
Jo as pas ta budinti gimdziau savo panele labai fainas,gaila bet po maniskes gimimo greit zuvo..
na as pas rinkeviciene nelabai noreciau papulti blush2.gif
o kodel saltinis jums nepatinka?

Koks skirtumas, pas ka gimdyti? Juk vis tiek niekas uz mus vaiku nepagimdys, pacioms teks biggrin.gif Man isvis teko su akusere gimdyt. Ir nieko, gal dar ir geriau.
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2014 10 17, 16:00)
Koks skirtumas, pas ka gimdyti? Juk vis tiek niekas uz mus vaiku nepagimdys, pacioms teks  biggrin.gif  Man isvis teko su akusere gimdyt. Ir nieko, gal dar ir geriau.

Oi labai didelis skirtumas mirksiukas.gif kai viskas gerai gal ir vienai pagimdyti galima bet juk ne visada viskas eina gerai.... man pvz labai nepasiseke ir tikrai daugiau tokio gydytojo nenoreciau salia matyti doh.gif
Atsakyti