Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(Semilga @ 2010 02 14, 20:54)
Sveikutes.
Na, pagaliau prisiruosiau prisesti ir parasyti mirksiukas.gif Jau turim dukryte!Gime 2010 02 06 11.53h. ax.gif Labai greit viskas vyko,per h.Atvaziavau gimdyt su 8cm,staigiai viskas  ta ryta prasidejo ir baigesi.Na,saremius teko iskest,nes jau per velu buvo nuskausminti. Nei plysau,nei kirpo-liuks jauciuos.Mazyle ir.Svoris 3370g,50cm.Gulejau vienutej Ukmerges palatoj,salygos,prieziura-super.Su niekuo nesitarem is anksto.Budejo Kalinauskiene, ji ir dalyvavo gimdyme.Labai saunus zmogus! 4u.gif Taip pat ACIU tamsiaplaukei akuserei (nezinau jos vardo nei pavardes).Vaiku gyd tamsiaplauke ir buvo labai maloni 4u.gif Na, tikrai superinis personalas, prieziura.Tikrai nesigailiu,kad gimdziau ne Vilniuje, o Ukmergeje.Gal kada ir vaziuosime vel, sunaus gimdyti mirksiukas.gif
MES LABAI LAIMINGI!!!;)

P.S. apie situacija tuo metu.Be manes gulejo dar 3mamytes kitose palatose.Liuksine palata buvo uzimta, iskart pasiule vienviete nemokama.

Labai labai sveikinu su dukryte 4u.gif flirt.gif ir su sėkmingu gimdymu smile.gif Ačiū ir už informaciją apie GN. Jau visai ramiai jaučiuosi dabar dėl jų smile.gif Dar vienas mažytis klausimėlis, ar gimdant leidžia pasirinkti padėtį pačiai? Ar viskas vyksta standartiškai?
Atsakyti
QUOTE(Ledinuke @ 2010 02 18, 14:30)
Labai labai sveikinu su dukryte  4u.gif  flirt.gif ir su sėkmingu gimdymu smile.gif Ačiū ir už informaciją apie GN. Jau visai ramiai jaučiuosi dabar dėl jų smile.gif Dar vienas mažytis klausimėlis, ar gimdant leidžia pasirinkti padėtį pačiai? Ar viskas vyksta standartiškai?

Labukas 4u.gif
Tiesa pasakius man tuo momentu jau viskas buvo dzin smile.gif Kokia padetis ir kaip-buvo vienodai, norejosi,kad greiciau viskas paisbaigtu...Kai jau vaziavome i gimdymo namus saremiai pradejo kartotis,kas 3min,sedet isvis buvo nebepatogu, norejosi stotis...O priimamajame pradejau instinktyviai riestis i kamuoliuka ir gavau pastaba,kad kaip tik turiu tiestis,kad netrukdyciau leliui islysti...ateiti.O gimdykloje dariau tai,ka sake gyd Kalinauskiene smile.gif tik liepe man rankomis lankytis uz tokiu rankenu,o man buvo lengviau,kai rankas istiesus laikiau sau virs galvos smile.gif Tai net ir sake,jei man taip patogu,galiu laikytis...tik paskui jau stumant isikabinau i tas rankenas smile.gif Manau,kad viskas vyksta standartiskai smile.gif Nelabai ka ten pasirinksi...
Svarbiausia,kad viskas butu gerai ir baigtus laimingai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos,
sakykit, kaip su natūraliu gimdymu Ukmergeje? Nenorim jokiu skatinimu, nuskausminimu, cezariu ir t.t. ir pan...
Atsakyti
QUOTE(jurgaMac @ 2010 04 23, 11:32)
Sveikos, mamos,
sakykit, kaip su natūraliu gimdymu Ukmergeje? Nenorim jokiu skatinimu, nuskausminimu, cezariu ir t.t. ir pan...

Šiaip manau niekas ir neskuba tokių dalykų siūlyt mirksiukas.gif aš kai gimdžiau tai nei karto nepasiūlė nusiskausmint, net ir neklausė, man tik veikla sustojo kai jau atėjo stūmimo laikas tai tada pati pasakiau kad nieko nejaučiu ir suleido skatinančiųjų, nes virkštelė buvo aplink kakliuką apsivyniojusi tai manau kad delsimas ir laukimas kada ir ar iš viso atsinaujins veikla būtų pakenkusi mano sūnui ax.gif o šiaip manau geriausia nuvažiuoti ir pasikalbėti, atsakys tau į visus klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, apsiziurejom ir mes Ukmerges gimdymo namuose. Viskas jauku, "euroremontas" biggrin.gif
tik va gaila, kad savo kamuoli teks veztis - neturi kamuoliu jie. O is patirties bijau, kad gali laaaaabai praversti.
Gal ir mes cia trauksim... reik netingeti tik visas temeles persiskaityt g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaMac @ 2010 04 23, 19:13)
Na va, apsiziurejom ir mes Ukmerges gimdymo namuose. Viskas jauku, "euroremontas" biggrin.gif
tik va gaila, kad savo kamuoli teks veztis - neturi kamuoliu jie. O is patirties bijau, kad gali laaaaabai praversti.
Gal ir mes cia trauksim... reik netingeti tik visas temeles persiskaityt  g.gif

na,as tikrai patenkinta,kad gimdziau Ukmergej.Ne tame Vilniaus konvejeryje...apie Utena net nesneku:)matau,kad nuo Moletu esi,kaip ir as;)Sekmiuko!
Atsakyti
Tikiuosi, viskas bus gerai. Labai noriu to naturalumo, kad kuo maziau mane kusintu smile.gif
na, aisku, jei jau labai kas blogai...
o vakar siaip del idomumo paklausiau, ar galima butu gimdyti atsitupus, ar apsiklaupus. Kaip nors tik negulint.. Tai paaiskino, kad pas juo tokios lovos ir kitaip negalima smile.gif
dievuliau, gal bent musu dukros ligoninese gales gimdyti, kaip nores. Anglijoje mano drauge gimde tikrai ne dideliame mieste, leido ir klupoti, ir kaip nori vaikuti isstumti. kaip patogiau gimdyvei.
Na, bet patikino, kad saremiu metu galesiu daryti, ka noresiu. Aciu nors uz tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaMac @ 2010 04 24, 08:35)
Tikiuosi, viskas bus gerai. Labai noriu to naturalumo, kad kuo maziau mane kusintu smile.gif
o vakar siaip del idomumo paklausiau, ar galima butu gimdyti atsitupus, ar apsiklaupus. Kaip nors tik negulint.. Tai paaiskino, kad pas juo tokios lovos ir kitaip negalima smile.gif
dievuliau, gal bent musu dukros ligoninese gales gimdyti, kaip nores. Anglijoje mano drauge gimde tikrai ne dideliame mieste, leido ir klupoti, ir kaip nori vaikuti isstumti. kaip patogiau gimdyvei.
Na, bet patikino, kad saremiu metu galesiu daryti, ka noresiu. Aciu nors uz tiek biggrin.gif

As,kai pirmaja dukryte gimdziau, Vilniuje, tada man teko ant kamuolio sokineti,sedeti,kad gimdyma paskatinti... o dabar net nebuvo kada apie tai susimastyti ar galvoti,kai viskas vyko taip greit smile.gif neprireike.Matai,gimdymas gimdymui nelygus.Pagal aplinkybes viskas,kaip susiklosto smile.gif
Atsakyti
As tai sedejau ant kamuolio, nes man tai buvo pati patogiausia padetis smile.gif
o kaip bus dabar - ziuresim
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2010 04 24, 00:53)
na,as tikrai patenkinta,kad gimdziau Ukmergej.Ne tame Vilniaus konvejeryje...apie Utena net nesneku:)

As siaip pirma irgi Ukmergeje gimdziau ir viskas buvo thumbup.gif Bet dabar antra planuoju Utenoje g.gif O kodel apie Utena net nesneki, gal kas negerai ten g.gif Paprasciausia man idomi kiekviena nuomone. Apsigalvociau kol dar nevelu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiva @ 2010 04 25, 18:36)
As siaip pirma irgi Ukmergeje gimdziau ir viskas buvo thumbup.gif  Bet dabar antra planuoju Utenoje g.gif O kodel apie Utena net nesneki, gal kas negerai ten g.gif Paprasciausia man idomi kiekviena nuomone. Apsigalvociau kol dar nevelu blink.gif

na, dauguma,kiek teko bendrauti, skaityti, apie Utena nekaip (bent jau anksciau atsiliepdavo).Atseit nekokia prieziura, tas gyd toks, tas anoks...Kone normalaus ir nera :)Mano bendradarbes uteniskes, ypac nekokia nuomone apie gimdymo skyriu ten turejo.Atseit kazkokiu bakteriju budavo galima pasigaut, leliukai sirgdavo.Bet dabar situacija atseit jau i geraja puse pasikeitusi,kai pasikeite valdzia (gi ir remontas padarytas).Moteriske vietoj vyro eme vadovauti.Tai ji labai susirupinusi,kad bent jau is Moletu visai nebesulaukia gimdyviu...Ir klausia Moletu ginekologiu, negi pas jus nesciu moteru nebera? smile.gif O,kad dauguma renkasi arba Ukmerge, arba Vilniu.Mano puske, gyvenanti Utenoje, ten gimde pries metus, na viskas jai pradejo sklandziai, liko patenkinta(Jei nestumas ir gimdymas nera sunkus,komplikuotas,manau,bet kur galima gimdyti.)Pasiskaityk Uteniskiu temele, dabartiniu ziniu kaip ten kas, nelabai ir zinau, tik as pati Tavo vietoj rinkciausi Ukmerge,jei ir pirmaji vaikuti cia gimdei, jeigu patiko,nenusivylei,kur jau viskas daugmaz zinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaMac @ 2010 04 24, 09:35)

As , kai dukryte gimdziau , zinoma , Ukmergeje, man atsigulus nesiseke stumti, nelindo vaikutis lauk, tada stumiau atsitupusi, taip, kad jie suteikia tokias galimybes, deja tik ir atsitupus nepavyko, baigesi visvien cezariu unsure.gif
Atsakyti