Sveikos.O kieek mokat gydytojams uz gimdyma, jei tariates?
Gal kas gimdete paskutiniu metu?O gal ruosetes?
Tylu cia kazkaip... Man irgi aktualu butu, ar kas gimdet nesenei su epiduru ? Kaip ten naujasis anesteziologas kazi?
Sveikutes, as su klausimeliu.Ka reiktu turet su savim vaziuojant iligonine?Senai teko buti gal kas pasikeite?
QUOTE(Dalija23 @ 2014 01 16, 20:46)
Sveikutes, as su klausimeliu.Ka reiktu turet su savim vaziuojant iligonine?Senai teko buti gal kas pasikeite?
Tai kaip visa laika Nieko naujo nera, gali nuoga basa atvaziuoti, Ukmergeje duoda viska, aisku, savo mieliau. Dokumentus reikia tureti, pozityvia nuotaika Sekmes gimdancioms, tikrai Ukmergeje labai faina, gimdziau du kartus, visi gydytojai geri Vaiku daktares mielos, slaugutes geros, net sanitares ir tos malonios
Sveikos visos, atradau nerealia gyd. Kireiliene, isejau is kabineto su tokiom gerom emocijom, kai planuosim leliuką tik pas ja eisiu
As jau po visko, tai nusprendziau parasyti trumpai apie siuos GN Pirmaji vaikeli gimdziau Kaune, tai truputi turiu su kuo palygint. Ka galiu pasakyt. Likau nustebinta. Buciau zinojusi,kad Ukmergeje taip gerai,tai tikrai nebuciau vaziavusi pirmo vaiko i Kauna gimdyt, neva didmiestis,tai daug geriau viskas:) Klydau. Esu begalo dekinga visam personalui ten dirbanciam,gydytojai Rinkevicienei taip pat:) Viskas man ten patiko nuo aplinkos iki personalo. Gulejau mokamoj seimyninej palatoj, rupinosi manim ir leliuku visi,gimdymo metu irgi viskas vyko sklandziai ir profesionaliai Zodziu ,jeigu kas abejojate dar,tai manau,kad stumkit abejones tolyn ir vaziuokit cia gimdyt:)
Aš abu mažylius Ukmergėj gimdžiau ir jeigu dar kada nors tektu gimdyti rinksiuos tik Ukmergę. Tikrai kiek daug reiškia, kai personalas švelnus ir paslaugus, visada nuotaikoj, pamokantis, padrąsinantis, na tikrai viskas kas geriausia nuo valytojos iki skyriaus vedėjo
QUOTE(Elee @ 2014 06 14, 15:41)
Aš abu mažylius Ukmergėj gimdžiau ir jeigu dar kada nors tektu gimdyti rinksiuos tik Ukmergę. Tikrai kiek daug reiškia, kai personalas švelnus ir paslaugus, visada nuotaikoj, pamokantis, padrąsinantis, na tikrai viskas kas geriausia nuo valytojos iki skyriaus vedėjo
Skyriaus vedejas dar tas pats? sakiau antra ten gidysiu tik kai jo nebus... bet teks nuvaziuoti dar karteli bet tikiuosi jo nebus kai as gimdysiu
QUOTE(torimika @ 2013 01 24, 18:19)
Sveikos,
Jeigu yra svarstančių, ar gimdyti Ukmergėje ar rinktis kitą miestą - aš tik už Ukmergę, nors pati esu iš Vilniaus. Gimdžiau Ukmergėje spalio mėnesį ir likau sužavėta personalu - rūpestingumu, nuoširdumu ir profesionalumu. Nors teko iškęsti skatinamųjų dozes ir cezario pjūvį, tačiau po operacijos jaučiausi praktiškai kaip viešbutyje. Ir nebijokite gimdyti prie gyd. Rinkevičienės - gal kiek griežtesnė, bet tikrai gera. Tiek ji, tiek gyd. Kalinauskienė ir vedėjas Šaltinis profesionalūs, paslaugūs. Sesutės ir vaikų gydytoja vaikučiu rūpinasi nuo pirmos akimirkos. Dar operacinėje parodė dukrelę, žindyti gavau vos nuvežus į palatą. Vaikų gydytoja kiekvieną dieną pravesdavo trumpas pamokėles apie vaikučio žindymą ir priežiūrą. Kitą gimdymą būtinai vėl važiuosiu į Ukmergę, nes gera savijauta ir aplinka po gimdymo svarbiausia. Beje, iš anksto dėl gimdymo nesitariau, pinigų nedaviau - personalas tiesiog iš pašaukimo paslaugus.
Jeigu yra svarstančių, ar gimdyti Ukmergėje ar rinktis kitą miestą - aš tik už Ukmergę, nors pati esu iš Vilniaus. Gimdžiau Ukmergėje spalio mėnesį ir likau sužavėta personalu - rūpestingumu, nuoširdumu ir profesionalumu. Nors teko iškęsti skatinamųjų dozes ir cezario pjūvį, tačiau po operacijos jaučiausi praktiškai kaip viešbutyje. Ir nebijokite gimdyti prie gyd. Rinkevičienės - gal kiek griežtesnė, bet tikrai gera. Tiek ji, tiek gyd. Kalinauskienė ir vedėjas Šaltinis profesionalūs, paslaugūs. Sesutės ir vaikų gydytoja vaikučiu rūpinasi nuo pirmos akimirkos. Dar operacinėje parodė dukrelę, žindyti gavau vos nuvežus į palatą. Vaikų gydytoja kiekvieną dieną pravesdavo trumpas pamokėles apie vaikučio žindymą ir priežiūrą. Kitą gimdymą būtinai vėl važiuosiu į Ukmergę, nes gera savijauta ir aplinka po gimdymo svarbiausia. Beje, iš anksto dėl gimdymo nesitariau, pinigų nedaviau - personalas tiesiog iš pašaukimo paslaugus.
Pasirasau po kiekvienu zodziu! Pirma gimdziau vgn, antra, po geru metu laikotarpio- ukmergeje. Net neturiu ka lyginti...
Norejau paklausti- gal per 8 m kas pasikeite- rubelius naujagimiui reikia tureti savo, ar dar vis rengia valdiskais?
Norejau paklausti- gal per 8 m kas pasikeite- rubelius naujagimiui reikia tureti savo, ar dar vis rengia valdiskais?
[/quote]
Duoda rubelius
Ar yra kas neseniai gimde ukmergeje?