QUOTE(ingoo @ 2013 02 12, 19:49)
Gal kaip kam. Aš jau pagalvočiau, ar kitąsyk gimdyčiau Ukmergėj. Dalis personalo superinė, o kita dalis visai ne. Arba jei gimdyčiau, tai mokėčiau, kad manimi ir mano vaiku rūpintųsi tik tas personalas, kuris išties malonus. Jau kokią traumą man įvarė viena seselė, tai gyvenime nepamiršiu. o dar kai nežinodama gėriau obuolių sultis ir ničniekas iš personalo nepasakė, kad negalima, vaikas paskui visą naktį klykė, tai mane kaltino, kad vaikas klykia, aš gi aceit ne viena čia guliu. Tai kaip tai suprasti. Žodžiu, jei kam viskas buvo liuks tai šaunu, o man šaukštas deguto visą statinę pagadino:(
A ne? Vargsele
as manau ,bet kur atsirastu koks zmogus ,kad kazka sugadintu...kai jau gimdziau ,buvo pas mane kazkokia tai daktare atejus,tai sake kad ilgai gimdysiu,man tai buvo motyvacija ir po siu zodziu "issoviau"
o del obuoliu sulciu ,as net ir negalvociau ,juk cia savaime aisku ,kad tokie dalykai pucia pilvuka,ir kai maitini persiduoda su MP.
linkiu ,jei planuojat dar gimdyti,kad kita karta pasisektu labiau!!! O del pinigeliu,as asmeniskai ,nemokejau nei cento iki gimdymo,atsidekojome tik kai israse,bet taip pat ne pinigais!!!!
juk jei duosi uz tave nepagimdys gi