QUOTE(kachukas @ 2012 08 17, 11:05)
Gal galite papasakoti, kaip del planines operacijos? Gavote savo gydytojo siuntima ir nuvaziave i GN registratura buvote nusiusta i konsultacija del operacijos? Esu ne is Ukmerges, todel nzn, kaip yra ten.
aciu
Aš lankiausi pas gydytoją, kuri dirba ir skyriuje, tai man kažkokių rūpesčių nebuvo. Reikėjo tik sulaukti 39 savaitės, nes tik nuo jos daro planinius. Iš anksčiau aptarėme operacijos datą. Atvažiavau dieną prieš operaciją tyrimų pasidaryti, vakare paguldė, kitą rytą jau ir operacija.
QUOTE(burbenko @ 2012 08 17, 11:08)
Klizmos nieks nedare, o ir pati namie nesidariau
Natūraliai gimdančioms turbūt įvairiai, o prieš cezarį klizma būtina, nes parą reikės po operacijos gulėti. Aš turėjau Microlax ir pati pasidariau. O kokią klizmą daro neturinčioms, tai neįsivaizduoju
Aš turėjau prieš abu gimdymus ir man buvo ramiau.
QUOTE(kachukas @ 2012 08 17, 11:08)
bet ar gydytojai vienodai gerai atlieka savo darba kaip ir VNL?)
Ir operacija, ir priežiūra po jos esu labai patenkinta
QUOTE(Akvilinaa @ 2012 08 17, 11:26)
Na po biski ryskeja ir man vaizdas
kaip ten kas bus
o kaip su vaikelio maitinimu jai pienelio neturi gal kuriai taip buvo vezetes buteliuka ar soskyte?
kiek daug maz pampersu vaikuciui jums ligoninej prireike
Ukmergės GN turi ar siekia naujagymiui palankių gimdymo namų statuso, tai buteliukams ir soskėms nepritars
Labai skatina natūralų maitinimą. Padeda, mokina, jeigu tik reikia. Vaikučių gydytojos ir sesutės fantastiškos
Aš ėmiau visą poką sauskelnių, nes 5 maždaug parom guliausi - nesinorėjo paskui dėl poros pampersų kažkur lakstyti, ar vyrą varinėti.
Savų drabužiukų vaikučiui aš irgi turėjau ir teko keletą kartų perrengti, kai prakakojo. Galvoju, kad keletą naudinga būtų pasiimti. Niekas nesupyks, jei pakviesit ir paprašysit švarių drabužėlių vaikučiui, bet man buvo paprasčiau perrengti savais. Tik, kaip jau burbenko minėjo, svarbu neužmiršti pasakyti, kad savi ir perrengiant atidės į šalį