Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(lina.mazylis @ 2012 06 04, 20:12)
Sveikos visos esamos ir busimos mamos  4u.gif
Siandien pirma karta susimasciau, kad jau ateina ir mano laikas gimdyt (pagal sios dienos echo jau 06.25), tai lengva panika uzpuole.. Kazkada buvau ukmergiske, tada Vilnius, o dabar Sirvintos. Pirmaji gimdziau Vln, bet dabar jau manau, kad reik kur arciau, kur seimai patogiau. Gal galit papasakot kas ir kaip cia vyksta? kokia tvarka? mokesciai?  blush2.gif

Labukas. Gimdziau Ukmergeje pries tris metus. Likus savaitei iki gimdymo nuvaziavom apsiziureti kaip kas. Akuseres maloniai aprode ir gimdykla ir palatas. Tiek apie gimdymo namu tvarka, tiek apie personala esu pacios geriausios nuomones thumbup.gif Su nieko nesitariau, papuoliau per gyd. Saltinio budejima. Akuseres labai malonios, labai didelis demesys maitinimui krutimi. Ir nesvarbu ar pirmas vaikutis, ar ne. Vienodai rodo kaip maitinti, kaip kruti paduoti. Jei reiketu, tikrai rinkciausi Ukmerges GN.
Atsakyti
Dekui uz nuomone 4u.gif
as irgi buvau ten apsizvalgyt, tik gimdyklu nepamaciau, nes kaip tik buvo dvi gimdancios, o visa kita man pasirode puikiai. Is draugius irgi tik geri atsiliepimai, tad manau nesiblaskysiu ir atejus didziajai dienai vaziuosiu butent ten, o jau kas priims mano maziuka ne taip jau baisiai ir svarbu. Zinau du ten dirbancius daktarus, bet gal yra daigiau g.gif Zinau tik Saltini ir Kalinauskiene, o kas dar ten gimdymus priimineja? Gal kas zinot, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Aš galvojau, kad gimdymus priima tik Kalinauskienė ir Šaltinis, bet paskui girdėjau, kad gali būti ir Rinkevičienė ir Pranevičienė ir Kireilienė. Asmeniškai norėčiau gimdyti prie Šaltinio arba Kalinauskienės. O šiaip neseniai buvau Akušeriniam tai personalas tikrai labai gerietiškas ir fainas. Net nebaisu pasidarė laukti, kada gimdysiu smile.gif Ar daug bus gimdančių apie Jonines? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingoo @ 2012 06 18, 14:32)
Aš galvojau, kad gimdymus priima tik Kalinauskienė ir Šaltinis, bet paskui girdėjau, kad gali būti ir Rinkevičienė ir Pranevičienė ir Kireilienė. Asmeniškai norėčiau gimdyti prie Šaltinio arba Kalinauskienės. O šiaip neseniai buvau Akušeriniam tai personalas tikrai labai gerietiškas ir fainas. Net nebaisu pasidarė laukti, kada gimdysiu smile.gif  Ar daug bus gimdančių apie Jonines? g.gif

As irgi ju noreciau, bet tartis specialiai nesitarsiu ax.gif gal pataikysiu rolleyes.gif
Klausimas apie Jonines thumbup.gif o kaip tai numatyt? mano terminas liepos 1, pagal echo birzelio 25, o pagal savijauta, tai nors ir dabar, nes jau pavargau ir noriu kuo greiciau cool.gif tad galeciau atsakyti, kad noreciau ir per jonines pagimdyt smile.gif jei ka tai draugausim wink.gif
Atsakyti
Na man apskaičiavo terminą apie Jonines, bet ką ten gali žinoti, gali būti ir anksčiau ir vėliau. smile.gif
Atsakyti
Mano terminas irgi panasus, bet dar nzn gimdysiu Ukmergej ar Vilniuj... niekaip neapsisprendziu:) Pirma gimdziau Ukmergeje, labai man ten aptiko, bet kadangi dbar nelabai tureciau ukmergej kam palikt vaiko, turbut teks rinktis Vilniu, nebent kai busim kaimuke Ukmergej prasides veikla 4u.gif Beje pirma gimdziau prie Rinkevicienes, man tai ji superine pasirode. Bet sake, kad yra nuotaikos zmogus, tai matyt mums pasitaike toji geroji nuotaika:)
Atsakyti
sveikos 4u.gif

as gimdziau 04-17 d. pasitaike Saltinis, bet po gimdymo i palata dazniau savijautos ateidavo paklaust Rinkeviciene, na nezinau ji man tikrai buvo super thumbup.gif
dazniausiai budi kiek supratau tai Saltinis ir Rinkeviciene kitos i savaite karta (kazkas toko).
kolektyvas tikrai labai saunus ir draugiskas thumbup.gif palatos ir lb geros. o ir maistas bent man skanus ir pakanka jo per akis mirksiukas.gif
tikrai manau Ukm gimdyciua ir antra thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif pries beveik 6 men gimdziau Ukm GN, ka galiu pasakyti personalas nuostabus, prieziura taip pat.. jeigu reiktu gimdyti dar karta gimdyciau net nesusimascius ten pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaatytee20 @ 2012 06 26, 20:41)
Sveikutes  4u.gif  pries beveik 6 men gimdziau Ukm GN, ka galiu pasakyti personalas nuostabus, prieziura taip pat.. jeigu reiktu gimdyti dar karta gimdyciau net nesusimascius  ten pat  smile.gif

Labai optimistiskai nuteikia tokie postai thumbup.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
Gimdziau 2 vaikus Ukmergeje. Patys geriausi atsiminimai apie daktarus ir personala. O daktares Gruzauskaites mokymai priziureti kudiki is vis thumbup.gif Daktare D. Kalinauskiene - tai daktare is pasaukimo, o personalo sesuciu gerumas ir malonumas is vis mane stebino.
Atsakyti
QUOTE(DOGEFA @ 2012 07 25, 08:52)
Gimdziau 2 vaikus Ukmergeje. Patys geriausi atsiminimai apie daktarus ir personala. O daktares Gruzauskaites mokymai priziureti kudiki is vis thumbup.gif  Daktare D. Kalinauskiene - tai daktare is pasaukimo, o personalo sesuciu gerumas ir malonumas is vis mane stebino.

Visiškai sutinku thumbup.gif lyg ne Lietuvoj gimdžius būčiau - tokios priežiūros nebent privačiai už tūkstančius tesulaktum doh.gif Kuo nuoširdžiausias ačiū visam nerealiam kolektyvui 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes smile.gif kurios nesenai gimdziusios gal galit papasakot ligonines tvarka? ax.gif na kaip viskas vyksta nuo nuvaziavimo iki isvaziavimo su vaikiukiu ka vezetes ka reikejo pacioms turet? 4u.gif
Atsakyti