QUOTE(lina.mazylis @ 2012 06 04, 20:12)
Sveikos visos esamos ir busimos mamos
Siandien pirma karta susimasciau, kad jau ateina ir mano laikas gimdyt (pagal sios dienos echo jau 06.25), tai lengva panika uzpuole.. Kazkada buvau ukmergiske, tada Vilnius, o dabar Sirvintos. Pirmaji gimdziau Vln, bet dabar jau manau, kad reik kur arciau, kur seimai patogiau. Gal galit papasakot kas ir kaip cia vyksta? kokia tvarka? mokesciai?
Siandien pirma karta susimasciau, kad jau ateina ir mano laikas gimdyt (pagal sios dienos echo jau 06.25), tai lengva panika uzpuole.. Kazkada buvau ukmergiske, tada Vilnius, o dabar Sirvintos. Pirmaji gimdziau Vln, bet dabar jau manau, kad reik kur arciau, kur seimai patogiau. Gal galit papasakot kas ir kaip cia vyksta? kokia tvarka? mokesciai?
Labukas. Gimdziau Ukmergeje pries tris metus. Likus savaitei iki gimdymo nuvaziavom apsiziureti kaip kas. Akuseres maloniai aprode ir gimdykla ir palatas. Tiek apie gimdymo namu tvarka, tiek apie personala esu pacios geriausios nuomones Su nieko nesitariau, papuoliau per gyd. Saltinio budejima. Akuseres labai malonios, labai didelis demesys maitinimui krutimi. Ir nesvarbu ar pirmas vaikutis, ar ne. Vienodai rodo kaip maitinti, kaip kruti paduoti. Jei reiketu, tikrai rinkciausi Ukmerges GN.