Sveikos mamytes, gal kas gali man i az parasyti kiek kainuoja gydytojo iskvietimas jei esi su juo susitarus labai prasau jei kas zino kokios info parasykit man, gimdyti rosiuos uz poros savaiciu ir esu susitarus, seip man planinis CP, bet galiu iki nustatytos datos nedatraukti, bandziau paankstinti data, bet sake jei kas skambink bet kuriuo paros metu, tai kaip suprantu uz iskvietime teks susmoketi
Sveikos, Mergaitės, esu ne Ukmergiškė, bet norėčiau apsilankyti privačiai.Kokios gydytojos turi savo kabinetus?Bandau ieškoti per google, bet nieko nerandu
Įkopęs į kalno viršūnę jautiesi suglumęs, laimingas. Ir tie, kuriems ta viršūnė dar prieš akis, yra vieninteliai, kuriems tu šiek tiek pavydi... /V.Visockis/
Sveikos,
Mergaitės, esu ne Ukmergiškė, bet norėčiau apsilankyti privačiai.Kokios gydytojos turi savo kabinetus?Bandau ieškoti per google, bet nieko nerandu
Sveikos, Mergaitės, esu ne Ukmergiškė, bet norėčiau apsilankyti privačiai.Kokios gydytojos turi savo kabinetus?Bandau ieškoti per google, bet nieko nerandu
Gydytoja Pranevičienė turi privatų kabinetą, tik kontaktų aš nežinau
Sveikos visos esamos ir busimos mamos
Siandien pirma karta susimasciau, kad jau ateina ir mano laikas gimdyt (pagal sios dienos echo jau 06.25), tai lengva panika uzpuole.. Kazkada buvau ukmergiske, tada Vilnius, o dabar Sirvintos. Pirmaji gimdziau Vln, bet dabar jau manau, kad reik kur arciau, kur seimai patogiau. Gal galit papasakot kas ir kaip cia vyksta? kokia tvarka? mokesciai?
Sveikos,
Mergaitės, esu ne Ukmergiškė, bet norėčiau apsilankyti privačiai.Kokios gydytojos turi savo kabinetus?Bandau ieškoti per google, bet nieko nerandu
Sveika, yra viena akusere-ginekologe turinti savo kabineta,taip pat ji ir ligonineje dirba, tai J. Praneviciene, bet ispeju,pas ja geriau nesilankyti Gali apsilankyti ligonineje pas Kireiliene, ji labai gera,maloni gydytoja