Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(JuNeMi @ 2011 07 12, 09:42)
na kiek zinau tai jau tuoj menesis bus kai ji komoj guli o leliukui viskas gerai

Eina sau taip ilgai komoi mazai sansu kad nubus , o kaip tas gyditojas tikiuosi toliau nebedirba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JuNeMi @ 2011 07 11, 20:13)
sveikutes
is M raides pavarde toks ryzas daktaras.
po sito ivykio as jau pradejau bijot gimdyt  doh.gif

Tik nepasiduok baimei,nenusiteik blogai mirksiukas.gif Pamatysi - viskas bus gerai,juk pilna tema puikių atsiliepimų mirksiukas.gif

QUOTE(eggle20 @ 2011 07 12, 09:08)
tai toks ryziukas lyg ir vedejass ten... o kaip ta mergina laikosi ir leliukas?

Mamytė komoj jau 3 savaites,o mergytė graži ir sveika auga apsupta tėvelio ir senelių meilės.
Atsakyti
QUOTE(JuNeMi @ 2011 07 11, 19:13)
sveikutes
is M raides pavarde toks ryzas daktaras.
po sito ivykio as jau pradejau bijot gimdyt  doh.gif

jis man abu kartus dare epiduira,tai nusiskundimu neturiu,bet kazkuriuo metu ejo kalbos,kad jis pagert megejas lyg ir,dabar su tyla susitarus esu,kazkaip nebebijau nieko,tik norisi,kad greiciau viskas praeitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DeilijoSa @ 2011 07 12, 19:14)
jis man abu kartus dare epiduira,tai nusiskundimu neturiu,bet kazkuriuo metu ejo kalbos,kad jis pagert megejas lyg ir,dabar su tyla susitarus esu,kazkaip nebebijau nieko,tik norisi,kad greiciau viskas praeitu  smile.gif

Man taip pat tas 'ryzas' dare epidura, padare puikiai, jokiu nusiskundimu neturejau 4u.gif tas kalbas ir as girdejau, bet tfu tfu man viskas gerai praejo. Antra gimdziau irgi Ukm ir be jokios baimes, taip, kad nenusigasdinkit, ten tikrai saunus zmones dirba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DeilijoSa @ 2011 07 12, 17:14)
jis man abu kartus dare epiduira,tai nusiskundimu neturiu,bet kazkuriuo metu ejo kalbos,kad jis pagert megejas lyg ir,dabar su tyla susitarus esu,kazkaip nebebijau nieko,tik norisi,kad greiciau viskas praeitu  smile.gif

o kodel is anksto del epiduros tareisi?biski man cia nedasyla kad cia visos del jjos tariasi.
Atsakyti
QUOTE(JuNeMi @ 2011 07 12, 19:06)
o kodel is anksto del epiduros tareisi?biski man cia nedasyla kad cia visos del jjos tariasi.

man tai ramiau,as susitariu ir ramiai laukiu tos dienos be jokio streso,juolab,kad ir si syki nusimato skatinimas,tai nerimo ir taip uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 07 12, 17:53)
Tik nepasiduok baimei,nenusiteik blogai mirksiukas.gif Pamatysi - viskas bus gerai,juk pilna tema puikių atsiliepimų mirksiukas.gif
Mamytė komoj jau 3 savaites,o mergytė graži ir sveika auga apsupta tėvelio ir senelių meilės.

bet ziauru kaip del kazkokio daktaro aplaidumo sugriaunami zmoniu gyvenimai unsure.gif
Atsakyti
man sitas pats anesteziologas is antro karto itaike kur reikia, bet aciu D, viskas gerai unsure.gif kazkaip galvojau, visiem gali pasitaikyt, juk nesimato kaip ten viduj, kur tas reikiamas taskelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 07 12, 16:53)

pasirodo seneli H. as labai gerai pazystu, stiprybes jam ir artimiesiems, tikiuos visa sita istorija baigsis laimingai, nors kaip supratau tai jei pabus is komos didele tikimybe, kad reiks viska mokintis is naujo doh.gif tikekimes geriausio 4u.gif
Atsakyti
Svarbiausiai kad liktu gyva 4u.gif
Atsakyti
http://www.ukzinios....-tragedija.html
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes 4u.gif
Gal kuri zinote iki kada gydytoja Kalinauskiene atostogauja? O gal jau sugrizo po atostogu?
Atsakyti