Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 06 26, 12:32)
Ketvirtadienį šiuose GN gimdė pusbrolio žmona,deja,šiuo metu ji yra santariškių reanimacijoj,ištikta komos... Anestezeologas nesugebėjo padoriai įvesti kateterio į stuburą...

blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif siaubas kazkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 06 26, 11:32)
Ketvirtadienį šiuose GN gimdė pusbrolio žmona,deja,šiuo metu ji yra santariškių reanimacijoj,ištikta komos... Anestezeologas nesugebėjo padoriai įvesti kateterio į stuburą...

Aš tikrai nieko neužtariu. Ukmergėje yra nedaug anesteziologų ir deja kai kurie turbūt ne tiek profesionalūs, kiek norėtųsi, bet vis tiek nesuprantu kaip koma susijusi su anestezija g.gif Gal čia dar kažkokios aplinkybės prisidėjo? g.gif
Atsakyti
Ne medikė aš,tiesiog rtaip pasakė santariškėse,vaistai pateko ant vidaus organų.Taip pat beveik 12 val buvo delsiama daryti cezarį,nors motinai jau mėnesį buvo aukštas kraujospūdis...
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 06 26, 11:32)

o Dievuli doh.gif tikiuosi pusbrolio zmona 4u.gif o pas ka gimde?
Atsakyti
jo girdejau ne karta kad ukmergej tempia kiek tik imanoma kad tik ne cezari daryt...uztat man ir baisu vel ten gimdyt.gerai kad pirma karta naturaliai pagimdziau.dazani mamos is ten grizta labai nukankintos bet man atrodo ar verta?juk nusikankina ir mama ir vaikas.....

o del savros ten na seip svaru, bet tvarka tai nekokia...nes su pirmaja paskui teko naujagimiu ligoninej pagulet tai ten va tvarka, tikrai neleidzia eit visu kas tik nori, ir turi spec maisiukus ant koju uzsidet kad tik kuo maziau bakteriju atnest...o ukmergej tai ejo pas man kas norejo, ir po kiek norejo, ir tikrai nieks ten neziurejo....
na gal jau po dvieju metu ir pasikeite tvarka...greit suzinosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2011 06 27, 10:18)
jo girdejau ne karta kad ukmergej tempia kiek tik imanoma kad tik ne cezari daryt...uztat man ir baisu vel ten gimdyt.gerai kad pirma karta naturaliai pagimdziau.dazani mamos is ten grizta  labai nukankintos bet man atrodo ar verta?juk nusikankina ir mama ir vaikas.....

o del savros ten na seip svaru, bet tvarka tai nekokia...nes su pirmaja paskui teko naujagimiu ligoninej pagulet tai ten va tvarka, tikrai neleidzia eit visu kas tik nori, ir turi spec maisiukus ant koju uzsidet kad tik kuo maziau bakteriju atnest...o ukmergej tai ejo pas man kas norejo, ir po kiek norejo, ir tikrai nieks ten neziurejo....

man irgi su pirmu tempe, vis lauke kada pagimdysiu, nors cezariui buvo pasiruose. Issikankinau nemazai, bet labai dziaugiuos, kad nedare cezario thumbup.gif nors tada tai visus keikiau ir norejau kad viskas greiciau baigtusi
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 06 26, 10:32)

o koks aniasteziologas ?pavarde kokia?
del cezario visad tempia,tempe ir man,del to pikta,nu bet viskas gerai buvo.
nu bet dabar tai bijosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DeilijoSa @ 2011 06 27, 19:52)
o koks aniasteziologas ?pavarde kokia?
del cezario visad tempia,tempe ir man,del to pikta,nu bet viskas gerai buvo.
nu bet dabar tai bijosiu  doh.gif

Nebijokit,puiku,kad nepuola iškart CP daryti 4u.gif Svarbu sekti visą eigą mirksiukas.gif
O pavardžių nežinau,nenoriu klausinėti,nes pusbrolis visdar paklaikęs vaikšto,ką pasako - išklausom,nesinori kamantinėti.
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2011 06 27, 11:18)
o ukmergej tai ejo pas man kas norejo, ir po kiek norejo, ir tikrai nieks ten neziurejo....

Na nezinau,atrodo,musu vaikams panasiai laiko,bet buvo visai kitaip.Ateit aplankyt galima butu TIK lankymo valandomis ir ne daugiau nei 2 zmonems.
Si karta niekas nerakino duru,bet tiek mane,tiek mano palatos kaimyne lanke tik lankymo valandomis(abi jau nepirmakartes,tai zinom smile.gif ).
Del anesteziologo-pirma karta gimdziau su epiduru.Leido gyd.Tyla.Nuostabus daktaras simtas 4u.gif jam.Si karta vel su juo susitarus buvau,bet nebespejau,nrs atvaziavau 8 cm,po 35 min jau supau dukryte.
Merginos,jei tariates,tai rekomenduoju sita anesteziologa.
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 07 01, 07:53)
Nebijokit,puiku,kad nepuola iškart CP daryti 4u.gif Svarbu sekti visą eigą mirksiukas.gif
O pavardžių nežinau,nenoriu klausinėti,nes pusbrolis visdar paklaikęs vaikšto,ką pasako - išklausom,nesinori kamantinėti.

sveikutes
is M raides pavarde toks ryzas daktaras.
po sito ivykio as jau pradejau bijot gimdyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuNeMi: 11 liepos 2011 - 19:14
QUOTE(JuNeMi @ 2011 07 11, 20:13)
sveikutes
is M raides pavarde toks ryzas daktaras.
po sito ivykio as jau pradejau bijot gimdyt  doh.gif

tai toks ryziukas lyg ir vedejass ten... o kaip ta mergina laikosi ir leliukas?
na cia bijok nebijojus kaip lemta taip ir bus, visko per gimdymus pasitaiko, bet dazniausiai jiskas buna gerai:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eggle20 @ 2011 07 12, 08:08)
tai toks ryziukas lyg ir vedejass ten... o kaip ta mergina laikosi ir leliukas?
na cia bijok nebijojus kaip lemta taip ir bus, visko per gimdymus pasitaiko, bet dazniausiai jiskas buna gerai:) 4u.gif

na kiek zinau tai jau tuoj menesis bus kai ji komoj guli o leliukui viskas gerai
Atsakyti