QUOTE(Linulee @ 2010 02 14, 23:17)
Sveikinu su dukryte
Smagu,kad viskas taip sklandziai ivyko
as irgi zadu ten gimdyti kovo men
o idomu kaip su tais epidurais? ar reik savo turet, ar,jei prireiks,patys duos? kiek kainuoja ta liuxine palata? duoda mamoms gimdymui kokius marskinelius,ar savo reik turet?
Kai as gimdziau pries pusantru metu tai del epiduro reikejo is anksto perspeti. Nes jie neturi savo anesteziologo. Todel ji iskviecia ir jo paslaugos kainuoja 200 lt. Bet man jau buvo per velu, tai teko pakenteti. Bet siaip gimdymas vyko greitai ir sklandziai. Gydytojaiir visas personalas nuostabus. Duoda vienus marskinius gimdymui ir paskui po gimdymo. As kaip tik gulejau toj liuxinej palatoj ir uz para mokejau 30 lt. Pagulde mane penktadieni isleido pirmadieni ir sumokejau 90 lt. uz ta palata. Tai manau, kad nebrangu
Papildyta:
QUOTE(Linulee @ 2010 02 15, 02:01)
o kaip ten su prieziura? nera taip kaip kokiam antakalny,kad nekreipia demesio sesutes i tave ir visai nepadeda ir nepamoko?nes man pirmas vaikas,tai kils ten daaaaug neaiskumu
o kepurytes leliui butinai reik isvirksciom siulem?
Prieziura ten tikrai superine
Tiek is gydytoju puses, tike is sesuciu
Visi jie nuostabus. Man ir vaiku gydytoja,ir sesutes parode kaip reikia maziuka pamaitinti. Padejo patoge padeti atrasti. O jei tik ko reikia sesutes is karto ateina
Man tereikejo mygtuka palaitoj paspausti
Man parode ir kaip taisyklingai bambute valyti ir net pacios pampersus pakeisdavo,maziukui uzpakaliuka pamokino kaip nuplauti
Man irgi buvo pirmas vaikelis, tai jos jau viska padejo