Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(judev @ 2011 03 21, 16:10)
aciu aciu.as jau galvojau,kad ir pati atvykus busi sia nakt.nes apie 2 val nakti atvyko gimdyve...
as sestadienio nakti nuvykau.spejau susisukt per pora val ir jau glaudziau dukrele...
skyriuje visa savaitgali buvome 2 mamytes su leliukais lotuliukas.gif personalas kaip visada labai saunus ir malonus.saunios sesutes labai.kantriai su maziukais pagelbeja

Niu ne- mes vis dar namuciuose, laukiam toliau.. ax.gif Sakai per 2 val??! Neitiketina thumbup.gif Kokia saunuole! Kad man taip.. blush2.gif Jau nekantrauju labai.. Jau ir nerimas po truputi pradeda jamt.. doh.gif Gal ir be reikalo rolleyes.gif Pas kokia gydytoja papuolet? Ar buvot susitare?
Atsakyti
kai nuvaziavau budejo dyg Kalinauskiene.labai sauni gyd thumbup.gif
o gimdymai mano tikie jau yra...pirmaji greitai gimdziau,o si kart ir save ir personala nustebinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif akusere sake,kad jai toks pirmas atvejis pasitaike ax.gif vos spejo jos pacioj pabaigoj...
ir cia tos 2 val yra bendras laikas nuo kada pabudau nuo saremiu skausmo.o skyriuje fiksuotas laikas yra atvykau 3 val 40 min,pagimdziau 5 val 02 min.tai iseina 1 val ir 20 min lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo judev: 21 kovo 2011 - 15:52
kad visom tokie gimdymai biggrin.gif as 15val gimdziau ir tai nepasakyciau, kad labai jau sunku, o kai tiek, tai turbut isvis vienas juokas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(judev @ 2011 03 21, 15:49)
kai nuvaziavau budejo dyg Kalinauskiene.labai sauni gyd thumbup.gif
o gimdymai mano tikie jau yra...pirmaji greitai gimdziau,o si kart ir save ir personala nustebinau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif akusere sake,kad jai toks pirmas atvejis pasitaike ax.gif vos spejo jos pacioj pabaigoj...
ir cia tos 2 val yra bendras laikas nuo kada pabudau nuo saremiu skausmo.o skyriuje fiksuotas laikas yra atvykau 3 val 40 min,pagimdziau 5 val 02 min.tai iseina 1 val ir 20 min lotuliukas.gif

Matai mano kokie palinkejimai buvo ir issipilde didis.gif

Dideliausi sveikinimai tau sulaukus dukrytes, labai grazus vardas wub.gif
Atsakyti
NEREALIAI!! thumbup.gif thumbup.gif
-luka-, palinkek ir man ko panasaus, a? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2011 03 21, 16:52)
NEREALIAI!! thumbup.gif  thumbup.gif
-luka-, palinkek ir man ko panasaus, a?  biggrin.gif

taigi abiems to pat linkejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2011 03 21, 17:57)
taigi abiems to pat linkejau  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif aciuks.gif

klausykit- kokios ten yra saremiu skaiciuokles?? nete? gal zino kuri? nuoroda gal galit imest? rolleyes.gif

Radau bigsmile.gif Koks idomus daiktas... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 21 kovo 2011 - 17:27
QUOTE(-luka- @ 2011 03 21, 18:20)

labai grazus vardas  wub.gif

aciu rolleyes.gif
Papildyta:
o kas liecia saremius,tai visada galvojau,kad nezinosiu kada jie prasideda.bet kai pabudau su skausmais pilvo apacioje,pradejau galvot,kad jau laikas.paziurejau i laikrodi ir jie buvo kas 6 min.tada ir pagalvojau,kad cia jau laikas...
Atsakyti
erinija, kokios gyd prognozes del gimdymo laiko?o gal jau pagausejot...? g.gif
Atsakyti
tai ar yra mamyciu gimdanciu balandzio vidury?
Atsakyti
as gimdysiu liepos pab[na tureciau]...noreciau ir as taip, per pora valandu...cia tai svajone-ne gimdymas
Atsakyti
buvau sios savaites pradzioj pas gine, tai maciau kad pilnas skyrius gimdyviu, tikiuosi kai man prasides gimdymas, o jis jau ant dienu, ras man kokia vietele rolleyes.gif
Atsakyti