Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

O ka man kalbet kai 2 sav. virs termino prapuksejau doh.gif , jau galvojau amzinai nescia liksiu lotuliukas.gif Nu bet gi vis tiek ateina ta diena wub.gif , o jai dar mergaites tai jos kaskaip pasisveciuot man mamas megsta, mano abi sveciavosi biggrin.gif
Atsakyti
na jo....paguoda.... wacko.gif ir man mergele pranasauja yahoo.gif bus matyt ka gyd sakys 22d.jei nepasiskubins mergina...
Atsakyti
biggrin.gif ir man gydytoja sake, jei nepagimdysi- tai pasirodyk 22 smile.gif
Niu tai laukiam ir puskuojam toliau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-luka- @ 2011 03 17, 13:15)
O ka man kalbet kai 2 sav. virs termino prapuksejau doh.gif , jau galvojau amzinai nescia liksiu  lotuliukas.gif Nu bet gi vis tiek ateina ta diena  wub.gif , o jai dar mergaites tai jos kaskaip pasisveciuot man mamas megsta, mano abi sveciavosi biggrin.gif

2 sav.?? OMG!!! thumbup.gif Tikiuosi maniske taip ilgai nedels.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 17 kovo 2011 - 17:14
ir as ta pati galvoju doh.gif 2 sav...kiek dar daug laiko...o pagalvojus ir vaikutis nemazas turetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(judev @ 2011 03 17, 19:20)
ir as ta pati galvoju doh.gif 2 sav...kiek dar daug laiko...o pagalvojus ir vaikutis nemazas turetu buti g.gif

4090 g biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif sunu gimdziau 36 sav 3300 buvo...jei taip ir dukrele auga... doh.gif
bet esu labai geru prisiminimu apie skyriaus kolektyva...labai kantrios ir saunios darbuotojos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(judev @ 2011 03 17, 20:39)
bet esu labai geru prisiminimu apie skyriaus kolektyva...labai kantrios ir saunios darbuotojos... ax.gif

drinks_cheers.gif 100 proc. pritariu, jau kolektyvas thumbup.gif , net paciai yra uzejes noras keisti profesija, kokie geri prisiminimai like is to skyriaus wub.gif

Sekmes mergiotes, lengvai ir greitai jums friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -luka-: 17 kovo 2011 - 21:32
dekui 4u.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(judev @ 2011 03 18, 12:27)

judev, jus dar namie? ax.gif
Atsakyti
Vaje, tik db pamaciau!!!! wub.gif Didziausi sveikinimai Judev dukreles gimimo proga!!!!! user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 21 kovo 2011 - 14:51
aciu aciu.as jau galvojau,kad ir pati atvykus busi sia nakt.nes apie 2 val nakti atvyko gimdyve...
as sestadienio nakti nuvykau.spejau susisukt per pora val ir jau glaudziau dukrele...
skyriuje visa savaitgali buvome 2 mamytes su leliukais lotuliukas.gif personalas kaip visada labai saunus ir malonus.saunios sesutes labai.kantriai su maziukais pagelbeja
Atsakyti