O ka man kalbet kai 2 sav. virs termino prapuksejau , jau galvojau amzinai nescia liksiu Nu bet gi vis tiek ateina ta diena , o jai dar mergaites tai jos kaskaip pasisveciuot man mamas megsta, mano abi sveciavosi
na jo....paguoda.... ir man mergele pranasauja bus matyt ka gyd sakys 22d.jei nepasiskubins mergina...
ir man gydytoja sake, jei nepagimdysi- tai pasirodyk 22
Niu tai laukiam ir puskuojam toliau
Papildyta:
2 sav.?? OMG!!! Tikiuosi maniske taip ilgai nedels..
Niu tai laukiam ir puskuojam toliau
Papildyta:
QUOTE(-luka- @ 2011 03 17, 13:15)
O ka man kalbet kai 2 sav. virs termino prapuksejau , jau galvojau amzinai nescia liksiu Nu bet gi vis tiek ateina ta diena , o jai dar mergaites tai jos kaskaip pasisveciuot man mamas megsta, mano abi sveciavosi
2 sav.?? OMG!!! Tikiuosi maniske taip ilgai nedels..
ir as ta pati galvoju 2 sav...kiek dar daug laiko...o pagalvojus ir vaikutis nemazas turetu buti
QUOTE(judev @ 2011 03 17, 19:20)
ir as ta pati galvoju 2 sav...kiek dar daug laiko...o pagalvojus ir vaikutis nemazas turetu buti
4090 g
sunu gimdziau 36 sav 3300 buvo...jei taip ir dukrele auga...
bet esu labai geru prisiminimu apie skyriaus kolektyva...labai kantrios ir saunios darbuotojos...
bet esu labai geru prisiminimu apie skyriaus kolektyva...labai kantrios ir saunios darbuotojos...
QUOTE(judev @ 2011 03 17, 20:39)
100 proc. pritariu, jau kolektyvas , net paciai yra uzejes noras keisti profesija, kokie geri prisiminimai like is to skyriaus
Sekmes mergiotes, lengvai ir greitai jums
dekui
Vaje, tik db pamaciau!!!! Didziausi sveikinimai Judev dukreles gimimo proga!!!!!
aciu aciu.as jau galvojau,kad ir pati atvykus busi sia nakt.nes apie 2 val nakti atvyko gimdyve...
as sestadienio nakti nuvykau.spejau susisukt per pora val ir jau glaudziau dukrele...
skyriuje visa savaitgali buvome 2 mamytes su leliukais personalas kaip visada labai saunus ir malonus.saunios sesutes labai.kantriai su maziukais pagelbeja
as sestadienio nakti nuvykau.spejau susisukt per pora val ir jau glaudziau dukrele...
skyriuje visa savaitgali buvome 2 mamytes su leliukais personalas kaip visada labai saunus ir malonus.saunios sesutes labai.kantriai su maziukais pagelbeja