Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(Elee @ 2011 02 25, 17:28)
Dėkui dėkui  4u.gif
Taip, gimdžiau Ukmergės GN. Nu super viskas tikrai. Ir per gimdymą visi labai nuostabūs buvo, padėjo kaip galėdami ir palatoj rūpinosi labai, viską pačios pasakojo net nereikėjo klausti kaip ką daryti. Net nežinau ką pasakyt,tikrai viskas labai gerai praėjo, nė vieno blogo žodžio neturiu  thumbup.gif

clap.gif Didziausi sveikinimai!!!!!!! wub.gif
Kaip super, kad viskas labai gerai praejo... tikiuosi ir man panasiai bus ax.gif
Atsakyti
ar labai daug leliuku UGN? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(judev @ 2011 02 27, 09:24)
ar labai daug leliuku UGN? biggrin.gif

Itariu mes ten susitiksim.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 28 vasario 2011 - 10:43
QUOTE(-_erinija_- @ 2011 02 28, 12:42)
Itariu mes ten susitiksim..  biggrin.gif

gali visko buti mirksiukas.gif nors man kaip ir itarimai kyla,jog galiu neuzilgo ten vaziuoti...nors gal ir dar patrauksiu biggrin.gif bus matyt kaip pilvelio gyventojas mamyte nores pamatyt ax.gif
Atsakyti
Kai gulėjau,tai kiek žinau nemažai buvo g.gif Daktarai labai skubėjo visur,tai vizitaciją per porą kartų darydavo smile.gif Ir gimdykloj man tai pasirodė labai aktualus klausimas biggrin.gif tai akušerė sakė,kad tikrai daug
Atsakyti
QUOTE(judev @ 2011 02 28, 13:37)
gali visko buti mirksiukas.gif nors man kaip ir itarimai kyla,jog galiu neuzilgo ten vaziuoti...nors gal ir dar patrauksiu biggrin.gif bus matyt kaip pilvelio gyventojas mamyte nores pamatyt ax.gif

judev, kaip jauciates? ruosiates? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2011 03 11, 22:45)
judev, kaip jauciates? ruosiates? ax.gif

vias dar laukiu...o jau taip tikejausi,kad vaziuosiu anksciau cray.gif .pirmaji gimdziau 36 sav,tai buvo panasu kad ir sis atkeliaus panasiai g.gif ,bet...apgavo maziukas mamyte biggrin.gif .siaip terminas mums apie 21d ta savaitele.kada jums?
Atsakyti
Sveikutes rolleyes.gif Ar daug besilaukianciu balandeliu? Man gimdymas balandzio 19 planuojamas.
Atsakyti
QUOTE(judev @ 2011 03 12, 13:24)
vias dar laukiu...o jau taip tikejausi,kad vaziuosiu anksciau cray.gif .pirmaji gimdziau 36 sav,tai buvo panasu kad ir sis atkeliaus panasiai g.gif ,bet...apgavo maziukas mamyte biggrin.gif .siaip terminas mums apie 21d ta savaitele.kada jums?

Nenusiminkit tai- mazius laukia siltesniu oru biggrin.gif
Mums terminas irgi 21- tai sakau, kad itariu kad susimatysim.. paziurejau kada pilnatis stojas- ogi nuo 19- tai manau panasiai tuo laiku ir pajudesim link skyriaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2011 03 16, 16:04)
Nenusiminkit tai- mazius laukia siltesniu oru  biggrin.gif
Mums terminas irgi 21- tai sakau, kad itariu kad susimatysim.. paziurejau kada pilnatis stojas- ogi nuo 19- tai manau panasiai tuo laiku ir pajudesim link skyriaus  biggrin.gif

laaaaabai tikiuosi iki skyriaus judet.nes jau taip atsibodo pukset... nestuke.gif atrodo,kad visa amzinybe praejo... doh.gif .o ka gyd sako?ar panasu,kad ruosiasi gimdymui?nes man tai laikosi kaklelis gan tvirtai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(judev @ 2011 03 16, 19:30)
laaaaabai tikiuosi iki skyriaus judet.nes jau taip atsibodo pukset... nestuke.gif atrodo,kad visa amzinybe praejo... doh.gif .o ka gyd sako?ar panasu,kad ruosiasi gimdymui?nes man tai laikosi kaklelis gan tvirtai... g.gif

Ir man taip pat.. pilvo gyventoja niekur neskuba biggrin.gif Jau po truputi bijot pradedu, kad po termino ilgai pukset netektu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2011 03 16, 22:03)
Ir man taip pat.. pilvo gyventoja niekur neskuba  biggrin.gif Jau po truputi bijot pradedu, kad po termino ilgai pukset netektu  biggrin.gif

aš visą savaitę pravaikščiojau po termino, jau būtų reikėję gult vasario 22d,bet ačiū d 20d pati pagimdžiau, nors 19d sakė kaklelis kietas kietas ir storas clap.gif
Atsakyti