Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

Teko ir man pabuti UGN smile.gif Tai gimdykloje leido ir pavaikscioti ir ant kamuolio pasedeti, nors lasino skatinamuosius. Nustebino tai, kad vyrui po gimdymo palatoje leido pabuti tik dvidesimt minuciu ( jau buvo pries vidurnakti), nors palatoje buvau viena. O siaip kolektyvas nerealus. Bendrauja maloniai. Yra tokia virvele, kuria patraukusi gali issikviesti seseles. Tai is pradziu kazkaip nepatogu taip kviesti buvo, bet niekada nebuvo ateje susirauke ar nepatenkintos ir netgi nakti. Per gimdyma graziai bendravo tiek akusere, tiek gydytoja. Tikiu, kad dirbo profesionaliai ir jomis tikrai pasitikejau. Vaiku gydytoja labai maloni rupinosi ne tik vaikeliu, bet ir manimi. Turejau maitinimo problemu. Tai, manau, kad tik jos deka maitinu leliuka savo pienuku. Didelis aciu jai. Klausti galima drasiai, atsako i visus klausimus. Tiek po gimdymo, tiek grizusi namo nesijauciau moraliskai nugaleta, priesingai nei po pirmojo (gimdziau ne Ukmergeje).
Atsakyti
QUOTE(judev @ 2011 01 12, 08:19)
sveikutes 4u.gif nors mums dar kovo men ristis is siltu nameliu,bet jau ruosiames(moraliskai) ax.gif kaip situacija dabartine su GN?ar duoda kaip ir anksciau kudikiui rubelius kol buna lig?ir ar reikalauja ka turet dar savo? ax.gif

aš tai nei su vienu neimiau ligoninės drabužių vaikui, viską vežiausi pati.
nuvažiuoji ten tada patikrina veiklą ir pan, jei jau reikia gultis pradeda pildyti dokumentus.jei dar yra laiko tai į priešgimdyvinę palatą nuveda ir lauki kol į gimdyklą nuves. su abiejais leido man vyrui būti, buvo su paprastais rūbais, niekas nei per stumimą nieko neliepė jam dėtis, kirpo virkštelę vaikui tai ir leido pačiam nukirpti
man tai su pirmu tai neturėjau aš kada ten stovinėt, nes man ir nereikėjo. o su antru, tai leido stotis, norėjau į tualetą, tai leido eiti, tiesiog su skatinamaisiais vežiesi tą daiktą.o kamuolio tai man neprireikė. aš abu labai lengvai pasigimdžiau.

bet patariu visom nesijaudinti, viskas tikrai labai labai gerai tenai. ojei būna daug gimdyvių ir pasilieki taip sakant už durų, tai ten ir nėra blogai smile.gif su abiem ten gulėjau. su pirmu nes nebuvo vietos,o su antru pati pasirinkau, nes sako arba su kita mama gulėti arba viena už durų, tai aš už durų pasirinkau:) viskas ten man gerai buvo smile.gif tai vat mažiau reikia pergyventi, viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2011 01 30, 02:49)

bet patariu visom nesijaudinti, viskas tikrai labai labai gerai tenai. ojei būna daug gimdyvių ir pasilieki taip sakant už durų, tai ten ir nėra blogai smile.gif su abiem ten gulėjau. su pirmu nes nebuvo vietos,o su antru pati pasirinkau, nes sako arba su kita mama gulėti arba viena už durų, tai aš už durų pasirinkau:) viskas ten man gerai buvo smile.gif tai vat mažiau reikia pergyventi, viskas bus gerai wink.gif

Kur už durų? unsure.gif
Atsakyti
Nesijaudinkit, koridoriuje tikrai neguldys mirksiukas.gif Manau, zuliaska, rašė apie patologijos palatas. Kai daug gimdyvių tai ten pagimdžiusias guldo. Aš prieš operaciją trivietėje viena gulėjau. Paprastai ji tuščia būna. Nepatogumas gal tik tas, kad dušas ir tualetas koridoriuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 10 vasario 2011 - 21:57
Sveikos, kaip galvojat ar leis vyrui dalyvauti gimdyme, nors ir paskelbtas karantinas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 02 17, 09:41)
Sveikos, kaip galvojat ar leis vyrui dalyvauti gimdyme, nors ir paskelbtas karantinas?  g.gif

Manau tikrai leis, dar negirdejau, kad gimdyme neleistu vyrui but nors ir karantinas 4u.gif
Atsakyti
Iškart ramiau pasidarė, nes nežinodama šitų dalykų,tai labai pergyvenau,kad gali neleist būti. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad neleistų tik jei pats vyras akivaizdžiai sirgtų - kosėtų, čiaudėtų, temperatūros turėtų g.gif Maniškis kažkiek nosim šniurkščiojo ir tai niekas nedraudė prieš operaciją šalia būti, kol mane ruošė. Po visko (kai jau užsiuvo ir tvarstį uždėjo) ir į operacinę buvo užėjęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 02 17, 11:16)
Iškart ramiau pasidarė, nes nežinodama šitų dalykų,tai labai pergyvenau,kad gali neleist būti.  blush2.gif  4u.gif

Kaip suprantu tau jau bet kuria akimirka gali tekt vaziuot bigsmile.gif , tai lengvai ir greitai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2011 02 17, 20:51)
Kaip suprantu tau jau bet kuria akimirka gali tekt vaziuot  bigsmile.gif  , tai lengvai ir greitai  mirksiukas.gif  4u.gif

Na jau bet kada išlėksiu. Širdutė dreba,šiurpuliukai laksto, bet laukiam nesulaukiam smile.gif Dėkui labai už linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
Elee, sveikinimai gimus suneliui ir tapus mama soske.gif
Kaip jauciates? Ar UGN buvote? Kaip ispudziai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pivvonija: 25 vasario 2011 - 12:31
QUOTE(pivvonija @ 2011 02 25, 14:30)
Elee, sveikinimai gimus suneliui ir tapus mama  soske.gif
Kaip jauciates? Ar UGN buvote? Kaip ispudziai?

Dėkui dėkui 4u.gif
Taip, gimdžiau Ukmergės GN. Nu super viskas tikrai. Ir per gimdymą visi labai nuostabūs buvo, padėjo kaip galėdami ir palatoj rūpinosi labai, viską pačios pasakojo net nereikėjo klausti kaip ką daryti. Net nežinau ką pasakyt,tikrai viskas labai gerai praėjo, nė vieno blogo žodžio neturiu thumbup.gif
Atsakyti