Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(Elee @ 2011 01 13, 19:53)
Aš neįsivaizduoju kaip ten viskas vyks, kai jau nuvažiuosiu gimdyti.
Ar iškart nuveda į palatą daiktus pasidėt? Ar persirengt? Ar tikrina ką nors iškart?
Papasakokit trumpai kaip ten kas bus biggrin.gif  ax.gif

As abu kartus kai vaziavau, tai i toki kabineta nuveda , ten patikrina viska, dokumentus supildo, atiduodi rubus, duoda ligonines sexualius naktinukus ir i gimdykla iskarto smile.gif Kam dar ilgai saremiauti nusimato tai priesgimdyvine palata turbut veda, bet man neteko ten but. Pirma karta jau su nubegusiais vandenim atvaziavau, antra karta planuotas gimdymas su skatinamaisiais nes pernesiojau smile.gif . O i normalia palata patenki tik pagimdzius vaika mirksiukas.gif Tasyte su daiktais gimdykloj buna smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 01 13, 21:53)
Aš neįsivaizduoju kaip ten viskas vyks, kai jau nuvažiuosiu gimdyti.
Ar iškart nuveda į palatą daiktus pasidėt? Ar persirengt? Ar tikrina ką nors iškart?
Papasakokit trumpai kaip ten kas bus biggrin.gif  ax.gif

as i priesgimdyvine irgi nepatekau, nors saremiaut ilgai nusimate. taip ir buvo, paskui labai daug skatino, bet vistiek is karto i gimdykla vede. bet ir gerai, nereikejo su tasem kraustytis kelis kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2011 01 13, 23:55)
as i priesgimdyvine irgi nepatekau, nors saremiaut ilgai nusimate. taip ir buvo, paskui labai daug skatino, bet vistiek is karto i gimdykla vede. bet ir gerai, nereikejo su tasem kraustytis kelis kartus biggrin.gif

O tai su tiek tašių kiek atsivešiu ir eisiu į tą gimdyklą?
O tai draugas visur su manim galės būti? Gimdykloj nereik visa laik ant kokio stalo gulėt,galima pasivaikščiot,bent ratu? biggrin.gif
Atsakyti
i gimdykla kai nueini,paguldo ant gimd stalo(jis atrodo kaip paprasta lova.tik paskui pasikelia pakojai ir rankenos),pajungia tavo saremiams stebet viena dirza,kita kudikio tonus stebet.ir guli ten sau.galima ir antrai pusei buti.akusere vis paziuri laikas nuo laiko kaklelio bukle,ir ka rodo aparatai.man asmeniskai leido stotis,nes jokios nejautros nenorejau ir per saremius stovejau karts nuo karto,nes lelius nenorejo nusileisti pilnai.teko ir tupet ir stovet.man ilgai neteko ten but.5 val atvykau,kol supilde dok ir kol apziurejo praejo biski laiko.puse8 jau buvau pagimdzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo judev: 13 sausio 2011 - 22:40
O vyrui reikia kažkokių būtent rūbų turėti,kad galėtu gimdykloj kartu būti? Nes paskaičius viena temelę nebe suprantu ko reikia ko ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 01 21, 18:32)
O vyrui reikia kažkokių būtent rūbų turėti,kad galėtu gimdykloj kartu būti? Nes paskaičius viena temelę nebe suprantu ko reikia ko ne  ax.gif

vyrui jokiu rubu nereikia, kaip apsirenges buna taip ir tinka. Tik as kai gimdziau pirmaja ziema tai jam liepe batus nusiauti ir dave ligonines tapkes
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2011 01 23, 13:24)
vyrui jokiu rubu nereikia, kaip apsirenges buna taip ir tinka. Tik as kai gimdziau pirmaja ziema tai jam liepe batus nusiauti ir dave ligonines tapkes

Mes savo slepetes turejom 4u.gif Ir paskui vyras, ateidamas aplankyti, atsinesdavo jas is automobilio, persiaudavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 23 sausio 2011 - 13:46
QUOTE(judev @ 2011 01 14, 00:39)
man asmeniskai leido stotis,nes jokios nejautros nenorejau

as su epiduru gimdziau, bet irgi vaikscioti ir ant kamuolio sedeti galejau rolleyes.gif

QUOTE(Semilga @ 2011 01 23, 15:46)
Mes savo slepetes turejom 4u.gif Ir paskui vyras, ateidamas aplankyti, atsinesdavo jas is automobilio, persiaudavo mirksiukas.gif

per gimdyma vyras su savo batais buvo, paskui palatoj budavo su savo slepetem
Atsakyti
O tai labai gerai, tada tapkes paimsim ir bus ramiau ir jam patogiau. O šiaip nežinot kaip ten situacija nusimato vasario mėnesiuką?
Atsakyti
kas del tapkiu,tai manau jog butu galima nusipirkti vaistinej tas vienkartines ale maisiukus su guma.ir ant batu uzsidet.nezinai kada sugalvos ka pakeisti.vilniuj antakalny tai butinai liepia tokius detis einent lankyt ir pan.net automatas stovi tapkiu. thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras taip pat slepetes turejo, dar siaip sake per pati stumima aprengia vyra ir chalatu ir kaukia uzdeda bet nzn tiksliai nes cezari dare..o vaikscioti man neleido nieko neleido tik guleti, veliau isiprasiau kad atsistoti leistu tai truputi stovejau nes 12 valandu isguleti nuo proto nusokti galima doh.gif nzn net kodel neleido , cia raso kad ir ant kamuolio sedejo faina 4u.gif
Atsakyti
link paties galo,man neleido sestis,nes vaikutis buvo jau nusileides.sako galima galvyte suspaust,todel ir neleido sestis.ant stalo uzlipt teko keturiomis ir gultis per sona. blink.gif
Atsakyti