Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(eggle20 @ 2010 12 20, 14:34)
cia apie bumus rasot ti jo yra jie vakar drauges buvom lankyti tai pilnos palatos sake gruodi 70leliuku laukema, pagauses nauju gyventoju thumbup.gif  pernai gimdziau tokiu metu tai tikrai tiek nebuvo ak kaip laikas greit eina jau pamirsau koks grozis ka tik gimes buna wub.gif

Tikiuosi, kad is tu 70 jau dauguma pagimde, nes tikrai neramu darosi , kai ir man tiek nedaug beliko blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2010 12 20, 14:52)
Tahoe jau supuoja savo suneli, tai jai net pavyko komercine palata gaut, tai gal nera labai didelio bumo  biggrin.gif Nu o jums laukiancioms savo stebuklelio sekmes  4u.gif

wub.gif
Atsakyti
Gal kas zinot, kokia dabar situacija Ukmergės GN? smile.gif ax.gif
Atsakyti
Nesijaudinkite, priims ir jus ir leliuka juk kekviena diena vieni ateina mazei kiti jau iseina namucio 4u.gif
Atsakyti
tik geriausi atsiliepimai drinks_cheers.gif va cia tai rojus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkutte @ 2011 01 02, 23:35)
tik geriausi atsiliepimai  drinks_cheers.gif va cia tai rojus  wub.gif

Kur? blush2.gif
Atsakyti
Patys geriausi atsiliepimai thumbup.gif
Visam Ukmerges GN kolektyvui didziausias aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif nors mums dar kovo men ristis is siltu nameliu,bet jau ruosiames(moraliskai) ax.gif kaip situacija dabartine su GN?ar duoda kaip ir anksciau kudikiui rubelius kol buna lig?ir ar reikalauja ka turet dar savo? ax.gif
Atsakyti
na cia jau apsneketa tema biggrin.gif duoda ir vaikui rubeliu, ir mamai jei reikia. savo nereikalauja nieko (bent jau man nieko nesake), tik turi tai, ko tau reikes: higienos priemoniu, ranksluosciu, slepeciu ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
dekui. 4u.gif sakau po nauju metu daznai ligonineje keiciasi ir tvarka...tai pasitikslinau tik.pati gimdziau pries 2 metus,tai ta pati tvarka buvo ax.gif
Atsakyti
na, po nauju metu as irgi nebuvau ten, bet gal gi nepasikeis taip greit tvarka... smile.gif drauge gruodi gimde, tai viskas tas pats buvo
Atsakyti
Aš neįsivaizduoju kaip ten viskas vyks, kai jau nuvažiuosiu gimdyti.
Ar iškart nuveda į palatą daiktus pasidėt? Ar persirengt? Ar tikrina ką nors iškart?
Papasakokit trumpai kaip ten kas bus biggrin.gif ax.gif
Atsakyti