Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(Semilga @ 2010 12 12, 16:36)
Aisku,kad priima 4u.gif vaziuoja is Utenos, Moletu, Sirvintu ir pan mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labukas mamytes 4u.gif .Pirma leliuka gimdziau Jonavoje,bet beveik iki galo lankiausi pas Praneviciene,man ji thumbup.gif ,tai buvo pries 14m.Antra leliuka pries astuonis metus gimdziau Ukmergej,vel lankiausi pas Praneviciene,velgi thumbup.gif man ji,bet gimdyme jos nebuvo,bet uztat sededo toks senas seneliukas prie stalo ir skaite laikrasti bigsmile.gif pamirsau jo pavarde,leliuka prieme akusere,pavarde gal netiksliai parasysiu...Talailaite,ar kazkas panasaus i ...lailaite ax.gif labai faina.Trecia doh.gif leliuka gimdziau Vilniuje,vel tapati Ukmerges gyd.Praneviciene thumbup.gif ,ir pries gimdyma ir po jo i Vilniu ji man skambino kelis kartus,kaip ten man pasiseke bigsmile.gif .Nuostabi gyd. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara-ziema @ 2010 12 14, 10:26)
Labukas mamytes 4u.gif .Pirma leliuka gimdziau Jonavoje,bet beveik iki galo lankiausi pas Praneviciene,man ji  thumbup.gif ,tai buvo pries 14m.Antra leliuka pries astuonis metus gimdziau Ukmergej,vel lankiausi pas Praneviciene,velgi  thumbup.gif  man ji,bet gimdyme jos nebuvo,bet uztat sededo toks senas seneliukas prie stalo ir skaite laikrasti bigsmile.gif pamirsau jo pavarde,leliuka prieme akusere,pavarde gal netiksliai parasysiu...Talailaite,ar kazkas panasaus i ...lailaite ax.gif labai faina.Trecia doh.gif  leliuka gimdziau Vilniuje,vel tapati Ukmerges gyd.Praneviciene thumbup.gif ,ir pries gimdyma ir po jo i Vilniu ji man skambino kelis kartus,kaip ten man pasiseke bigsmile.gif .Nuostabi gyd. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Žiūriu kaip skiriasi visoms daktarės patinkančios biggrin.gif Aš su Pranevičiene nelabai norėčiau turėti ko nors bendro biggrin.gif Tikriausiai dar tam įtakos turėjo pamotės situacija, kai ji ir dukrytė vos nenumirė prie Pranevičienės, jei nebūtų pasikeitus pamaina į Šaltinio ir Kirilienės, tai kažin kaip ten būtų buvę.
O Jazbutienė girdėjau griežtoka, nors ir apie Kirilienę buvo tokie pat pasisakymai,bet ji man nors prie žaizdos dėk biggrin.gif
Atsakyti
Mes jau draugaujame su suneliu 7-ios dienos - gime mazulelis gruodzio 8 diena, dar niekaip negaliu atsidziaugti savo angeleliu, sekmes ruosiancioms gimdyti ir daug istvermes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tomaite @ 2010 12 15, 23:33)
Mes jau draugaujame su suneliu 7-ios dienos - gime mazulelis gruodzio 8 diena, dar niekaip negaliu atsidziaugti savo angeleliu, sekmes ruosiancioms gimdyti ir daug istvermes  4u.gif

Oi kaip pavydžiu 4u.gif Žinoma baltai smile.gif Kaip laukiu kol mano kleckiukas lovytėj vartysis ax.gif O kaip pati jautiesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 12 15, 22:17)
Žiūriu kaip skiriasi visoms daktarės patinkančios biggrin.gif Aš su Pranevičiene nelabai norėčiau turėti ko nors bendro biggrin.gif Tikriausiai dar tam įtakos turėjo pamotės situacija, kai ji ir dukrytė vos nenumirė prie Pranevičienės, jei nebūtų pasikeitus pamaina į Šaltinio ir Kirilienės, tai kažin kaip ten būtų buvę.
O Jazbutienė  girdėjau griežtoka, nors ir apie Kirilienę buvo tokie pat pasisakymai,bet ji man nors prie žaizdos dėk biggrin.gif

tas tiesa- kiekvienam savo lotuliukas.gif

QUOTE(tomaite @ 2010 12 15, 22:33)
Mes jau draugaujame su suneliu 7-ios dienos - gime mazulelis gruodzio 8 diena, dar niekaip negaliu atsidziaugti savo angeleliu, sekmes ruosiancioms gimdyti ir daug istvermes  4u.gif

Didziausi sveikinimai!! 4u.gif Ir as saviskes laaaabai laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tomaite @ 2010 12 15, 21:33)

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif

Man terminas 1dieni, o kaip tik nuo 1dienio prasideda pilnatis, ir dar, pasirodo, kazkuria nakti menulio uztemimas doh.gif Kai pirma karta gimdziau, po to seke pilnatis, tai oho kiek gimdyviu buvo Ukm GN, vos spejo priimineti, palatose vos tilpo, gulde "uz duru", t.y. ten kur neatnaujintos palatos... Bijau nepapulti ant tokio bumo si karta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 12 17, 15:52)
Sveikinimai  4u.gif  4u.gif

Man terminas 1dieni, o kaip tik nuo 1dienio prasideda pilnatis, ir dar, pasirodo, kazkuria nakti menulio uztemimas  doh.gif Kai pirma karta gimdziau, po to seke pilnatis, tai oho kiek gimdyviu buvo Ukm GN, vos spejo priimineti, palatose vos tilpo, gulde "uz duru", t.y. ten kur neatnaujintos palatos... Bijau nepapulti ant tokio bumo si karta  doh.gif

Bet kaip miela,per Kalėdas jau būtumėt visi kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 12 17, 17:41)
Bet kaip miela,per Kalėdas jau būtumėt visi kartu  wub.gif

Tai, kad gali buti, jog teks man vienai su lelium Kaledas sutikti ligoninej, jeigu stebuklelis taip nores smile.gif O pirma karta kai gimdziau, tai namo paleido tik po 5 dienu, nes itare gelta ir taike mazylei fototerapija (tokiame soliariume gulejo). Tikiuosi si karta po 3 dienu namucio grizti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 12 18, 15:53)
Tai, kad gali buti, jog teks man vienai su lelium Kaledas sutikti ligoninej, jeigu stebuklelis taip nores  smile.gif O pirma karta kai gimdziau, tai namo paleido tik po 5 dienu, nes itare gelta ir taike mazylei fototerapija (tokiame soliariume gulejo). Tikiuosi si karta po 3 dienu namucio grizti smile.gif

Parasyk, kaip sekesi po gimdymo mirksiukas.gif man irgi jau "ant dienu" , taigi pagalvoju, kad gal irgi kaledas reiks gimdymo namuose sutikti:)
Atsakyti
cia apie bumus rasot ti jo yra jie vakar drauges buvom lankyti tai pilnos palatos sake gruodi 70leliuku laukema, pagauses nauju gyventoju thumbup.gif pernai gimdziau tokiu metu tai tikrai tiek nebuvo ak kaip laikas greit eina jau pamirsau koks grozis ka tik gimes buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eggle20 @ 2010 12 20, 13:34)
cia apie bumus rasot ti jo yra jie vakar drauges buvom lankyti tai pilnos palatos sake gruodi 70leliuku laukema, pagauses nauju gyventoju thumbup.gif  pernai gimdziau tokiu metu tai tikrai tiek nebuvo ak kaip laikas greit eina jau pamirsau koks grozis ka tik gimes buna wub.gif

Tahoe jau supuoja savo suneli, tai jai net pavyko komercine palata gaut, tai gal nera labai didelio bumo biggrin.gif Nu o jums laukiancioms savo stebuklelio sekmes 4u.gif
Atsakyti