Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(tomaite @ 2010 12 02, 18:35)
Sveikos  4u.gif , as pirma vaikeli taip pat sunkiai gimdziau, bet kad tas skausmas labai greitai pasimirsta  smile.gif , dabar noreciau vel naturaliai gimdyti, nepamirskite, kad epiduras prailgina gimdymo laika, o siaip jau laukiu nesulaukiu as tu "skausmu", kadangi jau labai sunku man.Buvau tikrintis, tai kudikelio galvute jau isistaciusi i dubeni kaip priklauso, pilvukas visai jau nusmukes i apacia, belieka tik sulaukti kada  4u.gif

Lauksim geru naujienu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir pati jau laukiu nesulaukiu,kada mes jau pasimatysime 4u.gif , beto, jau labai sunku man puskuoju kaip sraige, atrodo, kad ir tas skausmas nebus toks baisus,kaip dabar yra sunku smile.gif
o kaip jus jauciates?
Atsakyti
O aš išvis nesijaučiu nėščia ir norėčiau jau pasijausti biggrin.gif Jei ne leliuko judesiai išvis abejočiau ar laukiuosi biggrin.gif Sesuo kiekviena kart atvažiavus sako- tu gal ne nėščia? Judresnė už mane, atrodai geriau. biggrin.gif
Ir šiaip kokius draugus sutinku,tai sako- gal jau pagimdei? g.gif
Nors tikriausiai paskui kai pasijausiu nėščia, tai jau irgi svajosiu,kad greičiau pagimdyt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
as ir nesijauciau nescia, pilvuko beveik nesimate, jis "netrugde", bet i pabaiga, tai labai man sunku - paskutiniais menesiais auga vaikelio svoris, todel ir pilvukas dideja, spaudzia vidaus organus, sunkiau kvepuoti, skauda kepenis man,ir taip jau labai norisi kuo greiciau pagimdyti smile.gif, rubelius karts nuo karto perziuriu, lovyte jau laukia savojo "gyventojo" 4u.gif ,cia tiesa ar ne, negaliu atsakyti, bet kiek esu girdejusi, kad nestumas su antru vaiku yra sunkesnis nei laukiant pirmojo - ta galiu patvirtinti pati, kai laukiausi pirmojo vaikelio, kaip ir viskas buvo ok visa nestuma, jokio diskomforto, sunkumo nejauciau, gal kad labai jauna buvau g.gif
Atsakyti
QUOTE(tomaite @ 2010 12 05, 18:46)
as ir nesijauciau nescia, pilvuko beveik nesimate, jis "netrugde", bet i pabaiga, tai labai man sunku - paskutiniais menesiais auga vaikelio svoris, todel ir pilvukas dideja, spaudzia vidaus organus, sunkiau kvepuoti, skauda kepenis man,ir taip jau labai norisi kuo greiciau pagimdyti  smile.gif, rubelius karts nuo karto perziuriu, lovyte jau laukia savojo "gyventojo"  4u.gif ,cia tiesa ar ne, negaliu atsakyti, bet kiek esu girdejusi, kad nestumas su antru vaiku yra sunkesnis nei laukiant pirmojo - ta galiu patvirtinti pati, kai laukiausi pirmojo vaikelio, kaip ir viskas buvo ok visa nestuma, jokio diskomforto, sunkumo nejauciau, gal kad labai jauna buvau  g.gif

Aš rūbelius irgi peržiūriu, o ir lovytė pastatyta,atrodo taip norėtusi,kad kas ten jau voliotusi smile.gif
Na aš irgi labai jauna, gal irgi dėl to lengviau man leliukas nešiojasi g.gif
Dar vis prisimenu, kad reiks jau ne už kalnų ir į ligoninę tašę susikrauti, paskui kas netikėtai prasidės, o aš nepasiruošus visai tam, o tokiose situacijose man labai nervas ima biggrin.gif
Atsakyti
O sakykit jūs tarėtės su būtent kažkuriuo daktarų,kad vaiką priimtu ar tiesiog pas tą kuris budėjo gimdėt? g.gif
Atsakyti
as tai nesitariau su niekuo schmoll.gif mano tokia nuomone, kad kazko kitaip nepadarys nei vienas, visi savo darba atliks vienodai. o jei pvz. gydytojas, su kuriuo buvo tartasi bus kaip tik savo pamaina atidirbes ir atvaziuoji gimdyti, gimdai dar kokia puse paros, tai kazin ar geriau tas gydytojas kazka padarytu visas pervarges, nei kitas, savo laiku dirbantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2010 12 09, 11:47)
as tai nesitariau su niekuo schmoll.gif mano tokia nuomone, kad kazko kitaip nepadarys nei vienas, visi savo darba atliks vienodai. o jei pvz. gydytojas, su kuriuo buvo tartasi bus kaip tik savo pamaina atidirbes ir atvaziuoji gimdyti, gimdai dar kokia puse paros, tai kazin ar geriau tas gydytojas kazka padarytu visas pervarges, nei kitas, savo laiku dirbantis  smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif as pradzioj galvojau tartis, bet db mastau, kad kitaip tikrai nebus.. Kaip sakoma neliksiu nepagimdzius rolleyes.gif
vududu, opas ka pasiseke jums gimdyt? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 10 gruodžio 2010 - 10:26
QUOTE(-_erinija_- @ 2010 12 10, 12:24)
pritariu  drinks_cheers.gif as pradzioj galvojau tartis, bet db mastau, kad kitaip tikrai nebus.. Kaip sakoma neliksiu nepagimdzius  rolleyes.gif
vududu, opas ka pasiseke jums gimdyt?  ax.gif

per gimdyma pasikeite dvi gydytojos, bet vaikelis gime prie Kalinauskienes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vududu @ 2010 12 10, 12:34)
per gimdyma pasikeite dvi gydytojos, bet vaikelis gime prie Kalinauskienes rolleyes.gif

ui kaip ciotka.... siaip labai faina gydytoja- gal ir man taip pasiseks ax.gif
Atsakyti
O Kirilienė priima vaikelį,ar ji ten kažkokį kitokį vaidmenį atlieka? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Nezinau, ar zinote, kad Ukmerges GN vyksta nesciuju mokyklele? As, nors gimdysiu ne pirma karta, bet buvau, tai man visai naudinga pasirode, galima visko iki smulkmenu issiklausineti, viska issiaiskinti wink.gif

QUOTE(Elee @ 2010 12 09, 00:06)
O sakykit jūs tarėtės su būtent kažkuriuo daktarų,kad vaiką priimtu ar tiesiog pas tą kuris budėjo gimdėt?  g.gif

As tai nesitariau pirma karta, ir dabar neistarsiu, vietoje ziuresiu pagal situacija kas ir kaip smile.gif

QUOTE(Elee @ 2010 12 10, 16:33)
O Kirilienė priima vaikelį,ar ji ten kažkokį kitokį vaidmenį atlieka? biggrin.gif

As tai kazkaip nesu girdejusi, kad ji isvis gimdymus priiminetu, ir siaip nesu jos gyvenime maciusi rolleyes.gif
Atsakyti