Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(Elee @ 2010 12 01, 17:51)
Išduokit kur radot pirkt? biggrin.gif
Aš tai tokią knygelę turiu, ten pratimukai 5 yra,kad ale lengvesnis gimdymas būtų,tai darau sąžiningai ir tikiuosi ne veltui biggrin.gif
Tiesa o epiduras 200lt kainuoja?

Radau Vilniuj vienoj parduotuve Justiniskiu gatvej- AromaBalt vadinasi- i google susivest- ismes wink.gif o jei sumastysu, kad reikia- nupirksiu Tau kt savaite, nes ir pati pries ilgasias atostogas vaziuosiu apsirupint aliejukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 12 02, 00:43)
Aš kažkodėl nusiteikus,kad tie skausmai man nebus tokie baisūs biggrin.gif Na kažkodėl visai nebijau saremių, ji nežinočiau apie galimus plyšimus išvis tikriausiai nebijočiau gimdymo  biggrin.gif Ir šiaip man atrodo už tą nuskausminimą mokėti, kai ir taip viską galima iškentėti tiesiog neapsimoka,geriau kažką nusipirksiu biggrin.gif Įdomu ar paskui nesigailėsiu biggrin.gif  g.gif

As su pirmu nestumu irgi, nors bijojau, bet su niekuo nesidariau apie jokius epidurus negalvojau, sakiau - kaip bus taip smile.gif Nezinojau, kad skatinant gali buti toks zveriskas skausmas doh.gif Tai kentejau pora valandu, ir po to sakiau vyrui ir gydytojui: viskas, nebeistversiu, organizuokit epidura!!!!!! Bet pries epidura reikia ten kzk papildus i vena sulasinti, kas uztruko dar kokia valanda, o tada jau buvo velu, nes atsidarymas buvo 8cm smile.gif Tai taip pagimdziau be apiduro, kuom po to aisku labai dziaugiausi smile.gif
Bet jeigu si karta sugalvos skatinti, tai be nuskausminimo tikrai nesileisiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 12 02, 09:33)
As su pirmu nestumu irgi, nors bijojau, bet su niekuo nesidariau apie jokius epidurus negalvojau, sakiau - kaip bus taip smile.gif Nezinojau, kad skatinant gali buti toks zveriskas skausmas  doh.gif Tai kentejau pora valandu, ir po to sakiau vyrui ir gydytojui: viskas, nebeistversiu, organizuokit epidura!!!!!! Bet pries epidura reikia ten kzk papildus i vena sulasinti, kas uztruko dar kokia valanda, o tada jau buvo velu, nes atsidarymas buvo 8cm smile.gif Tai taip pagimdziau be apiduro, kuom po to aisku labai dziaugiausi smile.gif
Bet jeigu si karta sugalvos skatinti, tai be nuskausminimo tikrai nesileisiu  schmoll.gif

man ir su pirmaja skatino,nes ir taip savaite maziuke ilgiau sedejo pilvelyje,tai tikrai,kokie skausmai buvo smarkus doh.gif
Atsakyti
Pirmaja gimdziau be nuskausminimo su skatinanciais, keturias valandas viskas uztruko. Skausmas tikrai istveriamas, siuvimas baisesnis. Dabar nuskausminimo irgi nenoriu, nes su stuburu ir taip turiu problemu, bijau kad paskui nebutu blogiau.
O pirma karta man kirpo, tada plysau dar lengviau, nes mergaite gime 4360 g. Si karta nusimato, kad vaikas gali buti dar didesnis, dabar labiau bijau gimdyti nei pirma karta verysad.gif
Atsakyti
Tai sakot jei skatins tai su nuskausminimu geriau? Aš šiaip labai pakanti skausmui, atsimenu su meningitu vaikščiojau kaip turi būt ,kol sesuo nenuvarė per prievarta į ligoninę biggrin.gif Su inkstu uždegimu irgi ligoninei gulėjau ramiai, daktarės sakė,kad su tokiu uždegimu kiti čiut nekaukia. Bet čia tikriausiai skausmų nėra ko lygint,ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 12 02, 11:52)
Tai sakot jei skatins tai su nuskausminimu geriau? Aš šiaip labai pakanti skausmui, atsimenu su meningitu vaikščiojau kaip turi būt ,kol sesuo nenuvarė per prievarta į ligoninę biggrin.gif Su inkstu uždegimu irgi ligoninei gulėjau ramiai, daktarės sakė,kad su tokiu uždegimu kiti čiut nekaukia. Bet čia tikriausiai skausmų nėra ko lygint,ane?  g.gif

na, as labai kantri skausmui, pas dantiste eit man vieni juokai nuo vaikystes, niekad nesaldziau ax.gif na, bet baisiausia,kai tos skausmo bangos uzeina doh.gif atrodo,kad sienom lipsi 4u.gif nemoku,net paaiskint.man norejosi riestis tik i kamuoliuka,ant sono atsigulus,atrodydavo,kad taip lengviau ta skausma pakelt,o kaip tik liepe issitiest ir netrukdyt vaikuciui iseiti..., tai tada bent rankas virs galvos istiesus laikiau,taip man kazkaip buvo lengviau pakest,nors liepia laikytis i lovos rankenas...
tai vaziuojant jau pacioj Ukmergej saremiai ,kad 3min jau kartojosi...tai masinoj stacia stojausi lotuliukas.gif galvojau neprivaziuosim, tai greit viskas vyko lotuliukas.gif
mazdaug per valanda ir gime...tiek tik teko pasikankinti mirksiukas.gif
na, o su pirmagime,i ligonine nuvaziavom apie 23h, o pagimdziau,tik diena kita diena 13.13h...tiek teko kamuotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 02 gruodžio 2010 - 12:09
QUOTE(Elee @ 2010 12 02, 11:52)
Tai sakot jei skatins tai su nuskausminimu geriau? Aš šiaip labai pakanti skausmui, atsimenu su meningitu vaikščiojau kaip turi būt ,kol sesuo nenuvarė per prievarta į ligoninę biggrin.gif Su inkstu uždegimu irgi ligoninei gulėjau ramiai, daktarės sakė,kad su tokiu uždegimu kiti čiut nekaukia. Bet čia tikriausiai skausmų nėra ko lygint,ane?  g.gif

Aš nei labai pakanti skausmui nei nepakanti... Pirmą gimdžiau be skatinančių, antrą su. Aišku skausmas aštresnis, pirmu atveju visi sarėmiai (išskyrus paskutinę valandą) buvo vienas juokas, šypsojausi, kalbėjau lyg niekur nieko, o va su skatinančias nors greičiau bet skausmas didesnis, bet kažkaip tik prieš patį galą (kokias 15min) kilo mintis kad gal gerai būtų nusiskausmint...
Atsakyti
Na kai man su pirma mergaite skatino 8 val su trupuciu, tai po 6 val jau gailejausi, kad epidiuro neprasiau, dvieju paskutiniu valandu galima sakyt net neprisimenu, nes buvo beveik istisai nepakeliamas skausmas. Antra vaziavau gimdyt nusiteikus, kad jei isgirsiu zodi skatinsim tai sakiau is karto prasysiu epidiuro. Na bet antras buvo be jokiu skatinamuju, skausmas buvo visai nestiprus ir taip lengvai pagimdziau, kad visoms linkiu tokio gimdymo. O kas liecia plysimus tai nemanau kad manksta ar tepalai gali padeti jei vaikas didelis, pas mane pirma buvo 4400g tai ir kirpo ir plysau, ir gimdos kaklelis plyso, o va antra kai gime 3550g tai tik keli sukabinimai buvo.
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2010 12 02, 17:58)
O kas liecia plysimus tai nemanau kad manksta ar tepalai gali padeti jei vaikas didelis, pas mane pirma buvo 4400g tai ir kirpo ir plysau, ir gimdos kaklelis plyso, o va antra kai gime 3550g tai tik keli sukabinimai buvo.

Aš nežinau kaip dėl tų pratimų, bet galvoju jei jau pataria tokius daryti,tai jie tikrai nepakenks, o jei padės bus išvis šaunu clap.gif O tuo labiau, kad netingiu daryti ir jaučiuosi po to gerai ir dar daug judresnė, nors tiesa galvoju kaip dėl vaikelio, nes jis po to labai judėti pradeda,tai gal jam kažkas nepatinka ar kaip tik patinka g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , as pirma vaikeli taip pat sunkiai gimdziau, bet kad tas skausmas labai greitai pasimirsta smile.gif , dabar noreciau vel naturaliai gimdyti, nepamirskite, kad epiduras prailgina gimdymo laika, o siaip jau laukiu nesulaukiu as tu "skausmu", kadangi jau labai sunku man.Buvau tikrintis, tai kudikelio galvute jau isistaciusi i dubeni kaip priklauso, pilvukas visai jau nusmukes i apacia, belieka tik sulaukti kada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tomaite @ 2010 12 02, 20:35)
Sveikos  4u.gif , as pirma vaikeli taip pat sunkiai gimdziau, bet kad tas skausmas labai greitai pasimirsta  smile.gif , dabar noreciau vel naturaliai gimdyti, nepamirskite, kad epiduras prailgina gimdymo laika, o siaip jau laukiu nesulaukiu as tu "skausmu", kadangi jau labai sunku man.Buvau tikrintis, tai kudikelio galvute jau isistaciusi i dubeni kaip priklauso, pilvukas visai jau nusmukes i apacia, belieka tik sulaukti kada  4u.gif

Kaip tau fainai,kad jau tuoj susitiksi su mažyliu clap.gif Aš beprotiškai laukiu savojo ax.gif
Atsakyti
tikrai super wub.gif ir as baltai pavydziu tomaite'i ax.gif
Atsakyti