Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(-_erinija_- @ 2010 12 01, 15:47)
Aha ir man baisu del to. Zinai, kazkur skaiciau- kad kaip ir (.)(.), taip ir ta viecike- reikia grudinti- bent menesiui iki gimdymo likus- tepti kvieciu daigu alieju, ar migdolu ir imasazuot...  blush2.gif tai jau alieju susiradau kur pirkt- jamsiu ir bandysiu  ax.gif

cia gal kaip kam, net neisivaizduoju,nuo ko priklauso, nei tepiau,nei pratimus kokius dariau,bet nei su viena dukryte neplysau,nei kirpo, nei siuvo...ko labai bijojau,net keista smile.gif ...
O antras gimdymas daug greiciau vyksta.Viskas bus gerai mirksiukas.gif Sklandaus gimdymo, mamytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 01 gruodžio 2010 - 15:56
QUOTE(Semilga @ 2010 12 01, 16:55)
cia gal kaip kam, net neisivaizduoju,nuo ko priklauso, nei tepiau,nei pratimus kokius dariau,bet nei su viena dukryte neplysau,nei kirpo, nei siuvo...ko labai bijojau,net keista smile.gif ...
O antras gimdymas daug greiciau vyksta.Viskas bus gerai mirksiukas.gif Sklandaus gimdymo, mamytes 4u.gif

na tas tiesa- nuo daug ko priklauso plysimai tie- ir nuo vaiko svorio ir t.t. Jums labai pasiseke thumbup.gif as del visa ka- pasitepliosiu- ir tikesiuos, kad pasiseks panasiai kaip Jums mirksiukas.gif Juolab, kad pirmas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2010 12 01, 16:10)
na tas tiesa- nuo daug ko priklauso plysimai tie- ir nuo vaiko svorio ir t.t. Jums labai pasiseke  thumbup.gif as del visa ka- pasitepliosiu- ir tikesiuos, kad pasiseks panasiai kaip Jums  mirksiukas.gif Juolab, kad pirmas  nestuke.gif

Tikekit,kad viskas bus gerai 4u.gif as antro labiau bijojau nei pirmojo,nes jau zinojau,ko tiketis, o su pirmu viskas nauja 4u.gif Su epidura noresite?kada Jums numatyta data?
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2010 12 01, 17:24)
Tikekit,kad viskas bus gerai 4u.gif as antro labiau bijojau nei pirmojo,nes jau zinojau,ko tiketis, o su pirmu viskas nauja 4u.gif Su epidura noresite?kada Jums numatyta data?

Numatoma data dar ne taip ir greitai- kovo men biggrin.gif
o del epiduro - tai net nzn.. aip ir Jus raset net nezinau ko tiketis, nzn kaip ten viskas klostysis koks skausmas bus kaip ilgai hihihi.gif a kaip geriau?
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2010 12 01, 17:47)
Aha ir man baisu del to. Zinai, kazkur skaiciau- kad kaip ir (.)(.), taip ir ta viecike- reikia grudinti- bent menesiui iki gimdymo likus- tepti kvieciu daigu alieju, ar migdolu ir imasazuot...  blush2.gif tai jau alieju susiradau kur pirkt- jamsiu ir bandysiu  ax.gif

Išduokit kur radot pirkt? biggrin.gif
Aš tai tokią knygelę turiu, ten pratimukai 5 yra,kad ale lengvesnis gimdymas būtų,tai darau sąžiningai ir tikiuosi ne veltui biggrin.gif
Tiesa o epiduras 200lt kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 12 01, 15:33)
O dėl tų plyšimų, tai daktarė pati nieko nesakė,kad reik kirpti? Labai bijau,kad neplyščiau,jau geriau prakirptu  blush2.gif

As, kai tik gime dukryte, paklausiau akuseres, ar plysau (nes nieko nejauciau), tai sake, kad kazkiek plysau, kazkiek kirpo unsure.gif Bet tikrai, pacio stumimo metu nesijaucia tu plysimu, tik pats siuvimo procesas gal nelabai malonus, bet uzsaldo ta vietele ir jauciasi tokie adatos baksnojimai, tik tuo metu tai nerupi, nes leliukas guli ant krutines wub.gif

As kazkaip jokiu pratimu nedarau, ai, neiseina man, o gal truputi tingiu ar nemoku.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 01 gruodžio 2010 - 17:13
QUOTE(Tahoe @ 2010 12 01, 19:12)

As kazkaip jokiu pratimu nedarau, ai, neiseina man, o gal truputi tingiu ar nemoku....  blush2.gif

O man tai labai patinka tuos pratimėlius daryti ir pati jaučiuosi labai gerai po to ir kleckiukas po to taip fainai malasi viduj biggrin.gif
Atsakyti

Nežinau kaip dėl tarpvietės, bet dėl krūtinės tai galiu pasakyt kad ne grūdinimas padeda išvengti nugraužimo, o tai kaip vaikutis paima krūtinę. Mano pirmasis nuo pusmečio nebeėmė soskės, o kai dygdavo dantys naktimis mane už soskę naudodavo, na ir kai jau jam buvo metukai ar truputį virš vienqą naktį nenužiūrėjau ir blogai paėmė krūtį ir nugraužė, nors rodos metus žindant krūtinė tikrai turėjo būt užgrūdinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse85 @ 2010 12 01, 18:10)
Nežinau kaip dėl tarpvietės, bet dėl krūtinės tai galiu pasakyt kad ne grūdinimas padeda išvengti nugraužimo, o tai kaip vaikutis paima krūtinę. Mano pirmasis nuo pusmečio nebeėmė soskės, o kai dygdavo dantys naktimis mane už soskę naudodavo, na ir kai jau jam buvo metukai ar truputį virš vienqą naktį nenužiūrėjau ir blogai paėmė krūtį ir nugraužė, nors rodos metus žindant krūtinė tikrai turėjo būt užgrūdinta 4u.gif

cia ir gal kaip kokia krutine, va drauge turejo su antspeniais maitinti nuo pat pirmu dienu, o man su nei viena dukryte nebuvo problemu.Dabar beveik 10men dantuku turim,bet nei nugriauzia nei ka 4u.gif Pries pirmaja pirkaus ir garmastan,nes buvau skaicius,kad reikes,bet taip ir neprireike...ismeciau,tai su antraja jau nebesipirkau smile.gif

Pirmaja gimdziau su epidura,tai tikrai man buvo lengviau,nes ir taip prasikankinau nemazai...
o su antraja nebespejau, nors planavau su epidura,kai nuvaziavom i Ukmerge,jau buvo per velu, per daug atsivere, reikejo pasikankinti, vyrui rankas apkandziojau lotuliukas.gif ir spaudziau,ko ten jam nedariau lotuliukas.gif o gyd sakiau:darykit ka nors, tuoj numirsiu nuo skausmo mirksiukas.gif bet isveriau 4u.gif
Nusiteikit,kad lengva nebus,bet nebus ir laaabai sunku 4u.gif Kantrios-istversit ax.gif
o visa kita pagal aplinkybes (epiduras ir pan)
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2010 12 01, 20:32)

Pirmaja gimdziau su epidura,tai tikrai man buvo lengviau,nes ir taip prasikankinau nemazai...
o su antraja nebespejau, nors planavau su epidura,kai nuvaziavom i Ukmerge,jau buvo per velu, per daug atsivere, reikejo pasikankinti, vyrui rankas apkandziojau lotuliukas.gif ir spaudziau,ko ten jam nedariau lotuliukas.gif o gyd sakiau:darykit ka nors, tuoj numirsiu nuo skausmo mirksiukas.gif bet isveriau 4u.gif
Nusiteikit,kad lengva nebus,bet nebus ir laaabai sunku 4u.gif Kantrios-istversit ax.gif
o visa kita pagal aplinkybes (epiduras ir pan)

Hm aš kažkodėl nenoriu epiduro g.gif Bet sakau paskui kai užsinorėsiu bus per vėlu irgi negerai, tai ir nesugalvoju kaip daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2010 12 01, 18:32)
cia ir gal kaip kokia krutine, va drauge turejo su antspeniais maitinti nuo pat pirmu dienu, o man su nei viena dukryte nebuvo problemu.Dabar beveik 10men dantuku turim,bet nei nugriauzia nei ka 4u.gif Pries pirmaja pirkaus ir garmastan,nes buvau skaicius,kad reikes,bet taip ir neprireike...ismeciau,tai su antraja jau nebesipirkau smile.gif

Nemanau schmoll.gif su pirmuoju buvo pirmą savaitę ir po metų nugraužęs, dabar dukrytė nei karto dar nebuvo, nors dantukus ji jau turi, o krūtinė tai ta pati biggrin.gif

QUOTE(Elee @ 2010 12 01, 19:27)
Hm aš kažkodėl nenoriu epiduro  g.gif  Bet sakau paskui kai užsinorėsiu bus per vėlu irgi negerai, tai ir nesugalvoju kaip daryti biggrin.gif

Abu gimdžiau be epidiūro, pirmą ilgiau bet lengviau, antrą greičiau bet skausmingiau, trečią irgi gimdyčiau be epidiūro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuse85: 01 gruodžio 2010 - 20:13
QUOTE(linuse85 @ 2010 12 01, 22:12)

Abu gimdžiau be epidiūro, pirmą ilgiau bet lengviau, antrą greičiau bet skausmingiau, trečią irgi gimdyčiau be epidiūro 4u.gif

Aš kažkodėl nusiteikus,kad tie skausmai man nebus tokie baisūs biggrin.gif Na kažkodėl visai nebijau saremių, ji nežinočiau apie galimus plyšimus išvis tikriausiai nebijočiau gimdymo biggrin.gif Ir šiaip man atrodo už tą nuskausminimą mokėti, kai ir taip viską galima iškentėti tiesiog neapsimoka,geriau kažką nusipirksiu biggrin.gif Įdomu ar paskui nesigailėsiu biggrin.gif g.gif
Atsakyti